maanantai 10. syyskuuta 2012

Upeita sängynpäätyjä ♥

Postailin jokin aika sitten nahkaa muistuttavista seinälaatoista, joista voi rakentaa upean sängynpäädyn. Olen saanut sen jälkeen useasti kyselyjä nahkaisista / nahkaa muistuttavista päädyistä ja mahdollisista ostopaikoista, enkä ole osannut teitä juurikaan auttaa. :)

Löysin tänään SuvisVilla-blogista postauksen, joka johdatti minut kotimaisen, häikäisevän upeita sängynpäätyjä valmistavan yrityksen PispanPuu.fi-sivuille.

Tässä muutama tuotekuva heidän valikoimastaan, luxusta sanoisinko. :)





Lisää kauniita vaihtoehtoja  sekä lisäinfoa löydät alla olevasta linkistä sekä SuvisVilla-blogin postauksesta:



Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

17 kommenttia:

  1. Äh, etenkin viimeinen on ihan mielettömän kaunis! Sopisi omaankin makkariin paremmin kuin hyvin. ;) Simppeli valkoinen nahkainen pääty pienellä hyllyleveydelläkin kelpaisi, olen vähän harkinnut josko itse askartelisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi: Nuo ovat kaikki upeita! <3 Olen googletellut nahkaisia sängynpäätyjä ja muhkeitä päätyjä ja vaikka mitä, mutta en ole koskaan löytänyt tätä kyseistä yritystä. :) Onneksi SuvisVillan Suvi teki aiheesta oman postauksen ja tällä tavalla kiertokautta saan jakaa tämän kaikille teillekkin. :)

      Monessa blogissa on ollut viime aikoina itse tehtyjä päätyjä. Ei se taida kovin hankalaa olla. valkoinen keinonahka (aidosta puhumattakaan) maksaa maltaita ja kun itse samaa harkitsin niin sain suunnitelmani mukaiselle päädylle materiaalihinnaksi 600 euroa. HUi. Sillä saa jo irtopäädyn ostettuakin.

      Sain myös sähköpostiini vinkin että elloksella on ollut valikoimassa keinonahkaista valkoista päätyä. :)

      Ihanaa iltaa sinulle Viivi! <3

      Poista
  2. Upeita! :) Sähän saattaisit osata vastata myös siihen, mistä löydän sisustukseeni liitutaulun?? Sisustuskaupat ei ole tuttuja, enkä ole löytänyt simppeliä liitutaulua mistään. -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Liitutauluja löytynee ainakin Clas Ohlsonin uudesta verkkokaupasta. :)

      Itse tekisin liitutaulun varmaankin itse, eli ostaisin ihanat kehykset ja maalaisin sen lasin siitä liitutaulumaalilla. :)

      Hobbyhallissa on myös liitutaulupintaista kontaktimuovia, jota voisi käyttää ison valokuvakehyksen lasiin. Oih, tässähän olikin aika ihana idea, voisin itsekkin harkita liitutaulukalvon ostamista yhteen isoon kromireunaiseen valokuvakehykseen. :)

      Kokeile googlettaa liitutaulu sisustus nettikauppa (siis samaan hakuun kaikki kolme sanaa), sillä voisi ainakin löytää muutamia vaihtoehtoja.

      Poista
  3. Hei ihana Miia :) Olen seuraillut blogiasi jo tovin ja olen totaalisen koukussa! Meillä on juuri makuuhuoneen uudistus meneillään ja sinun makuuhuone-postauksista on ollut rutkasti apua ja olen saanut hurjasti inspiraatiota! <3 Nyt vuorossa olisikin yöpöytien metsästys ja vaikka olen kuinka yrittänyt etsiä en vaan meinaa löytää mieleisiä pöytiä sitten mistään :( En halua mitään ökyupeita, eikä kartellin läpinäkyvät oikein ole mieleeni. Löysin ikean sivulta nämä Lack-apupöydät http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10193734/#/60193736 jotka olisivat minun makuuni ihan kivat simppelit pöydiksi. Mitä mieltä olet, voiko näitä käyttää yöpöytinä vai onko idea ihan tyhmä? Kiitos kovasti jos viitsit vastata, olisi paljon apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! :)

      Kiitos kivasta kommentistasi! Ihanaa että olet löytänyt inspiraation lähteen makkaristamme. <3 <3 <3 :)

      Itse tykkään kovasti korkeakiiltoisesta Lack-pöydästä ja minusta ne sopivat kivasti myös yöpöytäkäyttöön. :)
      Koska pöytä on aika kookas (50x50), voisi siihen päälle laittaa isojalkaisen pöytävalaisimen, sellaisen Pentikin Rondo-tyylisen, mitkä meilläkin on. Se saisi pöydän näyttämään sopusuhtaisemmalta. Eli vältä valaisimessa rimpulajalkoja. ;)

      Olin aikoinaan itse hankkimassa Lackeja yöpöydiksi, mutta silloin ei ollut saatavilla kiiltävän valkoisia vielä. Matta valkoinen oli kovin pliisu ja siksi se vaihtoehto silloin hylättiin ja kuvioon astui Kartellin JOllyt. <3

      Tule ihmeessä kertomaan sitten mitä tykkäät lopputuloksesta kun saatte Lack-pöydät paikoilleen. :)

      Poista
    2. Kaunis kiitos vastauksestasi :) Taidan kyllä hankkia nuo korkeakiiltoiset lack-pöydät ja niihin jotkut kivat pöytälamput - jos se ei ihan hölmö idea sinunkaan mielestäsi ole!<3
      Saanko vielä kysyä sen verran että minkä hintainen teidän makkarista löytyvä RM chemises-naulakko on? Se on aivan ihana ja siihen saa kivasti lempparivaatteita näytille!

