keskiviikko 12. syyskuuta 2012

CASA Blogit & Teuvo Loman ♥

Lanseeraus lähestyy ja jännitys tiivistyy...
Sanoinkuvaamattoman upea fiilis, en voi muuta sanoa. :)
Jännitystäni ei helpota lainkaan se, että ihana sisustustaituri Teuvo Loman esittelee uuden CASA Blogit portaalimme ja minäkin pääsen herran tenttiin.
Teuvolla on mitä nerokkaimpia ratkaisuja ollut sisustuspulmiin ja melkein voisin sanoa fanittavani häntä ja hänen työnjälkeään. <3 Ei siis ole lainkaan pikkujuttu minulle päästä jutustelemaan kyseisen herran kanssa. :)Lavashow on jaettu bloggaajien esittelyn suhteen kahteen osaan, klo 12.30 ja 15.00. Itse hyppään parrasvaloihin jälkimmäisessä satsissa. Antakaa minulle armoa, jos sekoan sanoissani ja pölpötän omiani. Mitä hermostuttavampi tilanne, sen enemmän pulisen. :)

Ja asukriisiäkin on jo hieman havaittavissa. Luulen, että kaikesta pähkäilystä huolimatta turvaudun taas luottohameeseeni ja valkoiseen paitapuseroon. Näin käy aina. :)

Ja kaikki te, jotka pääsette paikalle sunnuntaina, tulkaa nykimään hihasta. Odotan innolla teidän tapaamista! <3 <3 <3

Kiitän ja kuittaan! :)

Nyt iltapalalle ja nukkumaan! Namnam ZZzzzzzzzz

29 kommenttia:

 1. Niin jännää, siis hyvällä tavalla! :)
  Olet oma ihana itsesi, niin kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun en pääse paikan päälle :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: nyyh :´( , olisi ollut ihana nähdä sinua! <3 Mutta kenties joskus voisimme sumplia treffejä isomalla porukallakin??? :)

   Poista
 3. Pieni jännitys on ihan hyvä vain, kaikki menee varmasti loistavasti. :) Tämäkin bloggailija tulee kurkkimaan lavan reunalle suosikkibloggailijoitaan sunnuntaina. ; ) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöppis: jaix, suorituspaineita. HIH :) Olin ennen aika rohkea ja supliikki mimmi, mutta kotiäitivuodet on tehnyt minusta ihme nöhvyrän. ;) Jännittää kovasti, eniten ehkä Teuvon tapaaminen.

   Minun täytyy varmaan mennä kuikkimaan sitä jonnekin nurkan taakse valmiiksi ja ottaa ihana herra puhutteluun. :) Hirvee stalkkeri oon, hih. No ei kai, vitsi vitsi. :)

   Poista
 4. Minäkin tulen moikkaa:) Mutta tulen varmaan aamupäivällä jo, oletteko silloin missä?
  Jee, hyvin menee aivan varmasti!!
  Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenny: Olemme siellä viimeistään tuntia ennen ekaa showta eli 11.30 alkaen. SisustusUnelmia Johanna ja Image Black & White Image kertovat bloggailusta jo klo 10.30 alkaen Sasu´s Playhousen pisteellä (osasto 7, en muista tarkkaa sijaintia).

   Me kaikki keräännytään lavalle jo ekassa ohjelmassa, joten tule sen jälkeen nykimään meitä hihasta. Pörrätään siellä pari tuntia ennen kuin hypätään taas lavalle kera Teuvon. :)

   Poista
 5. Voin uskoa, että jännittää, mutta kaikki menee varmasti hyvin :). Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JaNiKa: Kiitos tsempeistäsi! <3 Toivotaan parasta ja annetaan mennä. :) Täytyy ottaa Justin Bieberistä mallia, jos lennän peffalleni lavalla korkkareiden kanssa. Reteesti vaan ylös ja yleisön huudatusta. HIH :)

   Poista
 6. Oi oi kun täälläkin jännittää :) Mulla taas jännityksessä käy taas päinvastoin, ettei sanaa meinaa tulla suusta...kääks! Saas nähdä miten meidän käy sunnuntaina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cride: HIh, luulen että parempi olla liian hiljaa kuin pölistä tauotta. :) Onneksi voidaan olla lavalla käsikädessä, jos vaikka jaetaan sitten vähän vuorosanoja. :)

   Poista
 7. Oi ihan mielettömästi onnea!!<3

  VastaaPoista
 8. Voi että! Teuvo on niin munkin suosikki:) Ihanan pirteä, eloisa ja kuitenkin työssään äärettömän taitava. Tsemppiä sinulle sunnuntaihin!

  HM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HM: teuvo on kyllä loistava persoona. <3 Sen jutuille jaksaa ikävinäkin iltoina naureskella. Varsinkin Kaamenin kämppä-sarjassa on välillä niin hurttia huumoria että nauran vedet silmissä. :)

   Poista
 9. Onnea ihan roppakaupalla. Pieni jännitys on vain hyväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne: Kiitos kannustuksesta! <3 <3 Pieni jänskätys on aika kivaa kyllä, pysyy hyvin vireessä. :)

   Poista
 10. Varmasti jännittää, onnea matkaan!
  Mä en ehkä ehdi, mutta yritän kyllä tulla sunnuntaina paikan päälle ja tulen kyl sit moikkaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari: Kiitos muru! <3 Jos kerkiät paikalle, niin tule tökkimään minuu sitten. :) Mä olen se, jolla hirveimmät hiukset ja nauran varmaankin aika paljon ja kovaäänisesti. :)

   Poista
 11. Voi ettien että, kun en pääse tulemaan sunnuntaina, olisin niin halunnut nähdä teitä muitakin bloggareita. Olen töissä silloin niin en ehdi tulemaan siihen jälkimmäiseenkään settiin.

  Pitäkää kuitenkin hauskaa!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helene: Voi himputtinen. Onneksi CASAlla tulee muitakin juttuja ja jonkinlaiset CASAn ja lukijoiden yhteiset pikkujoulut ovat suunnittelilla. Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo eteen. :)

   Poista
 12. Tosi paljon onnea, olet paikkasi ansainnut ja pärjäät varmasti hienosti! Olen tosin eri mieltä tuon kuuluisan sisustajaherran mausta ja sisustustaidoista, mutta ei siitä sen enempää (ehkä en itse ymmärrä hyvän päälle).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kiitos kauniista tsemppauksestasi! <3 <3 <3 Tuli niin mainioon saumaan tämä, kun päiväni on ollut kurja ja flunssainen. :)

   teuvo jakaa yleisön kahtia, toiset tykköö ja toiset ei. :) Minusta teuvo on suloinen ja hänellä on tosi nerokkaita ideoita varsinkin pieniin koteihin ja tilanahtauteen. HIH ihana oot! <3

   Poista
 13. Onnea teille kaikille, hienosti se menee! :) Täytyypä tulla moikkaamaan blogituttuja katsomosta käsin!

  VastaaPoista
 14. Hyvin se menee <3 Olen tulossa huomenna, yskästä huolimatta :) Kivaa ja toivottavasti nään sut :)

  VastaaPoista
 15. Olit mielessä kun tänään näin esiintymislavan Habitaressa. Harmi kun meidän aikatauluihin ei käynyt kuin tämä päivä, olisi ollut kiva nähdä esittelyt. Hyvin se menee, paljon tsemppiä!!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.