sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hyvää ja aurinkoista huomenta kaikille!

Tänään on suuri päivä! :)

CASA Blogit lanseerataan Habitare messujen yhteydessä klo 12.30 ja 15.00, päälavalla tapahtuvan presentaation voimin. Bloggajistamme suurin osa kipuaa lavalle Teuvo Lomanin tenttiin. ;)

Itse en pääse valitettavasti osallistumaan tämän flunssan vuoksi. Nyyh. :´(

Särkylääkekombolla (parasetamoli / ibuprofeiini) vointi tuntui eilen illalla kohentuvan ja tuuletinkin täällä oikein olan takaa riemusta. Mutta nyt lääkkeistä huolimatta lämpöasteet nousivat yli 39 asteeseen, eikä laskua näy. Onneksi itselläni on ruumiinlämpö normaalistikin lähellä 37 astetta, joten muista perheenjäsenistäni poiketen, olen vielä ihan toimintakuntoinen, vaikkakin olo tuntuu aivan kamalalta. :(

Kun muut jänskäilevät ja skoolaavat Habitaressa, minä odotan lääkäriajan lähestymistä (klo 12.30).

Jos ruudun äärellä on Habitareen matkaavia, toivottelenkin teille kaikille inspiroivaa ja ihanaa päivää!
Messut ovat olleet todella onnistuneet ja kehuja on sadellut kaikilta siellä käyneiltä. Erityisesti ValoLight-osaston valaisinpuoleen suosittelen tutustumaan. :)

Lavalle kapuaa Teuvo Lomanin lisäksi ainakin:

SisustusUnelmia Johanna
Tirlittanin Katja
IMAGE Black & White-blogin Image
Coconut Whiten Padmerine
Villa Heddan Mia
Rintsikka-blogin Oona ja Petteri
VaniljaHousen Niina
Vastarintama-blogin M
sekä Kristallin Hohtoa CrideTässä vielä aikataulu päivän ohjelmaan:


Lisätietoa:

http://web.finnexpo.fi/Sites3/Habitare12/Kavijat/Sivut/default.aspx

Aurinkoista syyspäivää kaikille! <3


11 kommenttia:

 1. Voi toista rassukkaista :/ Oot niin tätä oottanu. Koitahan nyt parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparikeiju: Meni hieman suunnitelmat mönkään tämän flenssusen vuoksi. Mutta onneksi näillä taudeilla on tapana talttua viikossa, joten toivossa elellään että ensi viikolla pääsisi jo tekemään jotain kivaaaaaa. :)

   Poista
 2. Tosi kurjaa ettet päässyt sinne. :( Ota nyt rauhallisesti, että parantuisit! <3

  Kyselisin vielä, että eikö tuo teidän maalinne mitä olette käyttäneet on Tikkurilan X487 (Laasti), niin voiko sitä ostaaa tälläinen ihan tavallinen tallaaja kun sivuilla lukee Ammattilaiset? :D
  Ja kuinka monta kerrosta sitä tarvitsee laittaa, että näyttää tuollaiselta nätiltä kuin teillä? Olen ihan susi näissä maalausjutuissa niin kysynpä vielä, että voiko tapetin päälle maalata? :D

  Kiitos paljon ja paranimisa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Nopsa vastaus täältä tienpäältä kohti lääkäriä. :)

   Tuon on ihan yleinen sävykoodi, eli voit käppäillä maalikauppaan tai esim Prismaan, ottaa maalipurkin hyllystä ja sanoa sävyttäjälle että X487 kiitos. :)

   meillä on pohjamaalina Tikkurilan Siroplast2 A-maali, joka on myös sävytetty tuolla X487 sävyllä. Sitä laittaisin yksi tai kaksi kerrosta, riippuen seinän lähtötilanteesta. jos pohjalla on tumma- tai kirkas (kuten vaikka keltainen tai pinkki) maalisävy tai jos seinää on paljon kitattu (eli reiät ja koloset umpeen) niin kaksi kerrosta pohjamaalia. Jos lähtökohta on vaalea seinä ja vain muutama kitillä paikattu reikä, yksi pohjakerros riittää.

