maanantai 13. elokuuta 2012

Kolmet uudet kengät ♥

Lupasin esitellä teille eteisen tänään, mutta saamattomuus ja laiskuus vei voiton, enkä saanut sitä siivottua kuvauskuntoon. :)

Käväisin kuitenkin pikareissulla postissa noutamassa viime viikolla tilaamani kengät, kahdet Avalle ja yhdet itselleni.

Avan molemmat kenkulit Pikkujalat.fiJa omat arkikäyttöön hankitut kiiltonahkaiset korkokopottimet Stockmannilta.


Sisustusrintamalla on hieman laiskan puoleinen meno ollut viime päivinä. Tämä korjaantunee itsestään loppuviikkoon mennessä, sillä lauantaina meillä vietetään Perfect Home-sisustuskutsuja. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Ei vitsi noi Avan ekat on kengät on HERKUT!! Aivan ihanat! Annukalla ei oo vielä loppusyksyyn kenkiä..hmm.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Ja ovat tosi hyvät jalassa. Avalla on aika leveä jalka, joka aiheuttaa yleensä hankaluuksia kenkäostoksilla, mutta näissä oli tosi tilava lesti. :)

   Poista
 2. Eikös noista Bundgaardeista ollut talvikenkäkin samanlainen? Sopisi hyvin väriltään ja malliltaan meidän ver de terren talvihaalarin kanssa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janina: Jos kumppareita tarkoitat, niin on niistä karvainen talviversio ruskeana olemassa. Oma kokomme niistä oli loppunut, mutta heille on tulossa niitä lisää lähiaikoina. :) Ja nuo ekat talvisaapaat on karvavuorella myös. Tilavat silti sisältä ja varmasti tuhat kertaa lämpimämmät kuin tämän mamman omat saappaat. :)

   Poista
 3. Kivoja kutsuja teille, olen hankkinut joitain Perfect Home astioita täydentämään New wavea ja minun mielestä sopivat kivasti yhteen, PH-sarjassa on niin paljon kaikkea upeaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuisku: Perfect Homella on ihan liikaa kaikkea ihanaa. Itse olen iskenyt silmäni Exclusive-kynttilänjalkoihin. <3 Ja new wave ja PH-astiasarja sopii tosi hyvin yhteen. melkein voisi luulla että ovat samaa sarjaa keskenään.

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.