perjantai 30. maaliskuuta 2012

Lisää nettishoppailua... kivaa päälle pantavaa :)

Hommahan lähti sitten aivan lapasesta eilen ja päädyin shoppailemaan itselleni muutamat kengät sekä pari perusjuttua. =D


Olen jo blogissakin monesti myöntänyt olevani kenkäholisti, joten ette varmaankaan ihmettele, että klikkailin kotimatkalle kenkiä??! ;)


Tällä kertaa onneksi vältyin korkokenkien lumolta ja shoppasin hieman käytännöllisempää jalkinetta.


Ladies & Gentlemen, may I present:

<3 MY NEW CONVERSE-SNEAKERS! <3



Converse ALL STARS Monochrome Cuir OX-White



Converse ONE STAR Low Profile OX-White








Converse Chuck Taylor ALL STARS Canvas OX




Valkoiset Conssut löysin Spartoosta ja punaiset yksilöt löytyivät Stockmann.comin lastenosastolta (koossa 35). <3


Ja pakkohan se oli uusien kenkulien kaveriksi saada uusi asukokonaisuus! :)
Valitsin kevään tyyliksi rennosti rokahtavan sekä nuorekkaan lookin; tummansiniset ja mustat, vahapintaiset pillifarkut sekä long tank toppeja ala valkoinen, punainen, musta ja tummansininen. H&M:stä nämä...









Conssujen kanssa on sitten tarkoitus "kerrospukeutua" ja laittaa kaksi toppia päällekkäin, esim valkoinen + punainen. :)


Tämä puvustus on myös palkintona itselleni onnistuneesta painonpudotuksesta... Mustat varrettomat tennarit tahdon vielä hankkia ja niillä ajattelin palkita itseni, kun lopullinen tavoitepaino on saavutettu. :)


Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille! <3

12 kommenttia:

  1. Ihania ja raikkaita ostoksia olet tehnyt!! Miten aiot noita hameita? käyttää? Pelkästään vai housujen päällä? Mitä yhdistät kymempänä päivänä? Mietin samoja mekkoja itselleni. Oletko niin hoikka ettei mitään muhkuraa jää vatsaan? Sori jos tunkeilevia kysymyksia. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Nuo mekot on mulla käytössä toppeina / tunikoina legginsien ja farkkujen kanssa. Jätän ne hieman ryppyyn, jolloin helman pituus on vain pepun alapuolelle. Kylmempinä keleinä laitan päälle neuletakkia, myöskin pepun alareunaan olevaa pituutta. En ole mikään tikku todellakaan ja siksi rypytänkin nuo "topit" keskivartalolle (sellainen muka rennon huoleton asu, kunhan vaan vetäsin äkkiä jotain päälleni-huijaus ;)). =D

      Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Sinun innoittamana tilasin itselleni kokeiluun nuo topit myös. Aikaisemmin on "vaha farkut" jo tilattu converseja mietin. Saa nähdä millaiset topit on rennon huolettomasti tämän ei tikku vartalon omaavan päällä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anonyymi: Nuo topit käy varmasti ihan hyvin, tai ainakin itse toivon niin. =D Pieni rypytys piilottaa pahimmat vyötärörönsyilyt... ;)

      Poista
  3. Kivan näköistä kampettapa olet kotiutellut! Minua pisti naurattaan nuo vimpat consut stokkan lastenosastolta! ;) Ihana tietää, että muitakin lastenosastoshoppailijoita on! Olen ostanu useammatkin Lacosten, Puman ja Niken tennarit lastenosastolta alesta. Ne jää usein ne suurimmat koot juuri sinne aleen kun ei teinit hoksaa niitä lastenosastolta käyä katteleen. Mulla on tuo sama pillari´+toppi+pitkä neuletakki-muoti ollu jo monta vuotta ja ilmeisesti en ihan out oo ku sullaki on sama tyyli! ;)
    Töissä vaan oppilaat kysyi, että joko oon käyny lukion ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila: Mulla on myös Pumat ja Adidakset lasten puolelta. =D Saa paljon halvemmallakin *hih* ;)
      Mulla on nyt selkeästi alkanut sellainen nuorekas aikakausi enkä jaksa stressata niin paljoa enää kuin aikaisemmin. Tennarit voi olla samaan aikaan rennot ja naisellisetkin, joten tervetuloa kevät ja tennari-kausi! <3

      Poista
  4. Minulla on noi molemmat farkut ja olen tykännyt niistä kovasti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna: Hyvä kuulla! :)

      Mun paketti saapuu ensi viikolla ja pääsen itsekin kokeilemaan pöksyjen istuvuutta. H&M on tunnetusti aika pientä kokoa, joten valitsin riskillä koon. En tiedä yhtään mahtuuko housut jalkaan vai ovatko jopa liian lötköt. Jänskättää. =D

      Poista
  5. Ihania Consuja, sait aikaan täällä mhdottoman tennarikuumeen!;) Noista tossuista ja vaatteista saa kivoja kokonaisuuksia, täällä ihan sama tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saska: Mulla on joka kevät valkoisten tennareiden kuume! :) Viime keväänä jäi hankkimatta, niin nyt ostin sitten kahdet yhdellä kertaa. :) Niin ja punaiset ja sitten vielä menin ostamaan myös vaalean beiget.... Juu, mopo todellakin karkasi ja lujaa. =D

      Poista
  6. Kivan näkösiä housuja, minäki tarvisin uusia! ;) Nuo H&M:n pitkät topit on muuten melko hyviä hintaansa nähden -ja helppoja lisätä asuun. Psst! Mun blogista löytyis sulle tunnustus :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.