      Poista
    3. Anonyymi: Tuon chemises-naulakon ostin Helsingin White maisonista joka on RM:n virallinen myymälä. Hinta oli muistaakseni jotain 34,90-44,90 tai sinne päin. Heitin kuitin jo pois. Mutta ihan sama normi hinta, mikä RM nettikaupassakin on.

      Riviera maisonilla on paljon tuollaisia naulakoita erilaisilla teksteillä, valinnan vaikeus iskee niitä katsellessa. :)

      Minusta kiiltävä lack on tyylikäs, elegantti ja vähäeleinen olematta pliisu. Ja antaa kaiken huomion pöytävalaisimelle. :)
      Hinta on todellakin kohdallaan. Iso / pullea jalkainen valaisimen jalka vaan ja joku simppeli varjostin sen kaveriksi. Oma lempparini on tuo Pentikin Rondo-jalka ja siihen 29cm halkaisijalla olevan Deco-varjostin. *rakkautta* <3

      Poista
  4. Oi mitä mahtavuuksia, todella upeita! Varsin mainiot sivut ja selkeät tuotetiedotkin,päätyjen hinnatkaan eivät nyt niin päätä huimaavia ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöppis: sanos muuta! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Minä etsiskelin päätyjä ikuisuuden ja taisin löytää peräti kaksi. Nyt sitten löytyi kokonainen collection toinen toistaan kauniimpia päätyjä. <3

      Poista
  5. Meinasin ihan tosissani tilata tuolta sängynpäädyn viime keväänä, mutta itselläni tuli hinta aika pahasti vastaan :( Lähes kaikki päädyt, jotka olisin mielelläni kotiuttanut, olisivat maksaneet lähemmäs tonnin, joten päädyin sitten tilaamaan päätyni muualta. Vaikka uusi pääty odottaakin tuossa seinän vierustalla, niin silti haikailen noiden piispan puu-päätyjen perään. Ovat ne vaan niin upeita <3 Lupasinkin itselleni, että sitten joskus, kun tienaan vähän enemmän mitä nyt, niin sallin itselleni luvan ostaa tuollaisen komeuden :) Siihen asti täytyypi tyytyä vain ihailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celine: Tuo tummaa satiinia muistuttava pääty saa ainakin oman sydämeni pamppailemaan, vaikka tyylillisesti ei ole ihan meidän juttu. :)
      Luxusta todellakin nuo tuotteet ja haaveilulistalleni menivät myös, osastoon "sitten". :)

      Poista
  6. Heippa,

    Olen itse teettänyt pispan puun kautta kaksi peiliä olohuoneeseen, yhden ison kokovartalopeilin eteiseen ja itse suunnittelemani hyllykön keittiöön. Olen ollut supertyytyväinen! Voin lämpimästi suositella. Seuraavana hankintalistalla tulee olemaan unelmieni sängynpääty! Kun ehdin kuvaamaan em tuotteet, voin laittaa sinulle nähtäväksi sähköpostilla :)

    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni: Aivan ihana juttu, laita ihmeessä minulle kuvia tulemaan. :) Itselläni olisi mahdollisesti yksi peilin paikka vapaana, kun saadaan keittiö laitettua kuntoon ja isot kylmäkoneet pois eteisestä. Sopivan kokoista peiliä ei löydy ja suunnitelinkin jo sen teettämistä. :) Ja taidankin tietää mistä se sitten tilaan, kun asia on ajankohtainen. HIH :)

      Poista
  7. Oi mitä ihania, varsinkin toi eka! <3

    VastaaPoista
  8. Hmmm ehkäpä tuo sängynpääty ei sittenkään tulisi kovin kalliiksi :) Selailin vähän sivuja ja he tekevät myös verhoiluja jo valmiisiin kalusteisiin! Koska minulla on jo sängynpääty, niin siihen voisi teettää vain hupun, jolloin hinta jäisi varmasti aika paljonkin edullisemmaksi. Noihin valmiisiin sängynpäätyihin on kuitenkin lisätty sen puun tai kehikon hinta, joka nostaa kokonaishintaa. Taidanpas ottaa heihin yhteyttä. No niin, sain kehitettyä itselleni pakkomielteen näistä päädyistä ja tiedän, ettei se mene ohi ennen kuin saan tuon päädyn :D

    VastaaPoista
  9. Bongasin samaiset Pispan puun päädyt muutama viikko sitten. Itselläni kaihertaa ensimmäisenä kuvassa oleva pääty. Asustelen täällä pohjoisessa joten ajattelin kysäistä paikalliselta verhoilijalta tarjousta vastaavasta päädystä. Haluaisin valkoisella keinonahalla päällystetyn päädyn. Aito nahka taitaa paukkua yli budjetin.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.