maanantai 13. helmikuuta 2012

Olipa kerran keittiö, josta irroitin kaakeleita :) - remontti part 3

Tämä on vähän kuin Remontti osa 3-postaus! :)

Saatiin miehen kanssa extempore-idea repiä keittiöstä kaakeleita irti. Poistokohde on se paklattava seinänkäppänä. Laattoja oli onneksi vain vähäsen, 4 kokonaista ja 2 puolikasta.

Meillä ei todellakaan ole mitään välineistöä laattojen piikkaamiseen ja vasarakin on kadonnut. Kekseliäänä naikkosena nappasinkin työkalupakista talttapäisen ruuvimeisselin ja ison jakoavaimen avukseni. ;)



Ruuvimeisselin pää vain tuonne laatan reunaan ja jakoavaimella koputtelin ruuvarin päätä. Toimi hyvin manuaalisena piikkaus-välineenä! *hihhhiiiiiihiii* =D


Tuosta yläreunasta irtosi laasti laatan mukana. Alhaalta jouduinkin sitten naputtelemaan kaiken tuon ruskean tiiliskiven-kovan laastiaineen pikkuruisissa paloissa irti. Tunti meni hommassa ja peukalo kramppaa vieläkin.



Ihana ilmareikä paljastui tuolta kulmasta. Se oli varsin mielenkiintoista kitata piiloon. Mies kävi ostamassa saumanauhaakin, muttei siitä ollut hyötyä. Nauha upposi tuonne koloseen.



Sittenpä keksinkin, että laitan kittiä leivinpaperista tehtyyn suppiloon ja pursotan massan tuonne rakoseen, ihan kuin koristelisi täytekakkua.... =D




Saimme tänään maalattua ensimmisen kerroksen pohjamaalia, mutta se paljasti moooooonta kuoppaa ja kuhmuraa. Ei ollut vaihtoehtoja ja jouduimme laittamaan maalin päälle lisäkerroksen pakkelia. Nyt odotetaan kitin kuivumista ja ehkäpä huomenna saadaan maalattua loppuun asti, pohjat ja pinnat.

Kommentteihin vastailu viivästyy kamalan kiireen vuoksi. Työtä riittää ja remonttiakin... Yritän ehtiä illalla lukasemaan kaikki läpi ja vastailemaan kanssa.



Muistakaa osallistua MR Hifin arvontaan, jaossa Tivoli Audion design-radio!





OSALLISTUMAAN PÄÄSET SUORAAN

12 kommenttia:

  1. Myös sellainen aine kun akryylimassa on loistava tuollaisten kolojen kittaamiseen.

    Mukavaa remonttia (jos se vaan voi olla mukavaa)!

    T.-S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -S: Kiitoksia vinkistä! Akryylimassasta olen kuullutkin, mutten muistanut sen olemassa oloa, kun rautakaupassa pyörähdettiin. :) Sitä sitten seuraavalla kerralla.... =D

      Poista
  2. Juuri näin meilläkin aina toimitaan, jos on vasarat ynnä muut hukassa niin aina löytyy jotain korvaavaa! :) Ja tuo pursotintekniikka.. vain naiset voi keksiä näitä! :D

    Teidän koti näyttää muuten todella hyvältä, tuo eteisestä lähtevä peiliseinä toimii noissa väreissä kivasti!

    p.s. itsekin aloitin juuri blogin, saa käydä kurkkaamassa talokotimetsassa.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J: Kiitoksia kehuista! <3 <3 <3 Naiset on aika neroja, mullakin tuli mieleen oma äiti pursottelemassa kermaa kakun päälle ja siitä se ajatus sitten lähti... ;)

      Kiitos kutusta, tulen mielelläni vastavierailulle! <3

      Poista
  3. Hyi kauhia, tuo kaakelien repiminen on niin inhottavaa hommaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni: Niin on! Yöksis! Sellaista pikku piiperrystä mahdollisimman epäergonomisessa asennossa. Mutta pyhällä raivolla sain naputeltua laastijämät irti seinästä. Olen itsestäni aika ylpeä! =D

      Poista
  4. Pitäisi sen Puuha-Pete ohjelman rinnalla tulla myös joku Puuha-Bertta.:D

    VastaaPoista
  5. Hih :D Hätä keinot keksii :O) Se on totta että sille "oikealle" työkalulle löytyy kyllä vastine, kunhan ajaa lähes saman asian :D Mäkin oon kerran pursottanu lasten lääkeruutalla pakkelia naulan reikään, haasteellista, mutta onnistuin :D Paremmin kun meijän jääkaapin kans <3 Haha, toi tulee oleen pitkään vitsi "mites jääkaapin kans kävi,*hihiiiii*"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Osaan kuvitella miten sie töräyttelet sitä massaa lääketruutalla. *HIIHHIIIIII* ;) Sun jääkaapinkuoret on kyllä legendaariset! Mie luulin ihan oikeasti, että ne on tarkoituksella jätetty paikoilleen.... :)

      Poista
  6. ''Sittenpä keksinkin, että laitan kittiä leivinpaperista tehtyyn suppiloon ja pursotan massan tuonne rakoseen, ihan kuin koristelisi täytekakkua.... =D''

    Ihana asenne sulla!! :--)

    Kivaa ystävänpäivää, terkuin

    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -M: Asenne ratkaisee! *tirsk* =D

      Mukavaa ystävänpäivää sinulle kans! <3<3

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.