keskiviikko 22. elokuuta 2012

Haaste: Kivaa kuvastosta by Ikea

Sain Sisusta Siis-blogin Enneltä hauskan haasteen, jossa minun kuuluu kerätä Ikean kuvastosta Top 3-tuotteet, jotka tahtoisin omaan kotiini. Lisäextrana valittavaksi tulee neljäs tuote, jonka uskon olevan tuleva hitti. :)

Alla vielä säännöt:
- Valitse kolme tuotetta, mitkä haluaisit itsellesi Ikean uudesta 2012-2013 kuvastosta
- Lisäksi valitse yksi lisätuote, jonka uskot olevan tuleva The Hitti
- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin

Tässä omat valintani:

Malm Apupöytä valkoisena
- sängyn päälle, datailua varten mitä molemmat miehen kanssa teemme :)




Malm lipasto peilipintaisena, 3-laatikolla
- Tätä ajattelin eteiseen, kunhan ensin pääsemme isosta jääkaapista ja pakastimesta eroon. :)



Tirup löhötuoli valkoista nahkaa
- Pitkäaikainen haaveni <3
- Tälle olisi paikka valmiina olohuoneessa, mutta ainakaan toistaiseksi en ole ryntäämässä sitä ostamaan. :)



Villinä veikkauksena arvioisin tulevan hittituotteen olevan suurta ihailua osakseen saaneen Ikea PS-malliston helmi, moderni Lepotuoli <3
- sopii niin sisään kuin ulos
- kevyen ilmeensä vuoksi sopii myös pieniin ja ahtaisiin tiloihin
- muotoilu on todella onnistunut ja kansainvälinen kädenjälki muistuttaa minusta italialaista designia. <3




Tämän haasteen jaan eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:




Mukavaa päivää kaikille!

Ps. Muistakaa osallistua Habitare messujen lippuarvontaan:

21 kommenttia:

  1. Upeita valintoja! Posti ei ole viela tuonut eika Budapestin Ikeassakaan ollut uutta katalogia tarjolla...harmittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tibs: Tällä viikolla pitäisi kuvaston tipahdella luukusta, eli jos ei tänään tule niin varmaankin sitten viimeistään huomenna. :)

      Poista
  2. Kiitos haasteesta :) Mulla onki pidempään ollu kaks juttua ostoslistalla Ikeasta - kolmas pitää keksiä, ja tuo hitti on paha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirpparikeiju: Ole hyvä muru! <3 En huomannut ihan hirveästi mitään uutta, ainoastaan tuo PS-mallisto piti sisällään uusia juttuja hieman enemmän. Ei muuta, kuin selaamaan kuvastoa ja nettisivuja. :)

      Poista
  3. Toi Ikean Malm -lipasto peilipintaisena on saatava! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Niin on! <3 Se on ilmeisesti peilikalvoa, joten omaa kuvaa ei kannata paljoa peilata. On kuin vekkulassa se peilihuone... :) Mutta kaunis se kyllä on ja heijastuksensa ansiosta varmasti suurentaa tilaa. Siksi meidän surkea eteinen kaipaisi juurikin tuollaista katseenvangitsijaa.<3

      Poista
  4. Juuri tänään kattelin tuota Malm apupöytää (eka kuva), jos se olis passeli meille eteiseen. On kuitenkin liian pitkä. Peilipintaista Malm lipastoa en ole aikasemmin huomannutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Malm-apupöytää ei saanut vuosiin valkoisena ja olin tosi harmistunut. Meillä syyllistytään läppäröimään sängyssä iltaisin ja tuo helpottaisi asennon löytämistä. Nyt me molemmat röhnötetään kyljeltään sängyssä miehen kanssa ja niska menee ihan jumiin, jos kauan läppäröi. :)

      Mitenkäs muuten se Malm-sarjan kampauspöytä? Saman näköinen kuin tuo apupöytä, mutta on pienempi ja siinä on yksi vetolaatikko. Ja jos etola sattuu olemaan lähellä, niin sieltä löytää tuon näköiset eteistason, joka on pieni. Char & The city-blogista löytyy postaus siitä etolan tasosta. :)

