keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hiljaa hyvä tulee... maalaus jatkuu...

Sain hetki sitten maalattua ensimmäisen pohjamaalikerroksen keittiön puoleiseen ikkunaseinään. :)
Touhukkaan kaksi vuotiaan tytön kanssa pienimmätkin remppahommat on melko mahdottomia, mutta aina kun vaan aikaa liikenee, viuhuu maalisuti tuhatta ja sataa. =D

Tässä muutama kuva tämänhetkisestä remppatilanteesta:





Ja tältä näyttää nyt meidän upea eteinen. ;)



Vasemman puoleinen nurkka on maalattu Laastilla (X487) ja tuo oikean puolimmainen on vanhaa sävyä G488 (vaaleanharmaa). Kumpikin näyttää yksistään kauniilta, mutta yhdessä ne riitelevät ja pahasti. Laasti muuttui homeisen vihertäväksi beigeksi ja vaaleanharmaa vaaleansiniseksi. :)


Viikonlopuksi olisi tarkoitus saada kaikki seinät maalattua, saa nähdä kuinka käy. :)

Ihanaa päivää kaikille! <3


23 kommenttia:

  1. Tuttu tunne tuo ajan rajallisuus; pieni hetki kun vapautuu, niin mittari kahdessa sataa hommia tekemässä :D
    Mutta lasten kanssa aika rientää siivillä, ja onhan se korvaamatonta <3 Itsellä oma lähes neljä vuotias höpöttää minkä ehtii ja pienempi sitten popsii suuhunsa mitä näkee ja kerkiää :P

    Kiitos rehellisestä remppakuvasta, kiva nähdä, että muillakin se koti on välillä enemmän tai vähemmän kuin Peppi Pitkätossun huvikumpu :)

    Tsemppiä loppumaalaus urakkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Pahimmillaan meidän huvikumpu oli levittäytynyt jokaiseen huoneeseen, nyt ollaan jo selkeästi voiton puolella. =D
      Sain eilen maalattua ikkunaseinän toistamiseen, nyt olisi enää 4 seinää jäljellä. :)

      Eteisen peiliseinä voidaan maalata vasta kun saamme Avan hetkeksi hoitoon (pois kotoa). Peilit ovat tosi isot ja painavat ja vaaralliset. Ja ne täytyy nostaa pois seinältä maalausta varten, joten tarvitsen siihen myös apuja. :)

      Poista
  2. Huokaus -niin kaunista <3 Upeasti tulee valkoiset ovat esiin laastilla maalatusta seinästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Valkoisen ja laastin sävyt sopivat toisilleen kuin nakutettu. :) Seinissä on sävyä, mutta silti yleisilme on vaalea ja rauhallinen, juuri sellainen kuin toivoinkin. Liputan ehdottomasti X487-maalisävyn puolesta. <3 <3 <3

      Poista
  3. Olet niin reipas. <3
    Tuosta tulee varmasti upea.
    Tsemppiä loppurutistukseen, enään muutama seinä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: Reipas ainakin yritän olla. :) Muutama seinä enää, ja sitten on valmis. Tammiparkettikaan ei näytä enää niin huonolta, kun maali on hitusen lämpimämpää sävyä. Eihän se täydellinen ole, mutta sen kanssa voi nyt elää ärsyyntymättä. JEE! :)

      Poista
  4. Upea sävy. <3 Tsemppiä loppumaalaukseen! :)

    VastaaPoista
  5. Vieläkö lakanoiden etsiminen on ajankohtaista? Kävelin pari päivää sitten Pentikin ohi ja näin petauksessa aika hyvän väriset lakanat. Jos osut Pentikin nurkille, käy katsomassa ovatko ne etsimääsi greigen sävyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna: Kiitos vinkistä! <3 Edelleen olen etsivällä kannalla ja täytyykin piipahtaa Pentikissä katsomassa löytyisikö sieltä vielä bongaamiasi lakanoita. KIITOKSET!!!!!! <3 <3 <3

      Poista
  6. Tuttu tunne, että lasten kanssa joutuu vähän ottaa pikku taukoja väliin... ;D Mutta hyvältä näyttää jo nyt :) Sinulla on kaunis ja harmooninen maku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanja: Juups, taukoja tulee tasaiseen tahtiin. ;D Maalaushommat vaan on vaikeimmat tauottaa, mutta enköhän suoriudu aika hyvin. :) Olen muuten maalannut lähes kaiken nyt itse, aikuisten makkarin pohjatyötä lukuunottamatta, jonka hoiti mies. :) Ihan hyvin on sujunut, vaikkei kokemusta hirveästi ole (paitsi sivustaseuraajan näkövinkkelistä). :)

      Poista
  7. Kiitoksia kaikille kommenteistanne! <3 <3 <3 vastailen teille huomisen aikana, sillä nyt hyökkään takaisin maalipensselin varteen. :)

