perjantai 2. maaliskuuta 2012

Blogin uusi ulkoasu!

Kuten varmasti huomaattekin, blogillani on uusi lookki! :)



Postaukset ja kommentointi tulevat ihan samalla tavoin kuin ennenkin. Ainoastaan oikealla ollut sivupalkki on muuttunut ja melko radikaalisti.
Päivitetyillä selaimilla (Safari, Windows, Firefox, Chrome) oikealla näkyy kapea musta palkki, joka laajenee hiireä päällä liikuttamalla. Sieltä löydät tuttuun tapaan lisätiedot, lukijat, tunnisteet ja blogiarkiston.
Facebook-nappi on siirtynyt blogitekstin loppuun (ja toistuu siis jokaisessa tekstissä).

Vanhemmissa päivittämättömissä selaimissa tuo musta sivupalkki ei näytä tietoja lainkaan (esim lukijat).



Pyydänkin nöyrästi teitä rakkaat lukijat päivittämään vanhan selaimen, jos huomaatte ongelmia sivun käytössä. Myös palautetta otan mielelläni vastaan asian tiimoilta, joko kommenttiboksin kautta tai sähköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi. :)



EDIT: Valitkaa tuosta yläpalkista kohta Classic, niin saatte sen mahdollisimman normaalin näkymän.
Nuo Flipcardit ja Magazine-mallit on tosi hankalalukuisia. :)

30 kommenttia:

  1. Huomattu on ihan käytännössä, nimittäin tuo uusi sivupalkki hyppii koko ajan eteen, kun yrittää saada vierityspalkista kiinni ja sivun vierittäminen vaikeutuu. Napsautin sitten classic-vaihtoehdon näkyviin ja sain siten vierityspalkin esille. Selain on kyllä päivitetty.

    Edelliseen postaukseen: Tuli tyylikkäät niistä rasioista. Tykkään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valua Kuvasa: No höh. Itselläni on käytössä Chrome ja sivupalkki pysyy nätisti suljettuna, ellei vie hiirtä suoraan päälle. :(
      Harmi, jos ongelmia alkaa ilmetä enemmänin. Super HÖH! Classic-vaihtoehto on paras. Tavallisin nuista kaikista. Magazine olisi muuten kiva, mutta menee liian sekavaksi. Sitä blogipohjaa en osaa lukea ja kuvat sinkoilee silmille. ;)

      Poista
    2. Firefoxilla em. tavalla siis kävi, mutta classic-näkymässä näin ei tapahdu. Olen ladannut Chromenkin koneelle, mutta pidän Firefoxista enemmän käytössä.

      Poista
    3. Valua Kuvasa: Chrome vaati oman aikansa, ennen kuin opin sitä käyttämään. ;) Firefox ei toiminut mulla kovin hyvin, en päässyt esim nelosen Ruutu.fistä katsomaan Innoa.*hih* ;)

      Poista
  2. Tyylikäs uusi muutos! Kannatan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Desiree: Ulkoasu on nyt selkeämpi. Pieniä muutoksia on vielä tulossa kun saan data-juttuja osaavan kaverin kipaisemaan kylässä. ;)

      Poista
  3. Hei kiva kun liityit lukijakseni ja minulta voit tilata sen princess naulakon, kun minä noita kutsuja ja tuotteita myyn ja järkkään :)!! Otappa yhteyttä jos kiinnostuit asiasta pauliina.klasila@zbh.fi ..Mukavaa viikonloppua sinne! Ja hino on tämä uusi tyyli blogissasi vaikka hieman piti aluksi etsiä et miten tää sun blogisi nyt toimii :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikka: Hieman oli alussa itsellänikin hankalaa, kun oli niin tottunut siihen vanhaan tyyliin. =D
      Tykkään kun tämä uusi on paljon selkeämpi. :)

      Laitan korvantaakse sen Princess-naulakon. Sellaisen voisin nimittäin Avalle synttärilahjaksi hankkia. =D

      Poista
  4. mä en yhtään tykkää tästä. jaiks...

    mistä muuten lyödän sen blogilistan mitä itse seuraat. ymmärsitkö mitä tarkoitan? :)

    kiva tää sun blogi muuten on, mut tosiaan ulkoasu ei miellytä, jotenkin hankala:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! :´( Vie oman aikansa ennen kuin tottuu tähän uuteen tyyliin. Itsekin oli hankalaa aluksi kun niin kauan olin katsellut sitä vanhaa pohjaa.

      Kai sulla on muuten se Classic-näkymä? Tuosta yläpalkista se ensimmäinen vaihtoehto? Ne muut Magazinet ja Flipcard-blogipohjat on mullekin ihan hepreaa. ;)

      Se "Näitä seuraan"-lista on tulossa kun saan mun kaverin kylään. Hän osaa tehdä HTML-koodeja ja luoda uusia juttuja. Mä olen niin porppeukalo, etten tajua niistä jutuista mitään. =D Toivottavasti ei mene kauaa.

      Siihen asti mun lempparit löytyy klikkaamalla Miia- Oma Koti Valkoinen-nimeä (esim postauksen lopussa, se kohta kuka on postannut). Sieltä löytyy aakkosjärjestyksessä kaikki seuraamani blogit. =D

      Poista
  5. Toimiiks tää ipadilla ,en saannut toimiin,ohjeita,vihjeitä,neuvoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverin iPadilla toimi normaalisti. Tässä en osaa auttaa ollenkaan, kun itselläni ei ole mitään kokemusta iPadista. yritän selvittää asiaa vielä ja kysyn neuvoja. Ihan tyhmä juttu jos puolella lukijoista blogi ei enää toimi :´( *sydän itkee verta*.

