torstai 15. maaliskuuta 2012

Method käsitiskiaine

Ostin Inanaan suosituksesta kokeiluun Methodin kurkun tuoksuisen käsitiskiaineen. Olen tähän asti suosinut vain ja ainoastaan Fairya, mutta nyt oli kyllä pakko kääntää kelkka nurin. 
Tämä Method on nimittäin aivan loistavaa tavaraa. :)


Tuoksu on ihanan raikas ja omaa nenääni miellyttävä. Astioihin ei jää pesuaineen hajua, mikä on Fairyssa ollut hieman ongelmana. Rasvanpoistoteho on hyvä ja vaahto runsasta. Pesuainetta on kätevä annostella pumppupullosta juuri sopiva määrä.
Erittäin riittoisaakin tämä on, aivan kuten Fairykin. Luonnonmukaisuudesta ja myrkyttömyydestä ehdottomasti lisäpisteet! <3


Kuvassa vilahtaa raikkaan sävyisen pesuainepurtilon lisäksi samaiselta Inanaalta ystävänpäivä / synttärilahjaksi saamani Eva Solon tiskirätti metallisen telineen kera. 
Tuo mikrokuituinen liina on osoittautunut mitä parhaimmaksi ja erityisesti keittiö-käytössä. 


Jos siis ruudun takana on tarvetta uudelle käsitiskiaineeelle, suosittelen kokeilemaan tuota Methodin kurkkua. =D

6 kommenttia:

 1. Juuri tuon olen itsekin huomannut monen tiskiaineen kohdalla, että pesuaineen haju jää astioihin vaikka kuinka hinkkaa ja viruttelee. Eli täytyypä ehkä kokeilla tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Tuo on ongelma ollut kaikissa kokeilemissani tiskiaineissa. Fairyssa on kuitenkin pesuteho niin hyvä, etten ole tullut pariin vuoteen edes ajatelleeksi tiskiaineen vaihtoa. Inanaa suositteli tota kurkkua ja päätin uteliaisuuttani ostaa ja kokeilla sitä. Tuoksu on kevyt ja mieto ja huuhtelun jälkeen ei jäänyt astioihin mitään tuoksua. :)

   Poista
 2. Hei vaude, sä tykkäsit siitä! Kiva kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inanaa: Kiitokset vaan suosituksesta! Tää on tosi hyvä aine. ;)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, aion varmasti kokeilla sitä!
  Eva Solon tuotteet ovat tuttuja mulle, mutta tuo tiskirätti on ollut vasta harkinnassa. Onko se tuollainen lieriö vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari: Tiskirätti on sellainen pyöreä tuubi, sisällä siis aukko. Vaahtomuovinen (tai jokin pehmeä) sisus joka on päällystetty mikrokuitukankaalla. Rätin voi pestä koneessa ja on siis pitkäkestoinen ja ekologinen vaihtoehto normaaleille tiskiräteille. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.