perjantai 5. elokuuta 2011

Mustaa ja valkoista

(Kuvat lainattu!)

Mustan ja valkoisen yhdistelmä toimii aina! Sekä minimalistisessa että rönsyilevämmässä sisustustyylissä... :)

Hyvää viikonloppua! <3

4 kommenttia:

 1. Pitää taas tulla kommentoimaan :)
  Muutamia vuosia sitten minä halusin ehdottomasti mustia kalusteita! Kaikki, alkaen tv-tasosta, lopettaen sängynrunkoon.
  Mies oli jo ennen ostoa, että kuitenkin kyllästyt niihin parissa kuukaudessa, kun et jaksaa sitä pölyä pyyhkiä joka toinen päivä. Minä että no en todellakaan kyllästyy!
  No.. tietenkin meni hermot jo parin kuukauden jälkeen, sillä ihan oikeesti, 2 tunti siivouksen jälkeen kaikki paikat oli taas pölyssä :D
  Eli mulle ei tule enää ikinä mitään mustaa (ehkä) :)
  Vaikka kaunista se on!! (kuvissa) heh!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Maanvaiva: Tiedän tunteen :).

  Meillä oli molemmissa makuuhuoneissa sekä olohuoneessa 1 musta seinä. Ja musta massiivinen kulmasohva, mustat tuolit keittiössä yms. Tyylikästä oli ja minäkin vannoin etten koskaan kyllästy.... :D Ja voi sitä pölyn määrää, meillä piti pyyhkiä seinätkin tasaisin väliajoin. Pikkuhiljaa mustan määrä väheni ja pähkinän kautta sitten siirryttiin koko valkoiseen. Tähän olen ollut kyllä 100% tyytyväinen (toivottavasti olen jatkossakin, hih :))

  VastaaPoista
 3. Ihania! Noista barokkityylisistä huoneista en niin välittänyt, mutta muissa kuvissa kyllä olisi voinut viipyä pidempäänkin. Ja kivasti sopi luonnonvalkoinen matto kirkkaanvalkoisten tuolien alle eikä näyttänyt kakkaselta. :)

  VastaaPoista
 4. Inanaa: :). Viittaat varmaan yhteen kommenttiini. Se on paljon kiinni valkoisten sävystä sopiiko yhteen vaikö eikö :D. Meillä esim ruokapöytä on kylmä sinertävän valkoinen ja tuolit (Kartell Lizz) on lämpimän sävyiset luonnonvalkoiset niin ne ei kyllä mun mielestä sovi ollenkaan, yhyy :( Pöytä näyttää uudelta ja tuolit 100-vuotiaalta. Matto taittaa hieman kermaan mutta sävyltään aika neutraali ja täten sopii molempiin aiemmin mainittuihin sävyihin. Valkoinen osaa olla joskus haastava, hih :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.