tiistai 28. elokuuta 2012

Olohuone kaipailee pöytää

Luovuimme vanhasta olohuoneen pöydästämme, kun Ava syntyi. Se oli liian suuri, vääränlainen ja vaarallinen pienen konttaavan vauvan kanssa.

Nyt kun Ava alkaa olla jo iso neiti, olisi ihana saada olohuoneeseen taas pöytä. <3

Kriiterit pöydälle ovat korkeakiiltovalkoinen, matala ja pitkulaisen muotoinen. Rakastuin jo vuosi sitten Anttilan valikoimissa olevaan Scala-pöytään, ja luulenkin että nyt olisi aika sellainen hankkia. :)

Mitat pöydällä ovat leveys 55cm, pituus 110cm ja korkeus 25cm. Sopisi siis mittojen puolesta olohuoneeseemme tosi hyvin. Ja Avakin voisi siirtyä piirtämään pöydän ääreen lattian sijasta. :)

Myös tämä pienempi ja korkeampi lamppupöytänä myytävä Scala kiinnostaisi. Mietinkin saisiko nämä kaksi yhdistettyä toisiinsa epäsymmetriseksi kokonaisuudeksi. 

Mitat leveys 55cm, pituus 55cm ja korkeus 40cm. 


Ainakin tuo matala pöytä lähtee tilaukseen. Oletteko mitä mieltä tuosta pienemmästä, tilaanko sen myös?

Auttakee siis minuu! :)




Linkki pienempään pöytään: http://www.netanttila.com/webapp/wcs/10492


EDIT! Huomasin juuri, että NetAnttilassa onkin sopivasti kaikki huonekalu-osaston tuotteet -25%. Nyt lähti pöytä tilaukseen! JIIHAA :)


26 kommenttia:

  1. Ihana pöytä! :)
    Kysyisin sinulta että onko teillä bestå-kaapeissanne nämä jalat vai jotkut muut?

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80134190/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Ei ole nuo jalat, vaan nämä:

      http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134189/

      Kokonainen kromattu jalusta, jota saatavana kahta eri leveyttä, 60cm ja 120cm. :)

      Poista
  2. Mä olisin ehdottomasti vain yhden pöydän kannalla. Mun mielestä se näyttäis hassulta, jos vieressä olis pienempi pöytä, joka on korkeampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Visio joka päässäni on kahdesta erikorkuisesta pöydästä on tosi kiva. Harmi, kun ei tiedä sitten käytännöntasolla että toimisiko se lainkaan. :) Luulen että näppäilen tilaukseen vain tuon ison pöydän ja katson sitten uudelleen tilannetta. :)

      Poista
  3. Meillä on tuo sohvapöytä ja myös saman sarjan ruokapöytä (mustana). Tykkään <3 Myös Scala-sarjan sänky on mielestäni ihana, tänään viimeksi kuolasin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumuu: Scala-sarja on aivan ihana. <3 Korkeakiilto musta on tosi näyttävä, jopa tyylikkäämpi kuin valkoinen. <3

      Poista
    2. Ruokapöytä on (valitettavasti) matta, mutta tykkään siitä kovasti silti :)

      Poista
    3. MuuMuu: Se on totta! <3 Nuo kromatut jalat ja paksu kansilevy tekevät pöydästä todella upean, aivan kuin jokin designtuote. :)

      Poista
  4. Hmmm, mie ottasin molemmat ja testaisin sen vision mikä sullon mielessä :) Palautusoikeushan on, onneksi, niinku vaatteilla tai kengillä, jos on vaikka isot tai pienet niin ihan normisti voi vaihtaa (ihan vaan jollekki Anonyymille tievoksi *tirsk*, joka ihmettelee minun palautuskäytäntöä) tai millä muulla tahansa, jopa huonekaluilla :) Tiä vaikka sopiski molemmat ku jos teille tullee se korkia Bestå-kokonaisuuski :) Testaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Mie tilasin nyt vaan tuon matalamman isomman pöydän. :) En ollut ihan varma, onko sille pikkupöydälle käyttöä muualla, jos se ei olisikaan ollut kiva tuon ison pöydän kanssa. Autottomana on hirmu vaikea lähteä palauttamaan mitään ja muutenkin olen siinä äärimmäisen huono. HIH :)

      Poista
    2. Aijuu, eipä sitä autottomana pahemmin halua lähtiä raahaan postiin painavaa pakettia vain testaushimossa :D

