maanantai 4. heinäkuuta 2011

"Ikkunaostoksilla"

Sain lukijalta mainion idean postaukseen: mitä päätyisi ostoskoriisi jos saisit 500 euron lahjakortin sisustus- ja kodintuotteita myyvään nettikauppaan. Valitsin Stockmann verkkokaupan (ylläri-pylläri) ja nämä tuotteet ottaisin mielelläni kotia koristamaan:


Design House Stockholm - Block-valaisin

Block-valaisinta olen jo ollut ostamassakin muutamaan otteeseen. Toistaiseksi on saanut jäädä kauppaan. Lahjakortilla sen kuitenkin kotiuttaisin ja paikka sille löytyisi tytön huoneesta.


Alessi - Juicy Salif sitruspuserrin

Alessin sitruspuristin alkaa jo olla legendaarinen, se näyttää olevan niin monilla joten pakko päästä kokeilemaan mikä juju tuossa piilee.


Philippi - Orb vaasi 22cm

Ostan usein leikkokukkia, pääasiassa valkoisia ruusuja sekä tulppaaneja. Tämän maljakon etuna on kauniisti hohtava pinta sekä se että veden ja vihreät varret saa piiloon.


Cole & Mason - Derwent pippurimylly

Cole & Masonin myllyt ovat kuulemani mukaan laadukkaita ja meillä kun ei tällä hetkellä ole pippurimyllyä lainkaan (vanha sanoi itsensä irti muutama vuosi sitten) olisi kiva sellainen omistaa taas.


Villa Stockmann - Box valokuvakehys

Tykkään kovasti noista Villa Stockmannin valokuvakehyksistä joten niitä muutama lisää, kiitos.


Villa Stockmann - lasikulho

Tähän laittaisin pumpulipalloja, sijoituspaikka luonnollisesti kylpyhuoneen taso. Hieman luxusta!


 La Compagnie de Provence - Extra pur nestesaippua


Loistava tuote ja kaunis lasipullo, tuote vailla vertaa! Tällä hetkellä käytössämme on vihreä tekstinen Verveine. Vihreä sisustuskausi kun jo päättyi ottaisin tilalle tietysti tämän valkoisen.


 Cinas - säilytyskori


Lehtikorin tarvitsisin eteiseemme, toki saattaisin ottaa sen myös pikkuneitimme leluille jotka aina ovat pitkin poikin huushollia. Siihen ne olisi helppo yhdessä kerätä ja kantaa takaisin omaan huoneeseen.

Villa Stockmann - taittokehys ja kello


Meillä ei ole vielä yhtään seinä- tai pöytäkelloa. Eikä niitä nykyään kai oikein tarvitsekaan kun on tietokoneet, kännykät ja kodinkoneet... Tämä sopisikin oikein hyvin makuuhuoneeseemme ja jo olemassa oleviin Villa Stockmannin valokuvakehyksiin.Tää oli kyllä hauska juttu. Taidan tehdä tulevaisuudessa näitä lisää kun ensin opettelen miten kuvakollaaseja tehdään. Niihin kun saa tosi nerokkaasti yhdistettyä kaikenlaista.

Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Block on tosi upea valaisin, tykkään!! Ystävälläi on ne yöpöydän valaisimina ja onhan ne makeet! :)

    VastaaPoista
  2. :). Mies ihmetteli että aika jännää laittaa lamppu jääpalan sisään, senhän saattaisi vahingossa kipata vaikka boolin sekaan... :D.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.