      Poista
    2. Ainakin Safari-selaimen kanssa on ollut kuulemma ongelmia iPadilla. Onko sulla Safari siinä? Jos on, niin voisiko sen vaihtaa toiseen selaimeen? :)

      Poista
    3. Minulla toimii iPadissa, hieman takkuillen, mutta toimii. En tehnyt mitään muutoksia ja näyttää Classic näkymää. Safari on oletusselain, en tiedä, onko muita saatavilla.

      Poista
  6. Mulla toimii tosi hyvin. Tää tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  7. Ai niin, ja mulla siis päivitetty Firefox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mickey: Itse tykkään kans! Ihanan selkeä... Hain hieman samaa fiilistä kuin meillä sisustuksessakin, valkoista harmaata ja tilavaa. *hih* ;)

      Poista
  8. ÄÄÄÄÄÄ!!!! Mäkin haluuun tälläisen!!! Miten tää on tehty...?? :D Tulkaa mullekkin tekee, ihanan rauhallinen. Mulla on safari ja hyvin pelittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: meet ulkoasuunn ja sieltä muotoile ja sit valitset dynaamiset näkymät. :)

      Värejä voi muokata mutta that´s it. Muu menee koodauksen puolelle. Ja siis tämä kaikki sama kuin mulla tulee automaattisesti. :)

      Poista
    2. Ooo, mitäköhän käy jos menen näpelöimään blogiani... ;) No, joku kaunis yö, kun on tylsää (ja rakkaat lukijani ovat nukkumassa) käyn kokeilemassa. Ja jos koko Pa#ka kaatuu, niin sitten on aamuun asti pelivaraa korjata blogia. :D

      Ihana tää kyl on! :)

      Poista
    3. Image: Minä vaihdoin ulkoasua keskellä päivää lennosta ja vielä uuden postauksen jälkeen. Ei ollut ongelmia, joten testiin vaan! :)

      Se vanha ulkoasu kaikkine gadgettteineen säilyy muistissa ja sen voi halutessaan palauttaa!

      NYT VAAN HOMMIIN!

      - ULKOASU
      - MALLIN SUUNNITTELUTYÖKALU
      - DYNAAMINEN NÄKYMÄ VAIHTOEHTO YKSI

      VÄREJÄ VOI VAIHTAA TAUSTAVÄRIVALIKOSTA JA LINKKIEN VÄREJÄ LISÄASETUKSISTA!

      :)

      Poista
    4. Ei hitto, menin sinne hieman koklailemaan, mutta kaikista mun aijemmista postauksista tekstit pomppasi kuvan viereen (sivuun), ei kiva. Rämpläilin leveyksiäkin, ei mtn tapahtunut!! Perhana, tämä on kiva. Mutta jos tarttee kaikki muut kikkailla koodailulla, niin siinähän menee mun pallerot (MUN RAKKAAT FB/PINTEREST yms PALLEROISET!)... Ja ei, mä en osaa mitää HTMLSYFUCK koodailuja.

      Ja just sain kaikki mun upeat mainoksetkin viritettyä, huh!! ÄÄÄÄÄÄÄ, mä haluun silti tälläisen!!! Pitääki laittaa varmaan postaus aiheesta ja kysellä mulle koodaajia kylään. ;)

      Poista
  9. Apua osaankohan käyttää tätä ;D Vaatii totuttelua! Veikkaan että puhelimellani en pääse tänne.. Muuten kyllä näyttää kivalta <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Totuttelua vaatii kun on niin tottunut tuohon perus blogipohjaan. Mutta sitten kun tottuu niin on tosi helppo navigoida. :)

      Esim ylhäällä oikealla on search- josta saa hakusanalla etsittyä juttuja. Vaikkapa olohuone. Se on tosi kätsy. :)

      Poista
  10. Tosi hieno uusi ulkoasu ja kaikki toimii mulla loistavasti:)
    (Google Chromea käytän). Hieno aikaansaannos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sari: Kiitoksia! <3 <3 <3 Tämä on ihan valmis pohja, en ole mitään muutoksia tehnyt. Paitsi värit vaihdoin. :)
      Vaihdoin vaan simple mallin dynaamiseksi. Nyt vaan täytyy koodaaja-kaverin tulla visiitille, että saa luotua omia juttuja blogiin. Haluan esim sen oman lemppariblogi-listan takaisin sivupalkkiini. :)

      Mulla kans Chrome ja uhan hyvin toimii!

      Poista
  11. Huiii, osaako tätä edes käyttää! On kyllä tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  12. Hieno ja tyylikäs:)
    Vietin koko eilisen illan katselemalla sitä uutta Google + systeemiä. Siinä on tämä dynaaminen näkymä. Mielestäni blogger menee kokonaan siihen.

    Hieman tuntuu oudolta, että blogilistat ja lukijat täytyy lisäillä HTML-koodeilla.

    Blogiluettelo on siitä mukava, että se tuo uusista blogeista lukijoita. Minä ainakin pompin usein luetteloista eteenpäin:)

    VastaaPoista
  13. No nyt huomasin, että lukijathan on tuossa sivupompsahduksessa:)
    Tähän saa kauniisti isoja kuvia, kun koko tila on käytössä.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.