sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tunnelmallinen parveke

Meillä on lasitettu parveke joka ei kooltaan päätä huimaa, koko on 3x5m eli noin 15m2. Kahdella seinällä on asuntomme ikkunoita, ulkoseinä pelkkää lasia. Ainoastaan yksi seinä on umpinainen, muttei tietenkään kantava. Olisin niin mielellään halunnut siihen jotakin hyllyä tms. mutta mutta... onko kellään mitään ideoita?

Maalasin jokin aika sitten lattian puuritilät Tikkurilan Valtti Akvacolorilla tumman harmaaksi (sävy 5088 turve). Lopputulos on parempi kuin vanha vihertävä painekyllästetty puu. Silti joku mättää...

Vanhat punertavat parvekekalusteet vein varastoon odottamaan uutta kotia ja siirsin väliaikaisesti luonnonvalkoisen jättinojatuolin tilalle. Myös aikaisemmin olohuoneessamme palvellut lattiavalaisin siirtyi parvekkeelle.Tässä parvekkeemme viime kesänä.Ja tässä nyt!

En ole kukka-ihminen joten kukkia en parvekkeelle tahdo. Timantti tuijaa olen miettinyt, mitenhän se
kestäisi ruukussa länsiparvekkeella, onko kellään tietoa?


Timantti tuija - Plantagen


Olen nähnyt todella tunnelmallisia ja kauniita terasseja sekä puutarhoja mutta parvekkeita en niinkään. Mielikuvissani parveke olisi kutsuva, pehmeät istumapaikat, pörröiset huovat (näillä helteillä :D), kauniita yksityiskohtia kuten esim. se tuija suuressa ruukussa. Olisi kynttilöitä ja tunnelmavalaistusta iltojen pimetessä... Plaah, olen pähkäillyt parvekettamme alkukeväästä asti enkä vieläkään keksi mitään järkevää. Ehkä sitten ensikesänä ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.