sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Eero Aarnion Design-heijastimet (pony, tuplakupla, doggy)

SAINTEX BY EERO AARNIO
Saintex Oy:lle suunnitelluissa heijastimissa näkyy selkeästi Aarnion ”muhkea” muotokieli, jota rohkeat värit vielä korostavat.


PONY HEIJASTIN
Pony on oiva esimerkki Eero Aarnion tavasta leikitellä muodoilla ja mielikuvituksella. Nyt vuoden 1973 klassikko koruheijastimena. Asustaa ja pelastaa. Hopean värinen 70cm pitkä palloketju ja hopean värinen papukaijalukko pakattuna käyttöohjeen kera kauniiseen kirkkaaseen lahjapakkaukseen.


Värivaihtoehtoina: Valkoinen, musta, neonvihreä, neonkeltainen, oranssi-lila ja punainen.
Saatavana ripustusketjulla sekä rintaneulana!

DOUBLE BUBBLE- HEIJASTIN
Tupla Kupla -valaisinsarja on Eero Aarnion uusimpia töitä. Eero Aarnion suunnittelemille töille luonteenomaisia ovat visuaalisesti voimakkaat ja yllättävät piirteet. Nyt vuoden 2001 klassikko koruheijastimena. Hopean värinen 70cm pitkä palloketju ja hopean värinen papukaijalukko pakattuna käyttöohjeen kera kauniiseen kirkkaaseen lahjapakkaukseen.

Värivaihtoehtoina: Valkoinen, neonvihreä, kirkas keltainen, oranssin punainen.
DOGGY-HEIJASTIN
Eero Aarnion vuonna 2009 suunnittelema DOGGY rakennuspalikka rakentui heijastimeksi. 
Professori h.c. Eero Aarnio on suunnitellut designmuovituotteiden valmistaja Saintex Oy:lle syksyyn uuden Doggy -heijastimen. Tämän graafisesti tyylitellyn Doggyn toivoisikin näkevän syksyn aikana usean käyttäjän takissa, laukussa, kaulaliinassa tai vaikkapa kaulassa roikkumassa. Doggyt ovat pehmeitä eivätkä jää kiinni vaatteisiin. Ne eivät kilise ja kolise eivätkä heiluessaan ole vaarallisia pienillekään käyttäjilleen.

Värivaihtoehtoina: Graafinen valkoinen, graafinen musta, neonvihreä.

HANKI NYT TURVALLISUUTTA LIIKENTEESEEN! 
TEE SE TYYLILLÄ!

Kuvat ja teksti lainattu 

6 kommenttia:

 1. Aarnion heijastimet on ihania. Viime vuoden puolella haaveilin Tuplakupla-heijastimesta, mutta se jäi hankkimatta. Nyt olen pohtinut valkoisen Pony-heijastimen ostamista, joten tämä sun postaus tuli juuri sopivaan hetkeen.

  Palorannalla on myös Aarnion heijastimia ja sinne pääsee vaikkapa tästä linkistä: http://www.paloranta.org/category/18/eero-aarnio

  VastaaPoista
 2. Inanaa: heijastimia löytyy myös anttilasta ja prismasta! =D tuolla Heijastinkaupassa vaan on niin hyvä valikoima, kaikki mahdolliset värit saatavilla! <3

  VastaaPoista
 3. Itse olen kaavaillut tuolta kaupasta Paola Suhosen Dear -heijastinta tyttöselle ja omaksi turvaksi Desing Elina Aalto ja Saara Renvall:n Tuplasulka heijastinta.

  Aivan ihania kaikki!

  VastaaPoista
 4. Jonna: Dear-heijastin on ihana kans! Ja oikeastaan ne kaikki on tosi kivoja. Vaikea valita lempparia, mutta luulen että itselleni varmaan ostaisin valkoisen Ponyn ja tytölle Ponyn ja Dearin. :)

  VastaaPoista
 5. En tiijä oonko vielä sanonut, mutta meillä on tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen. Tosin itse rakastan limevihreääkin pienissä muodoissa sisustuksessa. Sulla on tosi ihana blogi.

  Mulla on kanssa muuten toi tuplakupla heijastin :)

  VastaaPoista
 6. Jenni: Kiitoksia kovasti! <3
  Kävinkin lukemassa heti sun blogia ja yhdessä postauksessa sulla oli ehkä maailman makein mekko, paljetteja ja tähtiä! <3 <3 <3 WAU!
  Mulla ei vielä ole heijastinta lainkaan, mutta ehdottomasti on ostettava pikapuoliin. Pony on mun suosikki, mutta tuplis olisi kiva omistaa myös! *hih* =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.