tiistai 2. elokuuta 2011

Makuuhuone ennen ja jälkeen...

Sisustuksen osalta olen tyytyväinen tällä hetkellä ainoastaan makuuhuoneeseemme. Sinne menen mielelläni rauhoittumaan, jopa keskellä päivää. Lapsiperheessä kun kaaos syntyy sekunneissa (+ kaksi sotkevaa koiraa) on ihana tietää että edes yksi huone on siisti ja kaunis. :)

Aina ei ole ollut niin. Makuuhuone oli pitkään täysin "sisustamatta". Se viimeinen tila jota yritetään laittaa kuntoon, sitten joskus... :)

Ensin poistettiin kiintokalusteet (3 vaatekaappia joiden alla oli parketti, kiitos rakennuttajan!) ja maalasimme seinät harmaalla, annoimme vanhan jenkkisänkymme pois ja siirsimme vaatesäilytyksen kokonaan toiseen makuuhuoneeseen. 
Muistan istuneeni täysin tyhjässä huoneessa ja miettineeni että mitäs nyt sitten..? Halusin valkoisen makkarin mutta olin silloin tosi tykästynyt pähkinän sävyyn. Siispä päätimme ostaa BoConceptin Limo vuoteen pähkinäviilulla sekä valkoisella nahkapäädyllä (tyhmä valinta jota ehkä nyt hieman kadun). Ensin ei huoneessa sängyn lisäksi ollut mitään muuta:


Verhoina oli tuolloin Villa Stockmann sarjan harmaat silkkiverhot (samanlaiset kuin nyt valkoisena). 
Ja väripilkkuna sisustuksessa vaaleanpunainen jota löytyi myös muista huoneista. Miehestä oli tosi mukavaa nukkua "possulakanoissa", hih :D.

Sitten into harmaaseen lisääntyi:

Ostin alennuksesta väliaikaisen satiinisen päiväpeiton joka oli kooltaan hyvin pieni, toinen puoli sängyn kyljestä vilkkui paljaana, mutta hätä ei lue lakia...juujuu :). Tyhmä ostos oli tuokin väliaikaratkaisu vaikkakin köyhdyin vain pari kymppiä... Myös huovat ja viltit olivat kova sana, niitä löytyi useita (valkoisia ja harmaita).
Lemppari pöytälamppuni pääsi paraatipaikalle.... lattialle... :D 




Tällöin löysin myös "The dream"-valaisimen kattoon, jossa oli aiemmin ollut Citymarketin kympin spottivalaisin joka poltti lamput koko ajan. Valaisin on Lamp Gustafin Glamour kristalliplafondi, ympärysmitta huikeat 65cm. Kiva oli kyllä sitten sitä asentaakin, kokonainen päivä melkein meni ja ärräpäät lensivät.


Myös valkoinen nahkainen tuoli siirtyi jossain vaiheessa "vaaterengiksi" makkarin puolelle. Kokeilussa harmaa nukkamatto joka päätyi varastoon viikon jälkeen. Mikään siinä ei täsmännyt, ei koko eikä väri... Sittemmin sen olen jo myynyt pois. :)



Tässä tuoreempaa kuvaa viime helmikuulta. Pähkinän värinen lipasto siirtyi makkariin ja uusi päiväpeite saapui kotiin. Huomatkaa vanhat jalkalistat, kukahan ne aikoinaan valitsi kun ne eivät sopineet yhtään lattian sävyyn. Lattia kun on tammiparkettia ja listat punertavat kuin kirsikka, hmmm?! 





Viimeinkin alkaa lopputulos hahmottumaan kun verhot vaihtuivat valkoisiksi. Lisäksi ostin verhojen kanssa samaa sarjaa olevia koristetyynyjä luomaan muhkeutta petaukseen.



Koristeoksat tuomassa tunnelmaa, koristevaloilla ja ilman.... :) <3


Beståt valtasivat viimein myös makuuhuoneemme.... I´m in <3!


Lopulta alkoi olla valmista. Jalkalistat vaihdettiin korkeaan antiikkilistaan ja kauan kaipaamani Kartellin Jolly-pöydät saapuivat! Ihanaa, SE ON VALMIS! (ainakin seuraavaan sisutusmaniaan asti, hih :D)






<3 <3 <3 <3 <3 LOVE<3 <3 <3 <3 <3

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan, vielä vajaa vuorokausi aikaa! :)

8 kommenttia:

  1. Tälläiset postaukset ovat tosi mielenkiintoisia.Itsekkin olen samanlainen, että sisustus vaihtuu tiuhaan kunnes löydän sen "oikean" :)) Ihanat jalkalistat, huoneen ilme muuttui täysin jo niiden ansiosta.Oletko muuten koskaan tutkinut Kylie Minogue - vuodevaate mallistoa? Siellä on toinen toistaan ihanempiä tyynynpäälisiä, jos joskus haluat muutosta tyynyihin.

    VastaaPoista
  2. Tiina: Kylien sarja on ihana, onko sulla tietoa onko suomessa jälleenmyyjää? Muistelisin että joku liike olisi ollut kiinnostunut ottamaan ne edustukseen mutten muista enää mikä se oli.... :) Mulla oli tuolla makuuhuoneiden inspiraatiokuvissakin Kylie-sarjan kuvia. Toinen mihin ihastuin on Armani Home, voih ja huokaus. Hintakin on sitten Armani mutta muutaman tyynyn sieltäkin ottaisin! :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä huikea muutos! Se valkoinen ja hopea höystettynä noilla ihanilla yöpöydillä valloittaa! Silmä lepää:)

    VastaaPoista
  4. Miia:Asun itse tässä Turun kupeessa, ja täällä niitä myy Sisustus Anne niminen sisustusliike, joita on kaksi Turussa. Itse ostin sieltä kaksi tyynynliinaa,23 euroa kappaleelta, eli ei ihan kauhea hinta, pussilakana olikin sitten jo 130 euroa:), mutta jo niillä upeilla tyynyillä saa paljon aikaan. Netistä löytyy liikkeen kotisivut!

    VastaaPoista
  5. Tiina: Kiitoksia kovasti, käynkin kurkkimassa nettisivuja. :)

    VastaaPoista
  6. Muutama postaus on jäänyt lukematta, mutta oletko maininnut maalin sävyä? Pitäisi löytää seiniin hyvä harmaa ja tuo näyttäisi aika kivalta...

    T: Stellaus

    VastaaPoista
  7. Stellaus: Tuo makuuhuoneen harmaa maalisävy on Tikkurilan K488. Meillä on sama sävy myös eteinen-olohuone senällä jossa peilit ja sohva. Itse kokemuksen kantaäänellä suosittelen pohjamaaliksi Tikkurilan Siroplast2:sta sävytettynä (K488) ja pintamaaliksi Tikkurilan täyshimmeä Harmony (K488). Tuo harmaa on ihanan pehmeä sävy ja pääsee oikeuksiinsa parhaiten mattapintaisena. :)
    (Kiiltävänä maalinsävy taittoi himppusen liilaan).

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.