tiistai 11. syyskuuta 2012

Ihanuuksia pikkutytöille Stockalta

Tyttömme talvivaatevarastoa täytyy päivittää, sillä neiti on hujahtanut pituutta edellisten kahden kuukauden sisällä jo 4cm.
Osa "varastoon" keväällä ostamistani jutuista on jo pieniä, kuten poolot ja sukkahousut. Myös viimetalven karvahatut ja tumput ovat jääneet pieneksi. Perustrikoota olevat paidat ja legginsitkin täytyy nyt uusia, vanhojen ollessa liian kittanoita.

Suuntasin tietysti ekana Stockmannin verkkokauppaan (jota suurkulutan muutenkin) ja tyttöjen osastolle.
Mayoral-merkiltä valikoimassa oli taas niin suloisia juttuja, että mopo meinasi totaalisesti karata käsistä. :)












Yksi omista suosikkimerkeistäni lastenvaatteissa on Benetton ja erityisesti heidän trikootuotteet. Paitoja meillä on käytetty paljon, pesty ja pidetty lähes päivittäin. Kimalletekstit ja kuviot ovat pysyneet hyvänä ja kestäneet jopa rumpukuivauksen. :) 


Näitä tilasin neljä kappaletta koossa 100cm. :)



Nämä tilasin myös, beigenä. <3






Nämä tilasin molemmat, hatun ja hanskat siis. :)



Tämän jätin nyt tilaamatta, vaikkakin se kaihertaa mieltä. :)


Ja tyttövauvoille löytyy niin paljon suloisia vaatteita, että harmittaa ihan kun oma tyttö on jo niin iso. <3

Katsokaa vaikka tätä takkia! <3



Vauvojen valikoiman löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ!

Aika hyvin onnistuin välttämään heräteostoja ja pitäydyin lähestulkoon vain trikoossa, sukkahousuissa ja talviasusteissa. Ja siksi vain melkein, koska sorruin tilaamaan myös sen ensimmäisen kuvan, tarjouksessa olevan Mayoralin toppatakin Avalle. :) 

Nyt palaan takaisin siivoushommiin ja pyykinpesuun. Ihanaa tiistai-iltaa teille kaikille! <3


*Postaus sisältää mainoslinkin*

11 kommenttia:

  1. Voi juku kun on ihania, varsinkin tuo ensimmäinen takki :) Mä en ala, ehkä pitää klikkailla ostoskoriin, tosin vasta ostin tytölle talvivaatteet, haalarin ja ihanan liilan takin :) Mutta eikai takkeja voi olla liikaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna: mä sorruin tuohon ekaan takkiin vaikkei olisi ollut tarvetta sille. :) Mutta hienostelutakkina se on oiva. Mä olen takki-hamsteri, mitä tulee lasten vaatteisiin, trenssejä on kaksi, sadetakkeja kaksi, villaknagastakkeja onneksi vain yksi ja nyt tuo toppa. Yleensä me kuitenkin käytetään ihan vaan toppahaalaria, kun se on helppo pukea tolle meidän hätähousulle. :)

      Poista
  2. Kai teijän tyttösellä kumminki on semmonen haalari/ulkoilupuku jossa voi rymytä ja rellestää pitkin leikkipuistoa ;)? En nimittäin ihan heti osaa kuvitella nuita vaatteita semmoiseen hommaan :D. Ihania kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riikka: on tottakai, kaksikin eri versiota. Ne vaan on niin normikauraa, että niissä ei ole mitään kuvattavaa tänne blogiin. :) Ihan normaaleihin muksujen vaatteisiin pukeudutaan, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kun laitetaan parempaa päälle. :)

      Poista
  3. Nyt menee kyllä ihan aiheen vierestä, mutta olen menossa sunnuntaina Habitare-messuille ja haluaisin nähdä Casablogien "tupareiden" yhteydessä sun esittelyn :) Kummassa tapahtumassa olet lavalla, 12.30 vai 15? Toinen suosikkini, Image on lavalla 12.30. Alunperin oli suunnitelmissa mennä messuille iltapäivällä, mutta aikaistan suunnitelmiani, koska haluaisin nähdä teidät! :)

    t. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Ihan mahtavaa että pääset tulemaan meitä moikkaamaan! <3 <3 <3 <3 Image on tosiaan ekassa erässä klo 12.30 ja minä olen siinä jälkimmäisessä klo 15.00.

      Ihan huippu juttu!!! Tule nykäisemään meitä hihasta niin voidaan jutustella! <3 <3

      Ihanaa päivää sinulle Heidi! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.