sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Michael Korsin pikkulaukkua taas saatavana Stockmannilla

Tulin vain pikaisesti vinkkaamaan teille, että Michael Korsin suloista messenger-mallista Charlton pikkulaukkua saa taas Stockmannilta (myös verkkokaupasta).


Itsehän metsästin tätä kyseistä laukkua kissojen ja koirien kanssa, kunnes löysin sen alkuviikosta käytettynä huutonetistä. Vitsit mikä tuuri. :)

Laukusta kiinnostuneille suora linkki tuotteseen alla:

Ja ihme on tapahtunut, meidän pikkuneitimme meni hetki sitten yöunille. :) Tämä on meillä harvinaista herkkua, että Ava simahtaisi ennen klo 23:00, mutta tänään on selkeästi tällä mammalla onnen päivät. 
Illan omaan ohjelmaani kuuluukin saunominen pitkän kaavan mukaan ja hiusten muhituttaminen rakennekorjaavassa hoitoaineessa. Lisäksi harkitsen hömppäelokuvan katsomista (jos vaan simmut pysyy auki) ja pientä manikyyrituokiota. <3

Luxusta kerta kaikkiaan! :)

Pitäkäähän peukut ja varpaat pystyssä, että Ava-neiti suvaitsee nukkua aamuun asti, eikä herää juuri silloin kun saan kynsilakat kuivumaan. HIH :)

Huomiseen!


*Postaus sisältää mainoslinkin*

17 kommenttia:

  1. Kiitos laukku vinkistä :) Piti laittaa tilaukseen ;)

    Mukavaa luxus iltaa ! Nauti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wanilja: Se laukku onkin aivan ihana!!!! <3 Omaani vielä odottelen... :)

      Poista
  2. Täällä on peukut pystyssä, sun luxusiltaa ajatellen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: So far so good... ;) Katsellaan mitä yö tuo tullessaan. Olen varautunut Avan heräämiseen. :)

      Meillä kynttilän palavat eteisen tason päällä ja saunassa on piipahdettu. Nyt kuppi teetä ja sohvalle rötkäämään. IHANAA!!!!! Tätä hetkeä olen kaivannut koko viikon! <3

      Ihanaa iltaa sinulle Image-murunen! <3

      Poista
  3. Tulen taas terrorisoimaan kysymyksilläni, etenkin kun olen löytänyt tämän bloggailun ihmeellisen maailman, hih ;) Minkä kokoisia mahtoivat olla omistamasi Aarnion Puppyt, joista luovuit hetki sitten? Olen mietiskellyt josko uhraisin niihin kesälomarahat :D Mutta ne olisivat oikein söpöt ja näpsäkät.

    Ja oikein mukavaa ja nautinnollista omaa aikaa :) Pientä arjen luksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celine: Tottahan toki tulet kysymään!!!!! :) Puppyt olivat S ja L-kokoiset. S on tosi pieni ja sopii parhaiten noin 50cm syvän tason päälle, ellei sitten laita kahta puppya vierekkäin kuten mie tein. :) Iso L-kokoinen oli tosi hyvä ja siinä mahtuu myös pieni aikuinen nainen istumaan (on tosin aika epämiellyttävä peffalle =D).

      Jos tahdot kaksi ostaa tuolla tavalla rykelmään, niin suosittelen kahden koon eroa pienemmän ja isomman välillä, eli S ja L, tai M ja XL. :)

      Ihanaa iltaa myös sinulle! <3 Itse hyppään just kohta saunan lauteille hautomaan hiuksiani. :)

      Poista
    2. Hei!
      Oletko luopunut Puppy:istä? Onko ne vielä myynnissä jossain? Olen super kiinostunut, jos ovat vielä sinulla.

      Mia: )

      Poista
    3. Mia: Molemmat puppyt on myyty jo.
      Heti kun löydän jostain nettikaupasta alennuskampanjan, johon myös Puppyt kuuluvat, niin teen niistä postauksen. :)
      esim. Stockmannilla on välillä ollut kokovalikoima -20%.

