tiistai 2. elokuuta 2011

Eteinen ennen ja jälkeen...

Kaivelin kuva-arkistojani ja totesin että eteisemme on kokenut ehkäpä suurimman muutoksen. :)

Tästä se kaikki alkoi: (tekstit kuvan alla)


Kiintokaapit vielä paikoillaan! Ja voi yök, avonainen tankokaappi! :(
Huomatkaa myös keittiön valkoinen jääkaappipakastin ja korkea kaappi jossa säilytimme ennen..... muutamaa kattilaa ja pannua! Hih! :)
(Musta seinä kaappien oikealla puolella, jei!)


Eteisen kattovalaisimena rikkinäinen kiinteäasennettu plafondi. Purku vaiheessa selvisi että sähkökytkennät oli tehty vituralleen ja lamppu oli koko ajan oikosulussa, GREAT! 

Myös väliovi listoineen sekä jalkalistat vaihtuivat myöhemmin ja tuo aikoinaan hotellista pelastettu jättikokoinen palapeili säi lähtöpassit jätelavalle.


Pähkinävaihetta kun elettiin, piti tietysti kokeilla Ikean Lack-hyllyjen asennusta... Alempi hylly on on tässä kuvassa kynttilänjalkojen varassa kun testaan käykö se kenkiä varten tuohon alas.... No siihen sen sitten laitoinkin. :)


Valkoinen vaihe! Lackit vaihtuivat valkoisiksi ja lisäsin koukut tuohon ihanaan gyproc-seinään. Tuo ei ollut livenä kauhean paha, ei tosin kovin hyväkään....


Tässä sitten paikkaillaan reikiä, ei niitä ollutkaan kuin 29kpl! Argggh!
Kittiä meni puoli tuubia, kerroksia meni 4 ja kuivuminen kesti 3 päivää. 
Never again, sanon minä! :)


Eteisen kaapisto sai lähteä. Onneksi alla oli parketti (sen tietysti selvitimme ennen purkamista, lattiaremontti kun olisi hieman paisuttanut budjettia)
Olohuoneen vanhat matot kokeilussa, tila oli vieläkin tyhjempi ilman niitä :).



Näissä kuvissa "Lack-paikka-seinä" sai uuden maalipinnan Tikkurilan K488 sävystä. Vanha BoConceptin taso siirtyi eteiseen ja HOME-teksti lepäilee kivasti ja ottaa vieraat vastaan... :)


Ostimme Ikeasta 3 kpl Mongstad peilejä, jäimme miettimään pitäisikö hankkia vielä se neljäskin kun tilaa jäi juuri sopivasti... Eteisessä tällä hetkellä kromin värinen pystynaulakko takeille.




BoConceptin pähkinätaso sai häippästä, tilalle tietysti Beståa keskikokoisena (korkeus jaloilla 138cm). Myös valkoiset silkkiverhot ostin Stockmannilta tuomaan ripauksen luxusta.



Suurin remontti valmistui keväällä 2011 eli välikattoon asennettiin spotit, väliovi vaihtui 3-peiliseen oveen ja kaikki listat uusittiin. Takit päätyivät Ikeasta ostettuun seinänaulakkoon ja Bestå-kaappi siirtyi keittiöön. Aikaisemmin tv-tasona toiminut korkeakiiltoinen Askon Dinah-senkki päätyi vuorostaan eteiseen.


Pikkuneidin söpöt loafferit kokoa 21 <3



Lopputulos! <3

Kamala palapeili poistettiin, kaikki seinät kitattiin ja maalattiin Tikkurilan sävyllä G488. Askon Dinah-senkin tilalle tuli (again :D) Bestån täyskorkea kaappi (jalustan kanssa korkeus 202cm) jonne siirtyi kaikki kenkä-, takki-, laukkusäilytys. Neljäs peili haettiin Ikeasta ja Kartellin Louis Ghost ja LouLou Ghost pääsivät kenkien pukemista helpottamaan. Pyöreän maton löysin aikoinaan alesta hintaan 34,90. Siinä on joku ihme pinnoite joten lika ei tartu siihen lainkaan. :)


Viimeisenä mun lempikuva! Tää on vaan tosi onnistunut! <3

Tulipas pitkä juttu... Ja muutos on kyllä huikea, en voi muuta sanoa! :D

EDIT: OSA KUVISTA ON KÄNNYKKÄKUVIA JA KUVANLAATU SIKSI HUONO

4 kommenttia:

  1. hei, entiä voiko tämmöstä pyytää mutta koska meillä on tulossa eteisremppa kans niin oisin halunnut kurkata eteisessä olevaan bestån sisään, teilläkin kun lapsi vai lapsia? niin mulla ainakin on semmonen pulma että mikä kaappi ratkaisu ois paras minne sais järkevästi takit pipot käsineet ja vaikka jopa kengätkin piiloon...
    tuula

    VastaaPoista
  2. Tuula: Joo voin tehdä! :) Napsin kuvia illalla ja viimeistään huomenna teen sulle postauksen kaapin sisällöstä. Meillä asustaa minä, mies ja 1-v tyttö sekä 2 koiraa joiden kamat on myös kaapissa.
    - Miehellä taitaa olla siellä kenkiä noin 6 paria
    - Itselläni 8 paria
    - Tytöllä kahdet kengät
    - Lisäksi 2 säilytyslootallista talvivermeitä (pipot, lapaset, huivit)
    - 1 säilytysloota koirien tarvikkeita
    - 1 hyllyllinen työkaluja
    - imuri (dyson city joka mahtuu suht pieneenkin tilaan)
    - takit joita noin 10kpl
    - laukut joista miehen urheilukassi vie yhden hyllyn

    Paljon siis kamaa mahtuu ! hylly leveys on 58cm ja Beståån saa ostettua lisähyllyjä. Ikean Skubb ja Kasset säilytyslaatikot on mitoitettu Beståån sopiviksi. Niitä siis meillä on. :)

    VastaaPoista
  3. Hei, innolla olen seurannut blogiasi ja kirjoittanut muistiin ihania ja hyviä sisutusratkaisuja. Tämä eteispostaus oli hyvä ja pidän muutenkin näistä ennen ja jälkeen ja matkan varrella jutuista :) Tuntuu, että omassa eteisessä on aina liian vähän säilytystilaa ja mietinkin kuinka olette säilytyksen ratkaisseet, muutenkin kuin siis Bestå-kaapilla? Muutenkin siis kuin vain eteisessä.
    -Tiia-

    VastaaPoista
  4. -Tiia-: Säilytystilajuttuja tulossa tänään. :)

    Meillä on lähes kaikki säilytyskaapit tota Beståa, eri kokoisia kaappeja ja niiden sisällä esim Ikean Skubb- sekä Kasset-säilytyslaatikoita.

    Tytön makuuhuoneessa on yksi seinä kokonaan kaappeja ja siellä meillä on esim liinavaatteet ja harvoin käytetyty takit.

    Ollaan vuoden sisällä karsittu tavaraa ja vaatetta tosi paljon pois. Koti pysyy siistimpänä kun kaikille tavaroille on paikka eikä niitä tarvitse tunkemalla tunkea mihinkään koloseen, niin kuin ennen. :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.