tiistai 7. helmikuuta 2012

Tavarat seilaa keittiössä

Seinän purku siirtyi siis huomiselle, koska haluttiin meidän luottomies se tekemään. Aamulla klo 9.00 moukari iskee ensimmäisen iskun ja seinä on pysyvästi historiaa! :)

OU MAI GAAD, kuinka iloinen mä olenkaan! =D Tuon seinän purku on ollut meillä suunnitelmissa jo kohta 6-vuotta ja viimeinkin mun haaveista ja suunnitelmista tulee totta. Tekninen isännöitsijä selvitti myös tukipilarin kannattavuuden eteisen alaslaskettua kattoa ajatellen ja oli 99% varmuudella sitä mieltä, ettei tuo seinän kaistale sitä tue. Eli seinä irti vaan ja kumoon! Katon ei pitäisi romahtaa ja toiveissa onkin ettei se sieltä alas tule.

No joo, mä jaarittelen taas.... *hih* ;)

Keittiössä on tänään tehty pieni kasvojen kohotus (jos tota nyt voi sellaiseksi kutsua) ja tavaroiden uudelleen järjestely:Eli lieden viereinen laatikosto sai lähtöpassit jo nyt ja Bestå siirtyi siihen tilalle. Tällä ratkaisulla mennään sinne keittiöremonttiin asti todennäköisesti.
Lattian kanssa on myös (tietysti!) ongelmia ollut ja nyt roikutaan parin eri vaihtoehdon varassa. Huomenna yritän ehtiä konsultoimaan luottomiestä tuostakin asiasta ja toivonmukaan hän keksii meille uuden lattian ja tulee kans tekemään sen! *wink wink* ;)

Huomenna tulee postausta vasta illalla kun saadaan kaikki laitettua kuntoon seinän purkamisen jäljiltä. En tiedä pystynkö itse olemaan paikalla operaatiossa, mutta jos en, niin yritän delegoida oman mieheni napsimaan teille muutamia kuvia.

Pitäkäähän kaikki peukut pystyssä, ettei se katto tipu niskaan! :)

13 kommenttia:

 1. Hei hyvältä näyttää! (istun tässä omassa keittiössä joka on TAAS ihan törkyinen)

  Ja kiitos avusta muuten, sain kun sainkin ne facebook sivut tehtyä ja ei se ollutkaan niin hankalaa kuin luulin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi: hyvä että oli apua mun facebook-neuvoista! Olen ihan urpo noiden tietoteknisten juttujen kanssa. =D

   Poista
 2. Hei muuten, minkälaisella kameralla sä otat noi sun kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi: Mie sain joululahjaksi mieheltä Olympus PEN minin ja sillä olen kuvannut joulusta eteenpäin. Sitä ennen mulla oli Canonin ikivanha pokkari vaan. :)

   Poista
  2. Oi näyttää kamera ihanalta! Hyvän lahjan toi joulupukki :)

   Poista
 3. Ei se tipu. KUMOON VAAN!!!

  Tosin, ihan oikeasti, ei kannata uskoa mua missään miesten hommissa. Ryssin yhden todella helpon tehtävän tänään ja plaaah... Mä olen niin kuoleman oma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähdetään samalla mentaliteetillä liikenteeseen - EI SE TIPU (eihän???? ;D) Mitä sie rysäsit? :)
   Mä taas olen ihan sekaisin ollut tänään, olin TAAS laittanut puhelimen jääkaappiin voi paketin viereen, ja laitoin mun Liptonin teet vahingossa (ajatuksissani jotenkin olin) roskikseen. Ja pesin mustat vaatteet 60-asteessa vaikka siellä oli pari max 30-asteen paitaa mukana. :)

   Poista
 4. Peukkuset pystyssä täällä ja jännitys päällä :)

  VastaaPoista
 5. Hassua, että vaikka oon seuraillut sun blogia jo kauan, ja tutkaillut kaikki kuvat ja postaukset huolella, mulla ei vieläkään ole kunnolla muodostunut kokonaiskuvaa teidän kodista! :-D Mulla tosin on sellainen vamma, en vaan osaa yhdistää palasia kokonaisuudeksi.. Hah. Mutta jotenkin teidän keittiö aukeni mulle näiden kuvien myötä ihan eri tavalla! On kyllä huisin nättiä, mielenkiinnolla odotan miltä lopputulos näyttää kun seinä on kaadettu ja lattiaa muokkailtu (jos senkin toteutatte) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janina: Ootkos huomannu tuon pohajkuvan tossa oikealla sivupalkissa? Se auttaa jonkin verran ehkä. :)

   Meillä on hieman hassu koti, kun nuo eteisen (se missä on peilit ja sit se lyhyt pätkä missä on nyt Bestå ja sisäällä takit) seinät on vinossa. Se peiliseinä tulee ulko-oven vierestä olkkarin sohvan viereen. On niin vaikea edes kuvailla, etten ihmettele yhtään.... =D *hih*

   Poista
 6. Minäkin haudon keittiöremppaa ja innolla odottelen, mitä kaikkea postailet! Oma seilailuni menee "vaihdetaan liesituuletin" ja "koko kämpän lattiat uusiksi kun keittiö menee uusiksi" versioiden välimaastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mervi: Postausta tulossa rempan edetessä. Meillä lattia on vielä päättämättä ja kun se saadaan hoidettua on keittiön vuoro. =D Meidän köökki puretaan kokonaan ja kaikki menee uusiksi, eikä ole helppoa, kun vaihtoehtoja on tuhat ja yksi. *hih* ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.