tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kartell Lizz tuoli

Olen haaveillut kauan aikaa Kartellin Louis Ghost- tuoleista, niin mielelläni näkisin niitä 6 kpl ruokapöytämme ympärillä. Itseäni miellyttäisi eniten valkoinen väri, kirkas kakkosvaihtoehtona. Mies on ehdottomasti sitä mieltä ettei niitä hankita ja piste. :( Yhyy, on kuulemma liian krumeluuriset eikä tahdo "barokki-stailia" omaan kotiin. Nyyhkis ja kyynel!

Pienen kiusan miehelle kuitenkin tein keväällä ja tilasin sen kummemmin lupaa kysymättä (toisinsanoen salaa, hih) yhden aikuisten ja yhden lasten tuolin eteiseemme.


Kartell Louis Ghost & LouLou Ghost White

Viime viikonloppuna netissä seikkaillessani löysin alennuksesta Kartellin Lizz- tuolit valkoisena. Materiaalina sama polykarbonaatti, ihana kiiltävänvalkoinen pinta mutta muotokieli on enemmän miehen makuun, yksinkertaisempi ja maskuliinisempi. 
Teimme kompromissin tuolien suhteen, en saanut Louis Ghosteja mutta sain toiseksi parhaat Lizzit!
Niinpä sitten näpyttelin tilauksen neljästä tuolista -60% alennuksella, kpl hinta vaivaiset 75 euroa!

 Kartell Lizz edestä!

Ja Kartell Lizz sivusta!Alla vielä kuvat "Unelmatuolistani" jotka eivät keittiöömme päässeet:

Kartell Louis Ghost edestä!


Kartell Louis Ghost sivuprofiili!

Lizz tuolien pitäisi kotiutua vielä tämän viikon aikana joten viikonloppuna luvassa keittiöpostausta ja päivitetty ilme. Ajattelin myös raottaa kaappien ovia ja paljastaa astiastoamme yms.

Tässä vielä kuva jonka löysin netistä:


Kuvassa Lizz tuolit! <3


Lizz tuolit oikeassa reunassa! <3

(Kuvat lainattu Kartell.com + google kuvahaku Lizz white!)

HUOMISEEN!

8 kommenttia:

 1. Teit kyllä hyvät kaupat! Kivat tuolit; muistankin tuon viime vuoden asuntomessukohteen, jossa ne olivat:)

  VastaaPoista
 2. Soile: :) Ajattelinkin että kuvien on pakko olla joiltain asuntomessuilta, oli jotenkin "suomalainen" fiilis noissa kuvissa... :)

  VastaaPoista
 3. Ghost on minullekin haaveissa, juurikin eteiseen. :D
  Käytiin sellaisia koeistumassa ja mies olis sitä mieltä, että ko. tuoli on liian heppoinen (eikä mieheni mikään iso edes ole).
  Eli mielelläni kuulisin kokemuksia, että kestääkö tuo Ghost miten hyvin isommankin ihmisen alla? Ja ahkeraa käyttöä muutenkin? Pitäisi saada mies vakuutettua, että ei siitä jalat naksahda käytössä poikki. :D

  VastaaPoista
 4. Laura: Oma Ghostimme on ollut käytössä vasta lyhyen aikaa ja ainakaan tähän mennessä en voi moitteen sanaa antaa. Tuoli kestää kyllä aikalailla mitä tahansa, olen seisonut sen päällä ja ripustellut verhoja, hyvin pysyi tasapainossa. Tuoli ei myöskään säikähtänyt 96kg painoa joten kyllä suosittelen! Hyvänä puolena myös se että ruuveja ei tarvitse kiristellä! :) Voisihan sitä ehkä täyspuisiin tuoleihin verrattuna "kevyen kiikkanaksi" kuvailla mutta kestävä se on kuin mikä ja ulkonakaan ei UV-säteistä perusta. Ja sen kanssa voi mennä vaikka suihkuun, hih <3! :)
  Ai niin, ja kestää myös muksun kiipeilyä!

  VastaaPoista
 5. Ei kyllä voi moittia päätöstäsi, nuo mielestäsi toiseksi parhaat ovat kyllä nätit ja simppelit. Kelpaisivat jopa mulle, vaikka vierastankin hieman omituisia designeja (sorry guys!) ;)

  VastaaPoista
 6. Inanaa: Nuo ihanan omituiset tuolit saapuivat tänään <3 I´m in love!

  VastaaPoista
 7. Äh kiitti vaan, arvaako alkoko tuo Lizz himottaa. Vaikka onkin vain mustana enää tarjolla :)

  VastaaPoista
 8. Outi: Tuo tuoli on livenä toooosi kiva mutta tuo selkänoja on sentin alempana kuin meidän pöytälevy. Eli jos harkitset niin mittaa teidän pöydän korkeus. Mun mielestä jäi aavistuksen hassun näköiseksi kun nuo tuolit on matalat... Ne mustat on paremmat kuin nuo mun valkoiset, valkoisen sävy oli tosi kermainen.
  Olen 95% tyytyväinen Lizz-tuoleihin. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.