maanantai 23. tammikuuta 2012

Vielä yksi keittiöluonnos by IKEA home planner


Eli pelkkä I-malli ilman saareketta, jonka voi kyllä tarvittaessa lisätä myöhemmin. 

Tässä mallissa:

-normaali jääkaappi-pakastin yhdistelmä kalusteovilla
- laatikosto, johon upotetaan liesituuletin (pöytätasosta nouseva)
- kalusteuuni ja keittotaso valkoiset
- astianpesukone kalusteovella
- allaskaappi, allas (valkoinen) ja hana
- yläkaapit ja ehkä jokin kapea avohylly lasipurkeilleTällä muodolla ja asettelulla saataisi TOSI PALJON tilaa ja avaruutta, sekä muuntelumahdollisuuksia ruokapöydän ja eteisen kalusteiden suhteen. Mua viehättää tässä eniten avoin ja suuri tila, joka kuitenkin minimalistisuudessaan sisältää kaikki tarvittavat toiminnot. =D
Leipomista varten meillä on silikoninen leivontamatto, joten pullat ja sämpylät pyöräyttää tarvittaessa hyvin ruokapöydälläkin. :)

Onko tämä ihan absurdi ajatus??? ;)

4 kommenttia:

 1. Oi vaikuttaa hyvältä :)
  Sitten kun mahdollisestiehkäkenties joskus tulee omakotitalo niin tämmöinen ratkaisu keittiöksi houkuttelisi, nimenomaan sen tilan takia. :)

  VastaaPoista
 2. Lady Narcissa: Tämä on hieman tavanomaisempi vaihtoehto, niihin täysin mataliin suunnitelmiin verrattuna. Mutta tuo avaruus ja tanssilattiamainen avoimuus houkuttelee mua kovasti. Saarekkeenkin saa lisättyä helposti (varsinkin jos siinä ei ole sähkövetoja), senkus vaan pulttaa kalusteet lattiaan kiinni, ja VOILA! =D

  Ikean suunnitteluohjelmalla saa tehtyä ihmeitä, mä olen jo 7 eri mallia sillä kehitellyt ja niitä on helppo verrata rinnakkain. Mulla on myös 3-vuotta ollut ideakansio, johon olen kerännyt kaikkia ihania keittiöiden kuvia ja ideoita. Nyt on helppo, kun voi katsoa sieltä, mistä kaikesta on tykännyt jo kauan ja mitkä on jo mennyt ohi (kuten pähkinätasot mulla ;)).
  Hieman helpompi tehdä päätöksiä, vaikkain tämä on tosi vaikeeta kuitenkin. Liian monta hyvää vaihtoehtoa... =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.