maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ponyt seikkailevat osa 1. ja olkkarin remonttikuvia

Avan huone on saatu siivottua ja sisustettua suhteellisen hyvään kuntoon. Tasojen päällä oleva pikkutavara etsii vielä paikkaansa, mutta muuten huone valmis. :)





Ponyja maalattiin kolme kappaletta, yksi iso, jolla leveyttä 100cm ja kaksi pientä, jotka mitoitettiin korkeuden mukaan 60cm:ksi. 
Sänky siirtyi ikkunan eteen ja turvallisuussyistä, laitoin sängyn laidat takaisin kiinni. Ikkunan edessä on patteri ja siinä terävät kulmat, jotka ovat vaaralliset. Ava kun pyörii ja hyörii unissaankin. :)


Uusi lelukori Kodin1:sen alennusmyynnistä; Luhdan jättikokoinen punoskori. Sinne mahtuu suuri määrä leikeissä olevia leluja ja Avan on helppo siivota ne itse takaisin. Ihme kyllä, näin on myös tapahtunut. =D


Tämä pony on vastarannan kiiski, tarkoituksella yksikseen tuolla alhaalla mököttää. :)


Dinolle tuli tärkeää asiaa Ponylle kesken kuvauksen, mitähän salaisuuksia heillä lienee. ;)


Loppuun kuvia eilisen maalausprojektista olkkarissa. 




Seinät on nyt osittain maalattu. Tuo kaappien takana oleva seinä on täysin valmis (2 pohja- ja 2 pintamaalia). Vessan ovesta eteenpäin, kohti keittiön ikkunaa, pitää vielä toinen pintamaalikerros sutia tänään. Ikkunaseinät ja tummemman harmaat seinät olkkarissa ja eteisessä ovat täysin koskemattomat. Ne maalataan heti kun aika taas riittää, varmaankin huomisen ja ylihuomisen aikana.

Myöhemmin tänään tulossa lisää postauksia, joten kuulemisiin! <3


29 kommenttia:

  1. Näyttää jälleen kerran taas niin kivalta!! <3 <3 Ja Ponyt on niin suloiset, hih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Padmerine: Kiitoksia! <3 Teilläkin se pieni vilpertti kohta mennä vipeltää huushollissa. :) Lastenhuoneen sisustaminen on ihanaa, ensin on vauvahuone ja sitten leikki-ikäisen touhuhuonevaihe (kuten meillä nyt), sitten koululaisen huone ja teininhuone yms. :)

      Poista
  2. Avan huoneesta tuli ihana! Ja tuo laastin sävy alkaa miellyttää yhä enemmän, se on tosi kaunis! Vastaako sävy samaa luonnossa kuin näissä kuvissa?

    Ihanaa maanantaita sulle, Miia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Maalin sävy on luonnossa sama, olen aivan rakastunut siihen. <3 <3 <3

      Ihanaa maanataita sinulle myös murunen! <3

      Poista
  3. Hyvältä näyttää. Ponyt sopii hyvin pienemmän ja isommanki huoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sandra: Tämä vanhempikin tyttö tykkää kovasti, vaikka kolkyt on kohta mittarissa. HIH =D Ja Ava tykkää tosi paljon, se antaa iltaisin tuolle alhaalla olevalle ponylle pusun ja lähettää lentopusut hyllyn päällä seisoville ponyille. <3 <3

      Poista
  4. Ponyt näyttää tosi söpöiltä Avan huoneessa. Ja muutenkin tuo seinän väri on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krisse: Kiitos! <3 Seinän sävy on aivan täydellinen, rakastan sitä! :)

      Poista
  5. Ihan mielettömän upeaa jälkeä ja tuohon lastenhuoneeseen olen aivan rakastunut!!! Aloin jo unelmoimaan meidän muksujen huoneesta, voiskohan sille jotain make overia suunnitella....täytynee vetää isiä hihasta vinkiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tanjamamma: Kaunis kiitos!!! <3 Näytä ihmeessä isille pari kuvaa ja tiedustele josko hänkin innostuisi maalaamaan elukoita seinälle (kuten meidän mies sanoi). :) Ne tuo sen kaivatun extran huoneeseen ja ovat ihania. <3 <3 <3

      Poista
  6. Kaunis sävy olohuoneessa ja Ponyt on suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saska: Kiitos! <3 Maali on samaa laastin sävyä (X487) kuin makuuhuoneissakin. Se on ihana sävy!<3

      Poista
  7. Voi ihanuus <3 Avan huone on todella onnistunut! ..ja tuo Riviera Maisonin lampunvarjostin taitaapi päätyä mun ostoslistalle ;)
    Kyllä olet ollut ahkera, nopeasti olet maalannut! :) ..täytyypi alkaa "lämmittelemään " miestäni joskos meilläkin voitais vähän maalailla ;) On nimittäin todella hyvä sävy seinissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Kiitoskia! <3 Lampunvarjostin tulee myyntiin, samaten kuin saman sarjan pussilakana ja puiset valkoiset kirjaimet BABY. :) Teen tänään postauksen niistä myytävistä vauvakauden sisustusjutuista, joten ole ihmeessä kuulolla. :)

