tiistai 20. maaliskuuta 2012

Henri Massonetin Tam Tam- jakkarat

Henri Massonet suunnitteli vuonna 1968 tämän pienen, ergonomisen, tilaa säästävän ja mukavan jakkaran, josta tuli klassikko. 
Vuonna 2001 Tam Tam-jakkara nousi uuteen suosioon varsinkin desing-piireissä, kun Branex Design alkoi valmistaa sitä uustuotantona.


Nämä muoviset jakkarat ovat yhtä nostalgisia ja alkuperäisiä, kuin Massonetin alunperin suunnittelema jakkarakin. <3


Hohtavat Chrome-sarjan Tam Tamit:






Ja perus Tam Tam POPit:



Nyt kun saimme parvekkeellemme ne Ikean Vägö tuolit, pistin samalla Palorannalta tilaukseen kaksi valkoista Tam Tam POP-jakkaraa. Ne tulevat pöydiksi Vågöjen rinnalle. :)



En malttaisi odottaa kesän tuloa ja lämpimiä ilmoja, että pääsen sisustamaan pienen parvekkeemme. <3


EDIT! Onko hieman vahdikas palvelu Palorannalla! Tilaus tehty tänään ja nyt se on jo postinkuljetuksessa... Jei! Huomenna tai yliuomenna siis postausta Tam Tameista! <3

17 kommenttia:

  1. Hui miten edukkaita! :D Pitääpä laittaa korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fanni Pauliina: Ei ole tosiaankaan hinnalla pilattuja. Meidän parvekkeen uusi kalustus tuli maksamaan yhteensä reilut 150 euroa. =D Huippua!

      Ja tällä hetkellä telkussa pyörivästä Kaamein kämpästä sain muutaman idean kans jotka aion toteuttaa. :)

      Poista
  2. O`lalaa, mageeta! Annetaan kesän tulla! :)
    Kikka

    VastaaPoista
  3. Hitsin vitsi, pitäs iteki keksii jotain partsille kesäksi. Viime vuonna maalaamani metallipöytä on karsea, kun talven aikana maali on lohkeillut pinnasta ja pinta onkin sitten tosi söötti kun pöytä on alkuperältään vihreä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inanaa: Harmi että maalit lähti lohkeamaan... :( Toisaalta niistä tulee kiva paitinoitunut fiilis, joten elä vielä heitä hanskaa tiskiin. :)

      Poista
  4. Onpas hauskoja :) Eikä hinnalla pilattuja! Hm.. onkohan noi livenä minkänäköisiä, keksin jo heti muutaman paikan mihin moinen voisi tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janica: HInta on kyllä edullinen noissa POP-väreissä. :) Jos en ole ihan hakoteillä, niin Villa M-blogissa on tuollainen valkoinen ainakin makuuhuoneessa vilahtanut. Ja omat tietty kuvaan heti kun saan ne. ;)

      Poista
  5. Noi kävis ihanasti myös esim yöpöydiksi! :) Mun pitää harkita noita vierashuoneeseen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heidi: Niin kävisi! :) ensi talveksi ajattelin ottaa ne sisälle ja hyödyntää joko Avan leikkeihin tai sitten laittaa ne sohvapöydäksi.

      Poista
  6. No just! Ei toi mun MÄ HALUUN- lista tule ikinä lyhenemään. Koska just nyt mä haluun tollaisen! Ihania, joutuu ehkä tekemään myös postauksen. (tai tilauksen!!) ;)
    Oliko Espoossa muun värisinä kun valkoisina "hampituoleja"?? Kun toi Vantaa olisi lähellä, niin joudun varmaa sieltä käydä tsekkaamassa ekana. Väri onkin vielä hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: Espoossa oli mustia, valkoisia, keltaisia ja pinkkejä. :) Musta tuoli on livenä kuulemma tosi hieno, ei näytä halvalta muovilta ollenkaan. Keltainenkin olisi aika magee, mustan ja valkoisen kaverina. :)

      Mustan tuolin kamuksi musta Tam Tam, ai että! <3 Yritin jo Inanaata saada harkitsemaan mustan setin hankkimista, jotta pääsen itsekin niistä nauttimaan sitten. Ne on meinaan melkein paremman näköiset kuin valkoiset. :)

      Poista
    2. Ai että, kyllä kutkuttelee jo. Ihan snadisti hidastaa tota terde projektia toi lumi (edelleen metri lunta terassilla). Toisaalta etupihan terden voisi jo laittaa kondikseen. ;) Musta voisi olla kyllä helmi. Ellen repäise ja hanki ihan oikeata väriä... ;)

      Poista
  7. Oih ja voih, mulle myös verannalle noi! Blaah, nyt on kyllä mennyt sisustamiseen taas rahaa ihan kivasti, että täytyy miettiä noita :O) Mutta luulin kyllä oikeasti että noi olis paaaaljon kalliimpia ;D Metsään meni luulot taas ;) <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: 29 euroa tamista ei ole paljon! ;) Jos tuommoiset hankit, niin laita sinne sisään hiekkaa painoksi. Nuo on tosi kevyet ja varsinkin suoraan ulos laitettaessa ne lähtee helposti tuulen mukaan. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.