sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Eteinen - kohti uutta ilmettä

Tein jo valmiiksi muutamia muutoksia eteiseemme, seinän purkua silmällä pitäen. :)

Vaihdon matalamman Bestån eteiseen takkien ja kenkulien säilytykseen. Pienempään tilaan mahtuu varsin hyvin kaikki tarvittava ja ylimääräiset romppeet siirsin suosiolla makuuhuoneeseen (sen korkean Bestå-kaapin mukana). Myös ruma ovipuhelin jää tuonne kaapin taakse piiloon. ;)




Tässä kaappi sisältä! Alimmalle hyllylle tulee imuri ja tuo reppu siirtyy säilöön makkarin kaappiin.




Tässä se seinä, joka kaatuuuuuuuuuuuuuuu! =D Huomenna selviää (jos tekninen isännöitsijä vaivautuisi selvittämään asian viimeinkin), kuinka helposti purku onnistuu. Voi olla mahdollista, että tuo uloin kapea pötkylä tukee eteisen alaslaskettua kattoa, jolloinka joudumme purkamaan myös osan kattoa ja tekemään kiinnitykset kattojen väliin. Se venyttää projektia kahdella päivällä. Ja köyhdyttää lompakkoa kivasti. :(
Jos ei huomenna saada tietoa ennakkoon, niin lähdemme sitten riskillä purkamaan seinää tiistaina klo 9.00!




Eli tämä seinä, eteisen ja keittiön välissä LÄHTEE HUITSIN NEVADAAN! :)


Pahoittelut vinoista kuvista! Pikkuneitimme tahtoi kovasti osallistua valokuvaamiseen ja saikin luvan painaa räpsräps-nappia! =D

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

18 kommenttia:

  1. Hei mistä olet ostanut metallin värisen lampun joka on tuossa "home" -tekstin vieressä? Olen etsinyt tuollaista.

    VastaaPoista
  2. Aurora: Lamppu on Kartellin Cindy ja itse ostin sen Stockmannilta! Alla suora tuotelinkki stockmann.comin sivulle:

    https://stockmann.com/p/fi/Kartell-Cindy-poytavalaisin/37253/11454/11392/11441?itemId=37254

    VastaaPoista
  3. Suloinen Ava. Onnea remonttiin!!

    VastaaPoista
  4. hups, mihinkähän ekku kommentti hävis.. mutta ihan tosi ihana blogi löytyi sattumalla googlaamalla estan tapetteja :) Alanpa katella tarkemmin. Mukavaa iltaa toivottelee Nonnukka onnenpesästä :)

    VastaaPoista
  5. Nonnukka: Blogger aina välillä hävittää kommentteja bittiavaruuteen! =D
    Toivottavasti löydät mielekiintoista luettavaa höpötyksistäni! :) Ja lämpimästi tervetuloa vierailulle toistekin! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tulinpa heti uuden postauksen tehtyäsi uudelleen :) Tervetuloa myös "meille" vierailulle :)

      Poista
    2. Nonnukka: Kiitos kutsusta! :) Tulen heti pikimmiten, kun saan tuon jälkikasvuni yöunille kohta puoliin! =D

      Poista
  6. Heiii, oliko tossa bestå-kaapissa valmiina toi hengarikapula? Mulla on eteiskriisi menossa ja oon yrittänyt etsiä sinne sopivaa kaappia takkien ym säilytykseen. Toi oliskin sopivan pieni kun en halua mitään jättisuurta sinne laittaa :)

    VastaaPoista
  7. Mun Bestå kuume kasvaaaaaaaa nyt ihan liikaa, kun katselen kuvia teiltä, apuvaaaaa ♥♥!!!! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saatte kaadettua ton seinän :O)♥♥♥♥♥ Mites lattiaprojekti, vai onko "haudattu" jo???

    VastaaPoista
  8. Jonna1983: Henkarikapula on ostettavissa erikseen. Nimi Inreda vaatetanko (ja siis Bestå-sarjan lisäosa), hinta 5 euroa. :)
    Alla vielä linkki tuotteeseen:

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40163962/

    Tuo on tosi näppärä, ohuempia kevät / syystakkeja mahtuu noin 11 kpl kerrallaan tangolle, vaikka Bestå-kaappi on vain 40cm syvä. Erinomaisen tilava ratkaisu! Suosittelen! :)

    Minna: Seinä kaatuu enivei, lattia muhii vielä. Ongelmat vaan lisääntyy koko ajan... *huokaus*
    Meidän Miffe-koira muuten päätti rapsuttaa tässä illan aikana poskensa / alahuulensa veresnahalle ja eläinlääkäriin suuntaamme heti huomenna. Varmaan joudutaan nukutuksessa tikkaamaan... :( Nyt joudunkin valvomaan koko yön ja vahtimaan toista. Voi raasua!

