keskiviikko 29. elokuuta 2012

Voi eiiiii, shoppailuholisti ilmoittautuu täällä hyvää iltaa :)

No niin, arvasin tämän. :) Se NetAnttilan pienempi kiiltävän valkoinen pöytä jäi kummittelemaan, kiitos Rintsikka-blogin Oonan kommentin. :)

Menin ihan vilpittömin mielin nettianttilan sivuille tilaamaan sitä PELKKÄÄ pientä pöytää (sen isomman pöydän lisäksi, jonka jo tilasin) ja huomasin terapia-divaanin olevan puoleen hintaan. Ou nou, mie klikkasin myös sen ostoskoriin ja painelin tilauksen menemään. HIH. :)

Tämä löhötuoli siis kyseessä:



Valkoista nahkaa (keinoa) ja kromia, I just can´t resist that mix.
Mies varmasti riemastuu, heippa hei vaan Bestå-rahastoni. :)


Ja tässä vielä se pienempi Scala-pöytä, joka myös kotiutumassa terapiatuolin kaveriksi:


Nyt mie suljen koneen loppuillaksi, etten vaan mene tilailemaan mitään lisää... =D

Ihanaa iltaa teille kaikille! <3

23 kommenttia:

  1. Voi ei mikä tuoli, ihana <3 Ja mihin hintaan, lucky you :D Ja toi pöytäkin <3 Teille tulee vielä kivempi olkkari kun saat nuo vielä sinne ja ne beståt <3 <3 Sit mä muutan teille, hah hah ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Bestå rahasto menee nyt osittain noihin tilaamiini juttuihin, joten puuttuvia kaappeja saan hetken odotella. :) Mutta tervetulloo asumaan tänne meidän luukkuun. <3 :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Outi: HIh, kiitos! <3 Mies saattaapi olla hieman erimieltä, en ole uskaltanut sille vielä sanoa tuosta "pienestä" tilauksestani. Toivottavasti hän ei eksy mun blogiin. HIHHHIII :)

      Poista
  3. Hhittelen täällä ääneen tuota tekstiä. :) Kuulostaa kovin tutulta. Vaatteiden ja laukkujen ym. kanssa voisi vaan piilottaa kaappiin ja jos mies jotain kysyy niin tuumata, että tää on vaikka kuinka vanha ja kyllä mä sulle kerroin tästä (ja jos haluaa dramatiikkaa niin tuumaa vielä, että siinä näkee miten sä et ikinä kuuntele mua näissä jutuissa :D), mutta tuo tuoli on ehkä vähän vaikea piilottaa. :) Hieno se silti on ja uskoisin, että joka euron arvoinen, jos yhtään lohduttaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H: Mä olen käyttänyt tota taktiikkaa joskus, mutta se ei enää mene läpi. :) Liian fiksu mies mulla. HIH :)

      Poista
  4. OMG sun kanssasi! :) Väännän sua nenästä, kun nähdään... ;)

    VastaaPoista
  5. Tätä on sitten aika vaikee myös piilotella mieheltä ja odottaa "sopivaa" hetkeä milloin laittaa esille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanvaiva: No niin on. :) En ole vielä uskaltanut sille kertoa ja toivon sormet ristissä ettei kahvitauollaan eksy lukemaan tätä postausta. KÄÄK. =D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Oona: Saat anteeksi! Olet kyl viekas kettu, muruseni! ;) No kohta on minullakin se ihana pikkuinen pöytä, niin ja terapiatuoliksi ristimäni divaani. :)

      Poista
  7. Ymmärrän tunteen ;) Jotkut tuotteet on vaan saatava,hih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Niin on! :) Mutta kyllä myönnän nyt ihan suoraan, että mopo lähti käsistä. totally! :) En edes tiedä mahtuuko tuo divaani hyvin paikkaan johon sen suunnittelin. :)

      Poista
  8. Verkkokaupat on niin helppoja - minä saatan vahingossa tilata yön pimeinä tunteina jotain :) Mutta tuo tuoli on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja: Minäkin yleensä iltasella / yöllä shoppailen omat nettiostokseni. Hyvä puoli on se, että jos on väsynyt, niin ei samalla tavalla jaksa innostua kaikesta ihanasta kuin päiväsaikaan. :) Tämäkin tuli taas todettua, hih :)

      Poista
  9. Oolalaa miten hieno tuoli!

    Ja siun blogi on i-h-a-n-a <3.

    T: Soili

    design mertanen ja design mertanen koti -blogit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soili: Kiitos sinulle Soili ihanasta kommentistasi! <3 <3 Minustakin tuo tuoli on tosi hieno. Saa nähdä mitä mies tykkää siitä, hui, jänskää. :) Saattaa tulla hieman huutia tälläisestä yllätysostoksesta... HIH :)

      Poista
  10. Kivan näköisiä hankintoja. Onneksi tuo nettiostelu on niin naisten juttu (jos ei puhuta autonosista ja tekniikasta). Mutta ei näytä siltikään rahat säästyvän, ainakaan jos käväsee Helsingissä hengailee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: Kaupoissa vierailu on myös paha. Itse sorrun kaupoissa paljon isompiin ja pahempiin heräteostoksiin, kuin nettiversioissa. :) Itselläni ei kyllä rahat säästy sitten millään. Täytyy hieman terästäytyä tässä säästökuurissa, joka loppui ennen kuin alkoikaan. HIH :)

      Poista
  11. Tuohan on ihan huippu kaunis divaani!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.