lauantai 28. tammikuuta 2012

Dyson city - huippuimuri :)

Toivepostausta tälläkertaa! :)

Pari vuotta sitten ostimme Dysonin minikokoisen City-mallisen imurin. Mainos lupasi "Huippu ominaisuudet pienessä koossa" ja sen se kyllä lunastikin. :)





Olemme olleet todella tyytyväisiä imuriin ja sen tehoon. Pölypallerot imeytyvät suuttimeen jo 60cm päästäkin ja pikkukivet se hotkaisee sisuksiinsa lähes nano-sekunnissa. Patentoitu sykloni-teknologia linkoaa myös epäpuhtaudet sisäilmasta, joten voin suositella tätä pikkupaholaista myös allergiakotiin.
Ääni on hieman tavanomaista kovempi, muttei kuitenkaan liian kova. Liikkuvuus on mielestäni samaa tasoa, kuin yleensäkin imureilla tapaa olla. Nukkamatolla liikkuu myös hyvin, eikä jää jumiin. Lattiasuutin taasen on huippuluokkaa, todella litteä ja liikkuvaiset saranat. Tällä on helppo imuroida sohvan altakin, vaikka mikään muu imuri ei ole aikaisemmin sinne mahtunut. :)




Alla hieman nippelitietoa:

Dyson DC26 Allergy city-pölynimuri on kevyt ja näppärä jolla on helppo imuroida pienen asunnon ahtaatkin paikat. 
Dyson DC26 Allergy on kooltaan maailman pienin perässävedettävä imuri, mutta on silti tehokkaampi kuin monet täysikokoiset pölynimurit. 
Matala lattiasuulake mahtuu kätevästi sohvien ja sänkyjen alle ja pölypussiton pölysäiliö on helppo tyhjentää imuroinnin päätteeksi. 


Todellakin A4-paperin kokoinen pölynimuri 
Jatkuva imuteho 160 W 
Dyson DC26 City - imuri on vain A4-paperin kokoinen, joten se on helppo säilyttää pienissäkin tiloissa. Pölypussittoman imurin teho on 160 W, ja Dysonin kehittämän sykloniteknologian ansiosta se myös säilyy koko imurin käyttöiän. Imurissa on HEPA 12 -suodatin, joka takaa puhtaan poistoilman. Helposti tyhjennettävä pölysäiliö, kevyt teleskooppivarsi ja ketterät kumipyörät lisäävät imurin käyttömukavuutta. 

Tekniset tiedot:

  • Jatkuva imuteho 160 W
  • HEPA 12 -suodatin
  • Poistoilman suodatustaso: 99,9999 %
  • Britannian Allergialiiton suositus
  • Matala lattiasuutin
  • Yhdistelmä- ja rakosuutin
  • Pölysäiliön til. 0,68 l
  • Teleskooppiputki
  • Imun vapauttava painike
  • Sisäänkelautuva liitosjohto, pit. 5 m
  • Toimintasäde 8 m
  • Äänitaso 79 dB(A)
  • Kestävää ABS-muovia ja polykarbonaattia
  • Mitat (p x l x k): 21,1 x 26,7 x 33,1 cm; paino: 5,21 kg
  • 5 vuoden takuu.

Työntämällä nappia taaksepäin, saat imurin säiliön irroitettua. Eli  paina ja nosta säiliö kahvasta!
Kas näin!

Painamalla ylemmässä kuvassa näkyvää punaista vipua, saat säiliön kannen auki. Ja tässä sisältö 2 viikon imuroinnista.
Huoneilmasta irtoava lika muuttuu säiliössä tuollaiseksi kalkkimaiseksi jauheeksi (näkyy pohjassa). YÖK! :)

Surr rurrr rurr ja viuh vauh! :)


Dyson City on maailman pienin "tavallinen imuri" ja vie osiin purettuna todella vähän tilaa. Me säilytämme imuria eteisen Bestå-kaapissa, jonka hyllykoko on leveys 58cm, syvyys 39cm ja korkeus 31cm.

Alla kuva toisistaan irroitetuista osista!



Ja tässä kaikki kappaleet hyllyssä!


Ovi vaan kiinni, niin imuri on piilossa katseilta! Eikä tarvitse perinteistä siivouskomeroa. =D

Kysykää ihmeessä, jos jokin jää askarruttamaan mieltä!  =D

Edit: Lisäsin vielä Youtube-videon imurista in action! :)

13 kommenttia:

  1. Aivan mahtava postaus, kiitos!

    Olen viime aikoina pohtinut juuri tämän imurin ostoa, mutta en ole uskaltanut tehdä päätöstä kun olen pelännyt, että maine on pelkkää mainospuppua:)

    VastaaPoista
  2. Meillä Dyson Baby AnimalPro ja on niin kusetusta koko imuri! On nyt pari vuotta vanha, mutta tuntuu kuin olisi imuteho hävinnyt totaalisesti. Samaa paikkaa saa imuroida neljällä vedolla, että saa roskat pois. Mietin vain, että onkohan tossa jotain muutakin hoidettavaa kuin vain säiliön tyhjennys? Kun me ei tosiaan olla tehty muuta kuin tyhjennetty säiliötä.....
    Tai sitten vika on suuttimessa, koska meillä on tollanen kaponen suutin, jossa on harjakset ympäriinsä. Niihin kun tarttuu KAIKKI pienimmätkin koirankarvat, niin on suutin ympäriinsä tukossa niistä karvoista eikä roskat sitten pääse niistä läpi. Täytyy tutkia, jos noita suuttimia pystyy ostaa erikseen.

