perjantai 9. joulukuuta 2011

Tähtien makuukammari

Edelliseen postaukseen viitaten, niitä tähtityynynpäällisiä löytyy siis myös makuuhuoneenkin puolelta. Ja tunnelmavaloksi sängynpäätyyn virittelin Airamin tähtitaivas kausi (joulu) valot! =D




Ja pakollinen salamalla otettu kuva, josta näkyy värisävyt hieman paremmin! ;)


Ulkona on jo tähän vuorokaudenaikaan niin pimeää, että tekisi mieleni toivottaa jo kauniita unia ja oman kullan kuvia! =D
Jos hyvin käy, matka höyhensaarille alkaa tuossa noin klo 23.30 kun saan pikkuneidin untenmaille, joten siihen asti haaveilen... :)

Huomiseen muruset! <3

17 kommenttia:

  1. Ihana makkari! <3 Ihanat tähtitekstiilit! <3

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava läjä nuita tähtityynyjä sängyllä! :D Ihanan muhkeaksi tekkee koko sängyn :) Ja ihanan tunnelmallisia, semmosen lämpimän pehmosia kuvia nuo iliman salamalla otetut kuvat ja tuo valosarja soppii tosi tosi hyvin tuohon sängynpäätyyn :) Ihana makkari <3

    VastaaPoista
  3. Kyllä kelpaa tähtien loistossa kellahdella ja uinahdella. Nättiä ku sika pienenä.

    VastaaPoista
  4. Niina: Mää rakastan tähtiä! ;)

    Meän Satu: Mä hainkin just muhkeutta ja lämpöä noilla tyynyillä. Mua harmittaa kun kuvanlaatu aina menee huonoksi jos kuvailee ilman salamaa. Höh! :)

    Outi: Ku vaa pääsis maate! =D No alkuyöstä sitten...

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis tunnelmavalo :) Olenkin ihaillut vastaavanlaisia. Ehkäpä meillekin kotiutuu jokin samantapainen. Nätti kammari toki muutenkin :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä näyttää hyvältä!! Hitsi nuo silkkiverhot on ihanat, mut mä en uskalla vielä ostaa noin kalliita jos lapset sotkee ne tai kissat raapii pilalle.. Niin kaunis makkari ♥

    VastaaPoista
  7. Eiku nuo 2 kuvvaa mikkä ilman salamaa on just ihanan tunnelmallisia kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Todella nättiä! Ihanat nuo tekstiilit <3

    VastaaPoista
  9. Noste: Toi Airamin tähtitaivas led-valo on yli vuoden vanha ja vieläkin pelittää. Eikä nuo polttimot kuumene ollenkaan, joten on myös turvallinen! Suosittelen!

    J: Meillä tyttö repii niitä jokapäivä. Ja tahmaisilla sormillaan niitä hypistelee. Tuo pinta on jotenkin niin liukas ettei siihen pahemmin lika tartu. Tosin ne ryppyyntyy jonkin verran, mutta meillä niitä ei ole edes koskaan silitetty ja ne on silti ihan ok. ;) Muutaman likatahran (mun oma moka, kun oli ruskeeta luomiväriä kädessä) olen poistanut laimealla pesuaine liuoksella eikä jäänyt mitään jälkeä. Kissoihin en sitten otakkaan kantaa, hih =D. Kynnet varmasti saa pinnan rikki, jos kisuli päättää tehdä lähempää tuttavuutta verhon kanssa... =D

    VastaaPoista
  10. Meän Satu: Mäkin tykkään tunnelmakuvista enempi näin pimeän aikaan. <3 Ja arvaa vaan onko toi livenä vielä tunnelmallisempi kuin kuvissa. Mun tekis niin mieli mennä ottamaan pikku tirsat... ;)

    Kirpparikeiju: ne on viimevuonna ostettu, Airamin tähtitaivas ledit. Ihme että on vielä ehjät. Mä olen nimittäin niitä siirrellyt sata kertaa ja aika kovakourasti niitä kohdellut. Että laatu on niissä kyllä kohdallaan! :)

    Karoliina: Huutiksesta huusin tyynynpäälliset. Hinta 13 euroa kpl, joten ei tosiaan paha hinta. ;)

    VastaaPoista
  11. Kyllä kelpaisi teidän sängyssä pienet torkut ottaa. Ja jos vaan olisi sängynpääty, niin siihen minäkin laittaisin valot! Tosi hyvän näköset!

    VastaaPoista
  12. Ihana idea laittaa valot sängynpäätyyn! Joudun ehkä apinoimaan idean sinulta ;)

    VastaaPoista
  13. ihanan näköistä :))

    VastaaPoista
  14. Inanaa: Sähän voisit laittaa valot siihen sun makkarin lipaston päälle? samaan tyyliin kuin Avan huoneessa ;)

    Hanna: Hih =D Apinoi vaan!

    Anonyymi: Kiitos! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  15. Siis aivan I-H-A-N-A-T !!! Mä muuten onnistuin tilaamaan ton harmaavalkoisen tähtipeiton Room21:sta! Nyt odottelen sitä, ehtiikö meille Jouluksi, kun odottelevat kuormaa vielä saapuvaksi Gantiltä ;) Mutta onhan sitä onneksi elämää Joulun jälkeenkin.

    Ihanaa kolmatta Adventtia teille!

    VastaaPoista
  16. Sally: Hyvä että kerkesit nappaamaan oman torkun! :)

    Ihanaa Adventtia myös teille! <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.