    VastaaPoista
  8. "Homeisen vihreä beige"- päivän parhaat naurut :D :D :D Sun pitäs pestata itsesi Tikkurilan maalilinjalle uusia sävyjä keksimään! Menekki vois noilla nimillä ollakin sit toinen juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J: HIh, siltä tuo laastin sävy oikeasti näytti vaaleanharmaan rinnalla. ;D Luulen, että Tikkurila ei varmaan olisi kovin innoissaan keksimistä sävyistä, jos ne noudattelevat samaa kaavaa. HIH ;)

      Poista
  9. Hieno sävy ja tuon nimen voisit kyllä lanseerata sävylle :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikka: Olisikin hauska lukea sisustuslehdestä: " ja upea maalihan on Tikkurilan Homeisen Vihertävä Beige, eli X487, jolla saatiin luotua tilaan kaunis ja harmooninen tunnelma". :) :)

      Ei ihan kaikista kutsuvin nimi ja mielikuvakin on aika karmiva. =D Saisinkohan töitä Tikkurilasta tällä mun luovalla työnäytteellä? Luulen, että en. HIH :)

      Poista
  10. Voi vitsi, ei ennää oo paljoa maalailua :) Hyvähyvä! :D On kyllä upea tuo sävy ja niinku sanoit niin lattiaki näyttää nyt paremmalta :) Hmmm, pitäsköhän ittekki vaihtaa seinien sävyä jossaki huoneessa :D Ei hitsi, mulla projekteja niin paljon etten ehi vielä...projektit on vasta suunnitteluasteella kylläki :D mutta kyllä mie tuon sävyn vielä joku päivä pöllin ja pistän johonki sitä :D

    Nyt mie varastan Miia sinun kommenttilootan tillaa ommaan juttuun, tai ei se minun oo mutta kuitekki :)
    Tässä siis uus vasta-alotteleva blogi jos joku haluaa seurata vasta-alkajaa ja liittyä lukijaksi :) Tiän, ettei Miia paa pahaksi vaikka täsä mainostanki ao. blogia <3 Mie eka lukija siellä niin aattelin sinun kautta saaha hälle lissää lukijoita *härski hyväksikäyttäjä* :P Kiitos jo etukätteen Miia ku sain mainostaa <3

    http://rihkamaritari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Kiitos taas hyvinstä blogivinkeistä! Ja ehdottomasti saat tulla vinkkimään minuu ja kaikkia muitakin, et lupia siihen tartte muruseni! <3 <3 :)

      Kävinkin kurkkaamassa blogia ja liityin myös lukijaksi, innolla jäänkin seuraamaan tulevia juttuja. <3

      Poista
  11. Härski hyväksikäyttäjä jälleen täällä :P

    Tuossa ao. blogissa aivan Mahtavaa muutosta 80-luvun talolle tekemässä pariskunta!!!...esim. keittiö..ei uskois samaksi ellei ois ennenkuvia :) Upeaa jäläkeä :) Heillä on toinenki blogi, joka löytyy tuosta blogista, en jaksa kopsata sitä sivua nyt *laiska* :)
    http://kaaoksestakodiksi.blogspot.fi/2012/08/keittion-muutos.html

    Nyt en ennää laittele "omia" juttuja <3
    Koita saaha jotaki tolokkua, ei ihan sujuvaa suomea kyllä tuo teksti oo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. satu: Itse en ole ehtinyt uusia blogeja kiireen keskellä etsimään, joten jos vaan jaksat niin tule ihmeessä komenttiboksiin vinkkimään jatkossakin! Oot ihana! <3 <3

      Poista
  12. Muutaman viikon olen blogiasi hiljaisena taustalla seuraillut mutta nyt vihdoin jätän merkin itsestäni :) Teidän makuuhuoneen muutosta oli kiva seurata ja laasti seinän sävynä on alkanut miellyttää päivä päivältä enemmän. Nyt pohdin sitä ihan tosissaan meidänkin makkariin :) Mä oikein odotan että päästään tuohon seinien maalaus vaiheeseen, tällä hetkellä remppakohteessa vaan revitään seiniä ja levytetään. Vessassa sentään päästään huomenna, tai mies pääsee mun toimiessa lastenvahtina, jo kaakeloimaan :) Ihana blogi sulla, jatkan aktiivisempana lukijana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petra: Ihanaa kun jätit kommenttia! <3 <3 <3 Varsinainen raksavaihe on hermoja raastava, kun lopputulos vain siintää mielikuvissa, mutta matka on pitkä. Kaikki tsemppaukset täältä sinne! <3 <3 <3

      Itse rakastan tuota laastin sävyä, täydellisempää väriä saa etsiä! <3 <3 Ostakaa kokeeksi pieni purkki, vaikka Siroplast2 pohjamaalia. Se on tosin asteen verran vaaleampi kuin pintamaali, mutta saatte hyvin käsityksen sävystä. Meillä on itä-länsi suuntaisesti ikkunat ja tuo laasti on tosi kaunis kaikissa huoneissa. Myös sähkövalaistuksella se on ihana. olen 200% tyytyväinen valintaani! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.