    VastaaPoista
  3. Kätevän näköinen Dyson-peli. Meillä on Miele-merkkinen allergiaystävällinen imuri, jota myös voisin kehua maasta taivaaseen. Siltä merkiltä kaikki kokemani kodinkoneet ovat tehokkaita ja kestäviä. Uuteen taloon laitettiin allergiaystävällinen keskuspölynimuri ja tavallinen imuri siirtyi autotalliin. Talo on vielä kesken, joten en ole päässyt sitä testaamaan. Jos nyt olisin ostamassa imuria, niin juuri tuollaisen kuvaamasi pikkupelin hankkisin joltakin merkiltä ja allergiaystävällisen tietenkin.:)Hupaisaa lauantai-illan jatkoa.

    VastaaPoista
  4. Mii: Meillä on ollut vaikka minkälaisia imureita ja tätä voin kyllä lämpimästi suositella kaikille (oman kokemukseni kautta). =D Dysonissa on pienempi kate ja tämän takia ainakin elektroniikkaliikkeen myyjät suosittelevat miulummin LG:tä ja Electroluxia. LG:n imuri meillä on ollutkin ja se oli todella surkea, electroluxin uusista malleista meillä ei ole kokemusta.
    Mä lähdin mainoksen orjana ostamaan Dysonia, enkä päivääkään ole valintaani katunut. =D

    Mickey: Ymmärtääkseni kaikissa Dysoneissa on sama tekniikka, joten ihmettelen kyllä ettei teillä imuri ole toiminut toivotunlaisesti. :( Meillä ei ole suuttimessa lainkaan karvoja, joten se voi ainakin olla yksi muuttuva tekijä. Lisäksi meidän imurissa on toisen renkaan sisällä suodatin, joka olisi hyvä pestä tai vaihtaa parin vuoden välein. Hepa taisi olla... :)
    Kurkkaapa siis renkaaseen tai katso manuaalista missä se suodatin teidän imurissa sijaitsee. Se voi olla tukossa, eikä sen takia ime enää kunnolla! =D

    Valua Kuvasa: Mielellä on hyvät kodinkoneet kyllä! Varsinkin ne jotka vielä valmistetaan Saksassa. Harmi, että Mielekin on alkanut valmistaa osan koneistaan "japanin maassa" ja laatu on osittain tullut alaspäin. Mutta siitäkin huolimatta on Mielen taso parasta A-luokkaa! =D Imureista olen kuullut pelkkää hyvää, joten se voisi olla Dysonin ohella varsin mainio valinta! Huippis olisi ihan paras, mutta meille ei sellaista edes saa. Ehkä sitten siihen suuuuuuureeeen valkoiseen kivitaloon. *hih* ;)

    VastaaPoista
  5. KORJAUS! Japanissa on tosi kova taso erityisesti kodinkone puolella, joten oikaisen kirjoitusvirheeni! *hih* =D

    Meidän Mielen astianpesukone on made in Malesia ja se on huonompaa tekoa kuin saksassa valmistetut. Siihen siis viittasin tuolla aikaisemmalla Miele-kommentillani! :)

    VastaaPoista
  6. Meilläkin on Dyson mutta malli tais olla DC23, isompi malli ko teillä. Mutta vinha peli, en vaihtais vaikka välillä ärsyttää kun se kaatuilee, kenties revin sitä perässäni liian kärkevästi :) Suutin on rock ja se tamppari mikä tuli mukana, ah mikä imuteho koirankarvoihin.
    Mielestä, me satsattiin ja ostettiin Mielen kennorumpu-pesukone, huh miksi en ole aiemmin kyseistä laitetta hokannut. Mahtava, ja pitäs säästää pyykkejäkin kennonsa ansiosta.

    VastaaPoista
  7. Osaatko sanoa, missä hintaluokassa nää city-Dysonit surraa ja mistä niitä voisi saada?

    VastaaPoista
  8. Outi: *hih* ;) Voin kuvitella mielessäni kun imuroit ja revit imuria vinhasti perässäsi. =D Kuivausrumpu on kyllä maailma paras keksintö. Ja Miele on näissä koneissa alansa huippu! <3

    VastaaPoista
  9. Inanaa: Hintahaarukka tuolla City mallilla on 299-399 euroa. Kannattaa Googlata halvin ostopaikka! =D

    VastaaPoista
  10. Itseasiassa meillä ei ole kuivausrumpua ollenkaan, pelkkä pesukone missä on tuo kennorumpu! Mutta hyvin ollaan pärjätty ilman sitäkin, kuivatellaan naruilla.

    VastaaPoista
  11. Outi: Ups! Ymmärsin väärin! *hih* =D Meillä kuivausrumpu irtisanoi itsensä lopullisesti, eli rikki on! :( Nyt meilläkin kuivataan pyykit kuivaustelineessä. :)

    VastaaPoista
  12. Kyllä munkin tuo Dysoni on saatava, vaikka kodinkonemyyjät suosittelevatkin muuta merkkiä...En voi loputtomiin laina äidin imuria :)

    VastaaPoista
  13. johanna: Itse olen vannoutunut Dyson-fani!!!
    Ei muuta kuin ostoksille Dysonia hankkimaan. :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.