perjantai 31. elokuuta 2012

Oma Koti Valkoinen myy Huutiksessa ihanuuksia ♥

Tämä aamupäivä on kulunut järjestyksen vaihdossa ja siivouksessa. Meidän koti on auttamattomasti liian pieni kaikelle ihanalle. Siksi päätinkin, että laitan kaiken sellaisen nyt ronskisti myyntiin, jolle ei tunnu löytyvän kunnollista paikkaa. :)

Olen vasta naputellut isoimpia kalusteita, kuten Dino ja Louis Ghost. Designia siis piisaa... Postauksen lopusta löydät linkin Huutiskohteisiini!
Käykääpä kaikki Eero Aarnio-fanit ainakin kurkkaamassa! ;)
Huomenna tulossa vielä pienempiä lisäyksiä ja vaatepuolta!

Huutonet-kohteisiini pääset alla olevasta linkistä:

15 kommenttia:

 1. Voi ei, älä luovu ainakaan Puppy:ista ne on niin teille luotuja! En pysty kuvittelemaankaan teidän taloa ilman niitä, pidä ainakin s puppy? :)
  Mitä Avakin sanoo kun Dino viedään pois? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Puppyt ja Dino eivät kiinnosta enää meidän neitiä lainkaan. :´( Ja Dinolle ei mammallakaan ole tarvetta. Puppyt hieman harmittavat, mutta päätin että jos paikkaa ei löydy niin joutavat parempaan kotiin sitten. :) Jos joskus muutetaan isompaan kotiin, niin etsin muo muruset sitten kätösiini uudelleen. <3

   Poista
 2. Voi että minäkin olisin kiinnostunut Masters tuolista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marialeena: Unknown ehti tekemään siitä jo tarjouksen jonka hyväksyin. Pahoittelut! <3

   Poista
 3. Miks ihmeessä sä myyt nää kaikki ihanuudet..oot ihan hullu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: Ei mahdu kaikki tavarat sisään, ilman että on hengenlähtö lähellä kun kompastuu johonkin. :) Sen siitä saa kun menee tekemään heräteostoksia. KÄÄK! :)

   Poista
  2. Jos olisin richi niin ostaisin heti sun puppyt ja dinot veks :/ Omasta puppystä olen haaveillut jo tosi kauan.

   Poista
  3. Outiliini: Puppyt ment jo. Molemmat saivat hyvän kodin. <3 Jos Dino-tyyppi ei nyt löydä uutta kotia, niin voidaan hieroa kauppoja siitä sitten myöhemmin. Otan sen mukaani sitte lokakuussa, ihan kiusallani. HIH ;)

   Poista
  4. Ou nou, ne meni jo. Hyvä, mun ei tarvii miettiä :)
   Hih Dino kainalossa saapuu hän, ois se näky. Ihana kun tulet, dinolla tahi ilman.
   Et haluis myydä Pony-tarjotinta erikseen, hih tai edes yhtä kuppi-tarjotin settiä erikseen, hih....toi tarjotin vaan sopis mun keittiöön.

   Poista
 4. Veikkaan, että teet tilaa uusille huonekaluille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torkkuja: veikkasit oikein! =D 80 neliöö ei ole kovin paljoa, kun koti on täynnä irtaimistoa jos jonkinlaista. Näkisit vaan millainen pommi tämä just nyt on. Puoliakaan tavaroista en saa istumaan nätisti meidän keittiö-olohuone-eteinen akselille. *turhautuminen ja hiustenhalkomista* :)

   Poista
 5. Puppyyyyyyyy<3 Minä tahto tahto tahtooo! :) Minkä kokoiset puppyt lähtee myyntiin/hintaa? :) Pakko saada! :D Muutenkin oon tässä ollut niitä tilailemassa meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miia: Molemmat puppyt on jo myyty. Pieni S sai kodin tänään ja isompi L huomenna. :) Palorannalla on tällä hetkellä edullisin hinta Puppylle, jos jossain vaiheessa ajattelit sellaista ostella. :)

   Poista
 6. Voi mää niin haluan tuon louis ghostin mutta haku pääkirkolta ei kyllä onnistu. Jos ei ostajaa löydy niin pistä postiin! :D Täällä sitä odottaisi hyvä ja rakastava koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. fanni pauliina: Postitus maksaa maltaita, kun tuoli on mitoiltaan liian suuri. :( Mutta katsotaan mitä tuleman pitää,.- :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.