      Poista
  4. Kiitos paljon :) Täältä saa ihanan paljon vinkkejä ja suuresti plussaa erittäin nopeista vastauksista. Ihanaa, että on olemassa myös bloggaajia, jotka oikeasti vaivautuvat helppimään ja vastaamaan kommentteihin. Meistä lukijoista se kuitenkin on tärkeää :) Ymmärtäähän sen, että aina ei aikaa liikene kommenttien vastailuun (etenkään, jos niitä tulee kymmeniä päivässä), mutta täällä ainakin osataan sitä arvostaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celine: Itse rakastan bloggaamista ylikaiken ja yksi parhaista puolista on juuri vuorovaikutus ja ajatusten sekä vinkkien vaihto puolin ja toisin. :) Osa syynä oman blogin aloittamiseen aikoinaan oli se, että minulla ei ollut sisustamisesta kiinnostuneita ystäviä, joiden kanssa olisin voinut jakaa näitä juttuja. Ja toisena syynä oman kehityksen seuraaminen ja ideoiden ylös laittaminen. :)

      Minä autan mielelläni teitä lukijoita ja toivonkin että minusta on hyötyä samojen asioiden kanssa painiville. <3

      Minulta saa koska vaan kysyä mitä vaan ja toivon että se välittyy tekstieni kautta myös teille lukijoille. :)

      Sinä olet Celine aivan ihana ihminen! Kommenttisi saa minut aina hyvälle mielelle ja piristää minun hetkittäin väsymyksestä nuutunutta olotilaani! Olet kultaakin kalliimpi! <3 <3 KIITOS!

      >-----VirtuaaliHalit----->

      Poista
  5. Toivottavasti oli mukava ilta sinulla :)
    Mitäs sun tukalle muuten kuuluu? Onko yhtään parempi jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonanna: Ilta meni oikein ihanasti rentoutuen. :) Tosin Ava heräsi 01.20 kun olin itse menossa nukkumaan ja pienen kriiseilyn (mm. yöpalaa) jälkeen pääsimme molemmat yöunille. :)

      Mutta kyllä teki hyvää keskittyä itseensä hetken verran ja tehdä ihan mitä vaan tahtoo. Katselin telkkaria ja sen jälkeen kruisalin netissä sisustusjuttuja lukemassa. <3

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Jonanna! <3

      Poista
  6. voi ei, nyt mun pitää oikeesti harkita ton ostamista. :D Voisitko kertoa miltä laukku tuntuu käytössä (lähinnä sitä kokoa mietin)? Siis että mahtuuko sinne kukkaroa jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villiina: Minulla ei ole vielä omaa laukkuani, jonka huutonetin kautta siis ostin. Mutta olen tuota hypistellyt Stockmannin myymälässä ja sinne mahtuu kukkaro, avaimet ja puhelin oikein hyvin. Tilaa jää vielä hieman, jos sinne tarvitsee pakata esim puuteria, huulipunaa yms. :)

      Voin siis suositella!!! :)

      Poista
  7. Hei Miia,
    Oli pakko tilata myös itselle tuo laukku, kiitos hyvästä vinkistä, vaikka kalliiksihan se tulee :) Kiitos muutenkin hyvästä blogista, oma kotini ei ole valkoinen, mutta silti sinun blogiasi on mukava lukea, ja olen saanut hyviä vinkkejä omaan sisustukseen, ja vähän valkoisemmaksi oma makunikin on muuttunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leena: Kiitos kivasta kommentistasi! <3 Itsekkin ammennan inspiraatiota hyvin monenlaisista sisustustyyleistä, vaikka omani on valkoinen ja melko pelkistetty muutamine yksityiskohtineen. :) Parhaimmat toteutukset ovatkin usein yhdistelmä itseä mielyttävistä jutuista, joista syntyy se ikioma koti. <3

      Minusta on todella hienoa, että saan jakaa kanssanne itseäni inspiroivat jutut blogini kautta. :)

      ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Leena! <3 <3 <3

      Poista
  8. Ihana laukku! Täytyypä käydä kurkkaamassa sitä lähemmin :)

    http://miamatleena.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.