    VastaaPoista
  9. Voi toista, kuin se nyt sillee itteensä ruoputti??? Mekin saadaan tietää tiistaina tuleeko äitin ja iskän koirasta toisen kerran isä :O) Axu on kolme vee (kääpiösnautseri) ja porukoilla on Axun poika Nino 1 vee ekasta pentueesta :O) Ninon äiti on siis Bison Frise, ja jos pentuja tulee monta niin yksi menee mun isoveljelle! Arvaa tekiskö mun mieli ottaa Pepille kaveri sieltä :D!!!

    VastaaPoista
  10. Todella kaunis koti teillä : ) Toivottavasti saatte vihreän valon seinän purkua varten, avaratila on aina vaan niin ihanaa!

    VastaaPoista
  11. Minna: Oi miten kiva yhdistelmä! Itse olen ihan hauva-höperö, joten en varmaan voisi olla ottamatta toista vuhvelia. :) Toki kaksi työllistää enemmän kuin yksi, mutta kääntöpuolena touhuavat toistensa kanssa, joten saa enemmän rauhaa sillä saralla. :)

    Laura: Kaunis kiitos! <3 Vihreä valo saatiin, eikä seinä 99% varmuudella tue kattoa! JEI! Eli päivällä päästään remontista, jos ei uusia ylläreitä ilmene! :)

    VastaaPoista
  12. Nuo Teidän kaapit on sitten ihania, toivottavasti niitä on pitkään Ikean valikoimassa(siis onhan ne Ikean???), nämä on joskus tulevaisuudessa pakko saada ja ovat niin kivoja kun käyvät ihan joka tilaan, täytyypi vielä todeta taas kerran, että kyllä niiin silmä lepää näitä Teidän kodin kuvia katsellessa, meillä on nyt valkoinen sohva hakusassa, saas nähdä löytyykö meille sopiva...
    kivaa päivää kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kaapit on Ikeasta ja merkkinä Bestå. :)
      Beståa on ollut myynnissä jo useita vuosia ja suosio on vaan kasvanut, joten en usko että ovat lopettamassa mallistoa kovinkaan nopeasti. ;)

      Kiitos kauniista kommentistasi! Piristit mun hirveää maanantaita! <3 <3 <3 <3 <3 Mukavaa päivää sinulle Tuisku! :)

      Poista
  13. Näyttääpäs hyvältä. Näin lapsiperheen arkea elävänä heti nousi kiinnostus, että missä säilytätte Avan ulkovaatteita yms. Bestå näyttää kyllä kiinnostavalta. -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -Heidi-: Avan toppapuku roikkuu henkarissa (kuvassa se on meidän takkien välissä, eikä näy) ja Avan kengät kaapissa hyllyssä (kuvasta puuttuvat, kun ovat kylppärissä kuivumassa). Avan tumput ja hatut on kans ylimmällä hyllyllä meidän aikuisten romppeiden kanssa. :)

      Tossa kuvassa ei kaikki kamat ole vielä paikallaan, pikaisesti vain rykäisin mutamat kengät hyllylle ja laukut kans. Nyt esim reppu on jo siirtynyt makkarin kaappiin ja miehen juoksulenkkarit kans. =D

      Laitan tarkempaa ja parempaa kuvaa, kun saadaan toi eteinen rempattua ja laitettua kuntoon!

      Tuli vielä mieleen, että meillä oli ennen eteinen ihan pullollaan tavaraa (esim takkeja ja kenkiä kymmeniä) ja totuus on se ettei niitä tullut oikeastaan koskaan käytettyä. Aina se yksi ja sama talvitakki ja kahdesta piposta se toinen. Tavaran karsimisen yhteydessä kierrätettiin kaikki "turha" tai "ehkä joskus"-tavarat.
      Talvitakkeja ei enää ole kuin kaksi per nuppi (Avalla puku ja takki+ housut-setti) ja hattuja / pipoja / huiveja / hanskoja maks 2/ nuppi kans. Enää ei kaapit tursuile ja pukeutuminen on helppoa (kun ei ole mistä valita *hih* :D)
      Tämä on toiminut meillä tosi hyvin! =D

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.