maanantai 6. helmikuuta 2012

Maanantai-illan tunnelmaa Avan huoneessa

Nyt tulee vähän tylsä postaus, mutta tahdoin näyttää teille nukkekodin uuden paikan. :)

Nukkekoti vei ihan kamalasti tilaa lattialla, joten päätin irroittaa pohjakerroksen ja varsinaisen talon toisistaan. Pohjakerros lähti hetkeksi säilöön ja itse talo pääsi Bestå-tason päälle.

Ja sitten niitä kuvei! =D







Asiasta kukkaruukkuun... Voitin tammikuun puolivälissä Studio Differentin blogiarvonnasta 30cm x 30cm kokoisen canvas-taulun omasta kuvasta. Tänään palkinto saapui kotiovelle postin mukana ja voi miten ihana taulu sieltä paljastui! <3

Kuvaksi valitsin Ava-tytön ja isin oman potretin, musta-valkoiseksi muutettuna. Lopputulos on juuri niin hieno kuin haaveilinkin! :)

Isin nassu tosin on retusoitu pois näkyviltä, mutta taulun pointti selvinnee kuitenkin... ;)



Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille uusille ja vanhoille lukijoille, seuraajille ja satunnaisille vierailijoille! :)

24 kommenttia:

  1. Voi hitsin pimpula kun on upea nukkekoti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuokku: Thanks ja kiits! :) Hobbyhallista alunperin ostettu ja harmaaksi maalattu (oli vaaleanpunainen aluksi). Kova oli homma maalaamisessa, mutta lopputuloksesta tuli aika hyvä! =D

      Poista
  2. Hei, löysin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi. Ihana lastenhuone teidän Avalla :) Taidan jäädä heti lueskelemaan ja ihailemaan kuvia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marianne: Mukavaa että eksyit tänne! =D Ja kaunis kiitos kehuistasi! <3 <3 <3 <3

      Tuolta oikean sivupalkin tunnisteista "oma koti", löydät kaikki postaukset meidän sisustuksestamme.

      "Inspiraatiokuvat"-osiosta löytyy lainattuja, kauniita kuvia internetin ihmemaasta napsittuna!

      Toivottavasti viihdyt juttujemme parissa ja tulet vierailulle joskus toistekin! =D

      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  3. On se talo hiano vaan edelleen! Ja miten värit stemmaakaan. Ai laik harmaa. Tahtoo sitä lisää tännekkin. Ai niin, justhan mä tilasin sen kärpäsenä katossa-palohälyttimen, HARMAANA :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi: se kärpänen on vekkulinnäköinen! ;) Nukkekoti on maalattu täysin samalla sävyllä (K488) kuin taustalla oleva seinäkin! :)

      Poista
  4. Magee toi nukkis tuossa Bestån päällä. :) Ja ihanahan tuo taulu on, Ava on yks söpöimmistä pikkusista, joita tiedän. <3

    VastaaPoista
  5. Hei hoi - utelias blogin lukija kysyy että saitteko jo kuulla mikä maali sopisi Betoluxin tilalle? Omassa kodissamme on ollut 2007 lähtien Betoluxilla maalattu lautalattia, nyt on tämä kämppä myyty ja etsimme uutta kotia (=remonttikohdetta) ja haluamme EHDOTTOMASTI uudestaan valkeat lattiat. Mutta - liuotinpohjaisen Betoluxin kuivuminen kesti viimeksi niin kauan, että nyt haluaisin päästä helpommalla. Ystäväni maalasi juuri uuden kodin lattiat Akvalla, ainakin näin vastamuutettuna se näyttää hyvältä, mutta lattiaan kyllä taidettiin vetää maalia 4-5 kerrosta. Eli, kielipitkällä odotan maalivinkkejä.

    Lisäksi olisin kysynyt että mitä parketin kuviosta jää jäljelle jos sen maalaa, jääkö esim parketti"elmenttien" välit näkyviin?

    Ai niin - ja ihana koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies kuuli maalin nimen, muttei muista sitä, tietenkään. Me kysytään uudestaan meidän remonttimieheltä kun se tulee purkamaan seinän vasta huomenna. Betolux on tosin kuulemma paras aine!

      meidän parketin kun hioisi kunnolla koneella ja siiten maalaisi kahteen kolmeen kertaan, niin ei jäisi näkyville edes saumoja (tai korkeitaan vinossa valaistuksessa sen huomaisi). Eli lopputulos olisi sileä ja kiiltävä. Remppamies sanoi, että jos tahtoo TODELLA KESTÄVÄN pinnan niin lakka vielä siihen päälle lastalla levitettynä (tarkkaa puuhaa), niin lattia kestää uuden veroisena vuosia. :)

      Eli jos teillä on mahdollisuus maalata lattia kuukautta ennen muuttoa, niin AIVAN EHDOTTOMASTI Betoluxia pintaan ja ehkä vielä se lakkakin! Tässä tapauksessa kannattaa hioa koneella (sen voi vuokrata, jos on joku joka osaa takuuvarmasti sitä käyttää)! Mä palaan tähän asiaan viimeistään huomenna.