      Poista
  5. Toi pienempihän olisi juurikin näppärä mulle sohvapöydäksi! Harmi vain, että sillä on tuon verran hintaa... täytynee tyytyä Ikean Lack-pöytään ja nyt kun korkeakiiltoisen hintakin on laskenut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. irina: Sen kiiltävän hinta laski vitosen, jes! :) Meillä se on vielä hankintalistalla tytön huoneeseen. :)

      Poista
    2. Tuon sen teille ensiviikolla kunhan nää ärsyttävät työmatkat loppuu :/

      Poista
  6. Annan ääneni yhdelle pöydälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Äänesi huomioitu, hih! :) Tilasin vain sen isomman pöydän ja makustelen tuon pienemmän kanssa vielä tovin. :)

      Poista
  7. Kai huomasit Anttilan tarjouksen huonekaluista? :)

    Hieno pöytä! Tai molemmatkin... :) Omalle "tahtoo"-listalle pääsevät. :)

    Olen jo jonkun aikaa seurannut aktiivisesti blogiasi ja tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: huomasin juuri! :) Kiitos sinulle tuhannesti! <3 Pöytä lähti tilaukseen samantien. HIH :)

      Poista
  8. Pakko tässä välissä kysyä sulta pölyasiaa. Sulla kun on kaikki kalusteet valkoisia niin millanen homma tuo pölyjen pyyhintä on? Minä meinasin pikkuhiljaa vaihdella kalusteet valkoisiin, tosin puisiin valkoisiin kun ei nuo korkeakiillot sovi maataloon.. Nyt meillä on valkea olkkarin pöytä niin se pöly oikein leviää ja saa olla monesti huuhtelemassa rättiä puhtaaksi että pöydän saa puhtaaksi. Onko sulla jotain kikkakolmosia tähän asiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frisco: Meillä on pölyä ihan hirveästi, kun on nuita miehen sähkövempaimia yms. staattisia koneita. Ja ikkunat on aina auki (huhtikuusta-lokakuun alkuun) ja sieltäkin tulee kaikkea hötöä ja katupöllyä sisälle. :)

      Meillä ei pölyn kanssa ole kuitenkaan mitään hirmuista hommaa ollut, kiiltävä valkoinen on tosi armollinen pölyn suhteen, kun se heijastaa. Bestån rungot ovat mattavalkoiset, ja niissä näkyy pöly jonkin verran. Pyyhin pölyt ihan kuivalla mikrokuituliinalla (sinin, mun suosikki) ja silloin se ei levitä sitä pölyä lainkaan vaan jää rättiin. Kostealla jos pyyhkii, niin siitä irtoaa pölyklimppejä ja saa pyyhkiä samaa kohtaa neljään kertaan. :)

      Osta siis sellainen perinteinen mikrokuituliina (sinillä maksaa reilun vitosen ja kestää hyvänä pesusta toiseen) ja kokeile pyyhkiä kuivalla liinalla. Se imee itseensä pölyt, muttei jätä mitään jälkeensä. Ja kun yksi kohta liinasta on tosi pölyinen niin käännä rättiä ja etsi aina uutta puhdasta kohtaa. Lopuksi pistät sen pesukoneeseen kun homma on hoidettu. :)

      Poista
    2. Ookei. :) Nyt kyllä ehdottomasti ostan mikrokuituliinan! Mikskähän sitä ei oo aikasemmin tajunnu vaan noilla iänikuisilla pölyräteillä vaan pyyhkii. :o

      Poista
    3. Minusta myös valkoisia kalusteita on paljon helpompi pitää "pölyttömänä" kuin tummia. Meillä oli ennen tumma ruokapöytä ja voi jestas sitä sai olla päivittäin pyyhkimässä pölystä! Nyt korkeakiiltoisesta valkoisesta pöydästä pyyhin pölyt ehkä kerran viikossa tai harvemmin ja juuri tuolla Miian systeemillä.

      t. Sanna

      Poista
  9. Oii, toi isompi kävis meillekkin ihan täydellisesti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celina: Niin muuten käviskin. :) Itse tilasin sen ison pöydän, jätin pienen vielä hautumaan hetkeksi. :)

      Poista
  10. Tuo on kyllä ihana pöytä. Ystävä oli ostannut tuon pienemmän ihan sohvapöydäksi ja pelkkä sekin sopi todella kivasti suurenkin sohvan kaveriksi :)

    Oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oona murunen: No himskatti, yöllä justiinsa näpyttelin sen ison tilaukseen ja jätin pienen vielä hautumaan. Nyt tulin katumapäälle. :) Kääk. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.