tiistai 26. heinäkuuta 2011

Olohuone

Vaihdan usein järjestystä, varsinkin olohuoneessamme. Laskin mielessäni että pelkästään jo tänä vuonna olohuone on saanut uuden ilmeen 11 kertaa, huh huh :).

Tässä muutama kuva!













Aurinkoista tiistaita!

7 kommenttia:

  1. Aina vain enemmän ja enemmän tekee mieli noita Beståja meidänkin olkkariin kun katselee näitä sinun kuvia:) Ihana kun niitä voi laittaa monella eri tavalla.

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Ihanan vaalea ja tyylikäs koti teillä :-) Olisin kysynyt mistä ovat nuo olohuoneessa olevat seinävalaisimet? Olen itse etsinyt samantyylisiä omaan kotiini.

    VastaaPoista
  3. Soile: Olen ihan hurahtanut Beståihin :). Ja koska ne on tosi muunneltavia niin uskalsin niitä ostaa (olen vaihdellut kalusteita aikas usein esim 4 eri ruokailuryhmää 4 vuodessa :D).
    Ajattelin vielä korvata tytön huoneessa olevan kiintokaapisto seinän täyskorkeilla Beståilla. Ihan turhaan meillä on 60cm syvät kaapit kun takaosat on joko tyhjinä tai sitten niihin kertyy mitä kummalisinta roinaa :)

    Marketta: Seinävalaisimet on Lmap Gustafin Monaco sarjaa, omamme tilasin aikoinaan NetAnttilasta, siellä ei tainnut niitä enää olla mutta Kodin1:stä voi ostaa (myyvät vain myymälöissä), alla linkki:

    http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=508065&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070105

    Lisäksi näin valaisimet kerran Prisman valikoimassa... :)

    VastaaPoista
  4. Iihana olohuone teillä. Pari päivää sitten löysin blogisi. Jotain tuollaista on meilläkin joku päivä :D Mitkä ovat nuo kivat kattolamput ja millainen valo niihin tulee (siis yksi iso lamppu keskellä vain pieniä paljon?!)?

    VastaaPoista
  5. Nelly: Kattovalaisin on Lamp Gustafin Lövkulla, valaisimessa on 3 valonlähdettä jotka heijastuvat kauniisti kristallisista lehdistä. Valaisin on nyt tarjouksessa NetAnttilassa, alla linkki:

    http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=495055&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10064&categoryId=3142922

    Valaisin valaisee todella hyvin, ja valon sävy on "viileän raikas" eikä siis sellainen keltainen...
    :)

    VastaaPoista
  6. Heip!
    Pakko kysyä että mikä idea on kaikissa valokuvakehyksissä kun yhdessäkään ei ole yhtäkään kuvaa?
    -tyhmä-

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Esimerkiksi se etten halua julkaista kuvia itsestäni, miehestäni enkä varsinkaan tytöstäni. Blogini koskee vain ja ainoastaan sisustamista ja henkilökohtaiset asiat rajaan blogini ulkopuolelle. :)

    Pidän valokuvakehyksia kauniina yksityiskohtaja ja mielestäni ne ovat kauniita myös ilman kuvia (tosin 2 kehyksessä on tytön ultrakuvat jos et niitä huomannut :))

    Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä vastauksia, hih :D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.