   Pintamaalina käytimme Tikkurilan Harmony Täyshimmeä A-luokan pintamaalia. Se on pehmeän mattapintainen ja tuo laastin-sävy tulee siitä parhaiten esiin. Pintamaalissa yksikin kerros voi riittää. Suosittelen maalamaan melko runsaalla määrällä, eli tela kunnolla maalia täyteen. :) Kysy van lisää jos tulee jotain. Vastailen kun pääsen kotiin takaisin. :)

   Poista
  2. Kiitos tosi paljon! :)

   Onko sillä väliä mitä käyttää pohjamaalina, ja kannattaako se sävyttää tuolla X487 sävyllä? :)
   Olen ihan tyhmä niin kysyn vielä, että laitetaanko tuo pintamaali sen X487-maalin päälle vai sekoitetaanko se siihen pintamaaliin? :D

   Olet niin ihana kun aina autat! <3

   Poista
  3. Anonyymi: POhjamaalilla ei ole varmaankaan väliä, mutta tuo Siroplast2-pohjamaali on mielestäni kaikista paras ja halvinkin vielä. :)

   Suosittelen sävyttämään sen pohjamaalin myös sävyllä X487. :)

   POhjamaali maalataan ensin seinään, ihan pelkästään sellaisenaan omalla telalla ja maalikaukaloa apuna käyttäen. Kun maali on täysin kuivunut (2-4H) voit katsoa miltä lopputulos näyttää, onko laikkuja tai kuultaako läpi vanhaa seinäpintaa. Jos näin on, maalaisin sinuna vielä toisen kerroksen pohjamaalia (anna myös kuivua samat 2-4 H).

   Kun pohjamaali on kuivunut on pintamaalin aika. Eli pelkällä pintamaalilla maalaat, oma tela tähänkin sekä joko pohjamaalista puhdistettu maalikaukalo tai kokonaan uusi sellainen.

   Seinien maalaaminen on ihan samanlaista kuin kynsien lakkaus. Eli ensin pohjalakka / pohjamaali, anna kuivua rauhassa, tee tarvittaessa toisto, anna taas kuivua rauhassa. Päälle se lopullinen kaunis kynsilakka / pintamaali Harmony X487, anna taas kuivaa rauhassa (vähintään 4 tunti / maalikerros). Katso lopputulos ja lakkaa / maalaa tarvittaessa uudestaan. :)

   Poista
 3. No voi vitsit ja harmistus kun et päässytkään Teukan haastatteluun :( Toivottavasti lekuri antaa parantavia rohtoja :) Paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. littleB: Arvaa vaan kuinka harmittaa. :( Teukka oli siellä oikein pusutellut meidän bloggaajia ja minä olen täällä ihan kateudesta vihreä (kun flunssasta punainen ei riittänyt HIH :D).

   Antibioottikuurin sain ja sillä toivottavasti pöpöt talttuvat. :)

   Ihanaa iltaa sinulle littleB-murunen! <3

   Poista
 4. Voi eii :( onpas ollut huonoa tuuria nyt matkassa. Toivottavasti paranet pian ja olo kohenisi iltaan mennessä <3 flunssa on aina ikävä. Itselläkin alkoi nenu vuotamaan tänään aamulla, mutta toivottavasti on vain pientä eikä kehkeydy ihan flunssaksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Celine: Sanos muuta. :( Alkuviikosta tuntui olo väsähtäneeltä ja osasin arvailla että joku pöpö se sieltä on tuloillaan. Meni vaan ihmeen kauan, että oireet pahenivat, luulin että olisin säästynyt tältä hirveältä syysflunssalta.

   Onneksi tohtori määräsi rohtoja ja sillä toivon mukaan ne pöpöt häädetään pikapuoliin. :)

   Mukavaa iltaa sinulle Celine! <3

   Poista
 5. Vitsit kun harmitti ettei tavatttu! Mutta terveys menee kaiken edelle. Parane muru-puputsi pian.
  Oli kyllä mieletöntä nähdä nää ihanat blogistit livenä. Mä oon ihan täys lovee ♡ ❤ ♡ ♡ ❤ ♡

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.