      Poista
  5. Ooooo....ei hitsi miten upea toi peili-Malm on!!! Loisto valinnat muutenkin. :o) Tänään oli meillekkin tullut uusi kuvasto postiluukusta, mutta en ole sitä vielä ehtinyt aukaisemaan kun olen ollut menossa koko päivän. Mut iltakahvin kanssa sohvannurkkaan sitä lukemaan siis!! :oD

    Ihan luksusta kun Ikean kuvasto kannetaan ihan kotiin asti, silloin kun asui tuolla pohjoisempana niin täytyi ihan itse R:ltä hakea, tai jostain tavaratalosta! :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helene: Täällä helsingissäkin piti hakea kuvasto R-kioskilta muutama vuosi takaperin. odotin kuvastoa saapuvaksi postiluukusta, mutta ei sitä tullut. Sitten kioskillä käydessäni näin oven vieressä telineen ja ikean silloisen uuden kuvaston. Se oli ilmeisesti jokin testi, jota ei uusittu sen yhden kerran jälkeen, onneksi. :)

      Joko olet ehtinyt ahmimaan kuvaston? :)

      Poista
  6. Kiitos haasteesta ja oi mitkä valinnat, ottaisin omaankin kotiin samat vaikka heti, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnelllinen koti: ole hyvä! <3 Ikeassa on vaikka mitä ihanuuksia, Tirup-tuolia olen kuolannut jo pari vuotta. :) Ja se on muuten aivan äärettömän mukava istua. <3

      Poista
  7. Kiitos haasteesta, tämähän on oikein mieluinen kun kyseessä on Ikea! ;) Upea tuo Malm-lipasto! Aika rohkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CristiinaM: Ole hyvä murunen! <3 Tuo on tosi rohkea valinta, hieman jopa rock-henkinen. :) Meillä mies tykästyi siihen kovasti ja omaankin makuuni se sopii varsin hyvin. Siihen päälle kaunis valaisin, jonka valo heijastuu myös "peili"pinnasta, ouh - rakastan! <3

      Poista
  8. Tännekin peräkylälle tuli jopa kuvasto postissa! Eka kertaa ikinä! Jee :D
    Tuo peilipintainen Malm on kyllä ihqu. Hauska haaste oli tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. littleB: JEEEEEEE! :) Ihanaa kun ei tarvi kantaa sitä painavaa raamattua kassissa kotiin. :) Se on tosi pähee, peiliMalm meinaan. <3 Viikonloppuna ajattelin sujahtaa Ikeaan visiitille ja samalla kurkistaa myös tuon Malmin livenä. :)

      Poista
    2. Pikkusisko muuttaa vielä just "Ikea-paikkakunnalle" opiskelemaan joten mulla on henkilökohtainen ostajakin sitten puhelinsoiton päässä :D

      Poista
    3. littleB: Sulla onkin sitten kätevää! :) Siskolle vaan delegoit shoppailun Ikeassa. Siellä menee hermot, jos ryysistä on liikaa. :)

      Poista
    4. Joo meiltä on täältä melkein 2h ajomatkakin lähimpään Ikeaan niin tule ihan huvikseen lähdettyä :)

      Poista
  9. Todella kivoja valintoja! :) Meillä tuo Tirup taas sai lähteä uuteen kotiin juuri huonon istuttavuutensa vuoksi. Mutta ehkä kaikki ei vaan käy kaikille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jessica: No voihan nenä! Itse olen istunut kahteen kertaan Ikean mallituolissa (pienen ikuisuuden, hih) ja ne oli olemmat tosi hyvät istua. Toivottavasti eivät ole vaihtaneet tekokaavaa, siitä on nimittäin yli vuosi, kun olen viimeksi istunut Tirupissa. Ihan höhöh jos näin on. :( Mut söpö se on silti. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.