      Poista
    2. Hahahah! Toi kone... Viimeksi vuokrasin ja hioin itse. Sanotaanko että oli varmaan näky - olo oli kuin Disneyn sarjakuvissa pienillä koirilla kovalla tuulella. Mutta hyvä tuli.

      Ehkä ostamme käsittelemätöntä parketti ja vetelemme päälle Betoluxit. Huokaus. 1kk lisää aikaa...

      Poista
    3. Kiiltävää valkoista parkettia saa myös valmiina. En usko että tulee kalliimmaksi kuin tavallisen värisen parketin osto ja maalaukseen menevä summa. En muista millä merkillä just eilen näin sen parketin, mutta googlasin kiiltävä valkoinen parketti-hakusanalla ja päädyin jonkun lattiakaupan sivuille. Parketin vaihtoon ei mene kuin pari päivää! *hih* =D

      Poista
  6. Tuo nukkekoti on niin hieno!! Oon ajatellut kanssa että olis kiva tilata noita canvas tauluja omilla kuvilla..näyttää hienolta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nitta: tuo taulu on todella hyvälaatuinen, paksu canvas ja laadukas viimeistely. Olen tositosi tyytyväinen!

      Itse siis voitin sen arvonnassa, mutta normaalihinta 30cm x 30cm taululle on vain 17 euroa. Ja toimitusmaksu kotiovelle kannettuna 10 euroa. Taulu oli pakattu hyvin ja vesitiiviisti. Eli Different Studiota voi lämpimästi suositella! :)

      Poista
  7. Tuo avan huone näyttää niin kauniilta! Entä tuo nukkekoti, erittäin hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miri: Kaunis kiitos! :) Maalasin sen samalla sävyllä kuin meidän tummemman harmaat seinätkin, eli K488. Kova homma oli kyllä, enkä heti vaihda väriä uudestaan, mutta mielenkintoinen pikku-piiperrys projekti oli kyllä. =D

      Poista
  8. kannattaa katsastaa nyt tarjousta tuolta canvas tauluja haluaville:)

    http://differentstudio.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AnnikA: Kiitos vinkistä! Taidan tarttua itsekin tarjoukseen, koska yhdelle taululle olisi paikka valmiina. :)

      Eli 14.2.2012 asti TARJOUKSENA 30cm x 30cm kokoinen canvastaulu omalla kuvalla kotiin kannettuna VAIN 18,50 EUROA!

      Poista
  9. Kateellisena katson nukkekotia minäkin! :) Jossakin vaiheessa täytyy semmoinen Aadallekin hankkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on näppärä käsistään, kannattaa katsella Huutonetin nukkekoteja. Siellä on mitä ihanimpia taloja ollut myynnissä, mutta vaativat vähän tuunausta (enemmän kuin mihin itse pystyisin). :) Esim neljä kerroksinen upea huvila oli vain 80 euroa, mutta vaati tosiaan paikkausta ja ikkunan pokien uudelleen liimausta ymsyms. Se oli varmaan kaunein koskaan näkemäni nukkekoti *huokaus* :)

      Meitin oma house on hankittu Hobbyhallista ja alkuperäinen väri oli vaaleanpunainen. Se oli kaunis vaaleanpunaisella kaudella, mutta päätin vaihtaa talon väriä samalla kun sisustelin Avan huoneen uudestaan. ;)

      Poista
  10. Teillä minimalistiseksi sisustukseksi on yllättävän paljon roinaa tuolla hyllyllä. Vähän turhankin paljon, kannattaisi jotain karsia kun näyttää niin täyteen tungetulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avan huone on poikkeus joka vahvistaa säännön. Miten nuin ihania muksujen juttuja voi edes karsia?!!! En mie ainakaan pystyisi. *hih* =D

      Lastenhuoneeksi tuo on kyllä mielestäni ihan kiva, yleensä kun ne tuppaa pursuilemaan enemmänkin tavaraa.... Ja liian tyhjäksikin sitä on jotkut kutsuneet, joten makuasioita taitaa aika pitkälti olla, eikä niistä sovi kiistellä ;)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.