perjantai 5. elokuuta 2011

Sneak peek astiakaappiin

Hyvää huomenta kaikille!

Eli kurkkaus keittiössä olevan Bestå-kaapin sisälle... :)

Ylin hylly jäi tarkoituksella kuvan ulkopuolelle, koska vesilasit ja 4dl kahvikupit olivat pesussa ja hylly oli tyhjä.


Astiasarja Villeroy & Bochin New Wave
Lautasliinarenkaat Villa Stockmann


Olen perso jalallisille laseille ja tykkäänkin juoda niistä usein, ihan vaan limuja ja vettäkin. Viinejä meillä juodaan nykyään hyvin harvoin.... :) Tosin syksyn saapuessa voisi piiiiitkästä aikaa nauttia lasillisen punaviiniä kynttilän valossa <3 Tässä vuorostaan "ei kovin hieno"-alahylly sensuroitiin, sieltä löytyy kahvimylly, blender yms. harvoin tarvittavaa vempainta.Kaikki lasit Casa Stockmann


No jaa, paljastetaan nyt sitten aterinlaatikkokin samaan hengenvetoon :)


Aterimet Fiskars Avanti, veitset Stockmannilta ja muiden merkkejä en muista... 
Osa näistäkin pesussa :)

Pirtsakkaa perjantaita ;)

6 kommenttia:

 1. Nuorempana haaveilin aina siitä, et kun kasvan isoksi, minulla tule olemaan todella minimalistinen , valkoinen koti, jossa on La Corbusierin sohvat, eikä mitään ylimääräistä. Ja ne mitä on, on kaikki siistissä järjestyksessä, kuten Sinulla.
  No, nyt minä olen jo melko iso, ja kotini on kuin kotikirppis,kaikkea krääsää täynnä. Ja sohvana järkyttävän-näköinen kulmasohva, jota pitää piilottaa aina peittojen alle.
  Ja mä tykkään siitä paljon, mutta ihailen edelleen tollaisia koteja joka mullakin piti kerran olla. :))
  Menipäs höpöttämiseksi..

  VastaaPoista
 2. Maanvaiva: Ihanaa, saa höpöttää! :D

  Mulla taasen oli haavena japanilais-skandinaavis-tyylinen valko-puna-musta sisustus. Halusin suuren matalan sängyn keskelle huonetta ja pienen neliönmallisen pöydän sängyn jokaisen kulmaan ja niihin riisipaperi-pöytävalaisimet. Muita kalusteita ei lainkaan, vain tauluja ja suuuuuria valokuvia kehystettyinä seinillä. No, haaveeksi jäi kun kukaan muu ei lämmennyt ajatukselle (varsinkaan äiti) :)

  sitten rakastuin siniseen ja 6-vuotta kesti sitä rakkautta. Koti oli silloin kyllä kaukana minimalistisuudesta, hih :) Meillä oli tämä paljon parjattu "kotialttari" eli kirjahylly jossa TV keskellä ja kirjat, leffat sekä cd:t kaikki näkyvissä. Myös söpöjä posliiniesineitä tykkäsin joskus keräillä. :)

  VastaaPoista
 3. Eilen satunnaisesti netissä surffaillen löysin tänne sun ihanaan blogiin. En malttanut nukkumaankaan lähteä kun piti lukea postaus toisensa perään.

  Liityin lukijaksi. Aivan ihana blogi ja teillä on todella kaunis koti :)

  VastaaPoista
 4. Satu: Kiitos! <3 Mukavaa että löysit tänne tuolta bittiavaruudesta, hih :)

  VastaaPoista
 5. Mä ihailen sun järjestelmällisyyttä ja siisteyttä. Mun motto oli ennen: "Ei se niin sentilleen kunhan on millilleen" ;) Nyt vaan jotenkin on joutunut tuosta tinkimään. Sattuneesta syystä... 2 lasta ja 2 koiraa ja se mies :D Nykyään taitaa mottona olla enemmänkin: "Hallittu kaaos". :D ;D :D Luin myös hymiö-keskustelun. Oli hauska ;DDD p.s Oikeestaan nykyään mä toteutan tota millilleen juttua enää vain ompelussa.i

  VastaaPoista
 6. Piompu: Meillä nuo koirat sotkevat enemmän kuin tyttö, mutta luulen että puolet vaihtuvat kun neiti tuosta vielä vähän kasvaa. :) Mä tyydyn kyllä että tavarat on sentilleen, ei tarvi olla millilleen, hih :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.