      Sain hetki sitten maalattua viimeisen pintamaalikerroksen vessan ovesta keittiön ikkunaan saakka, aikaa meni noin 20 min. :) Olen oppinut hyvän tekniikan ja nyt pystyy jo vauhdilla vetelemään kuten ammattimaalarit konsanaan. :)

      Poista
  8. Heippa pitkästä aikaa :) Lomareissussa Lapissa kotiseuvulla oltu 4 viikkoa, kannettava ja nettitikku kyllä oli matkassa mutta totta kai se tikku meni särki kesken reissun *!!*!!*!!* (<-kiroilua) :) ollu nettipimennossa monta viikkoa! :) mutta nyt ollaan takas kotona <3 ja pääsin sivistyksen = netin parriin :D

    Ihana Avan huone ja ponyt! ja tuo maalisävy on kans ihana! Upea sävy <3
    Mukavaa alkavaa viikkoa :) ja haleja haleja haleja <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Ihanaa että olet back! <3 <3 <3 Mietiskelinkin, että miten lapin reissusi on mennyt. Toivottavasti hyvin (olosuhteet huomioon ottaen). <3 <3 <3 <3 <3
      Itsellänikin kone hajosi ja olin muutaman päivän miehen lainassa olevan ipadin varassa. En saanut postauksiakaan tehtyä. Onneksi kone saatiin kuntoon ja nyt voin taas postailla ja hoitaa asioita netin kautta normaalisti ilman ressiä. :)

      Haleja tuhansittain ja mojova pusu poskelle! Ihanaaaaaa että laitoit kommenttia! <3 <3 <3

      Poista
  9. Ihanan levollinen tunnelma! Leluissa on jo niin paljon väriä itsessään, että keräämällä ne lelulaatikkoon huoneen tunnelma rauhoittuu välittömästi. Kiva kuulla, että Ava-neiti on innostunut itsekin siivoamaan ;)

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sally: Leluissa löytyy värienkirjo ja useinhan ne ovatkin pitkin poikin lattioita. :) On ihana kun saa iltaisin siivottua lelut kaappiin ja koriin ja voi pienen hetken nauttia siisteydestä, ennen nukkumaan menoa. :)

      Ava tykkää siivota, toistaiseksi. =D Tuossa iässä kaikki "aikuisten jutut" on kivoja, mutta luulempa vaan että viimeistään kouluun mentäessä se siivousinto ropisee jonnekkin. :)

      Poista
  10. Oi että, nehän asettui vallan mainiosti! Miellyttää silmää suunnattomasti. :--)

    Terkkuja pikkuneidille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuutti: Kyllä vaan! KIITOOOOOOS MILJOONASTI AVUSTASI! Olet ihana! <3 <3 <3

      Minä kerron! :)

      Poista
  11. Ihana leikkihuone isolle Ava neidille, eikä mikään vauvojen juttu :) oikein iloinen ja suloinen <3 Hienot nuo Ponyt, löysitkö helposti niiden maalaajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuisku: Blogin kautta löytyi maalaaja ja samana päivänä vielä kuin postauksenkin aiheesta blogiini tein. :) Blogin kautta löytää kyllä mahtavaa porukkaa ja varsinaisia virtuooseja! <3 <3 <3 <3 <3 :)

      Poista
    2. On se kätevää, kuinka blogin kautta tuollainenkin on mahdollista :)

      Poista
  12. Hyvä Miia! Aivan ihanalta näyttää, TAAAS kerran!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi: Kiitos murunen! <3 <3 <3 Tytöllesi terkkuja ja halit! <3

      Poista
  13. Kyllä tuo laasti vaan on upea väri, vaikka hieman jännitinkin lopputulosta. :) Kiitos suuresti eilisestä maalausopista ja muutenkin kivasta tyttöjen illasta. Oli ihana ilta! <3 Ja upeat nuo maalatut ponit :)

    VastaaPoista
  14. Raikkaalta ja reippaalta, mutta samalla seesteiseltä näyttää Avan huone! =) Sellainen "ison tytön" huone, ei enään vauveli. ;) Meillä edessä molempien lasten Oliverin ja Ellenin huoneiden sisustus. Oikeastaan ihan nollasta lähdetään. Värisävyjäkään en ole vielä lyönyt lukkoon. Seinät luultavasti pysyvät valkoisina, mutta siitä eteenpäin lyö aivot tyhjää. Meilläkin laiduntaa Puppyja, Poni olisi myös tarkoitus kotiuttaa. Dino onkin Oliverin huoneessa, mutta kun valkoisia ovat, ei niistäkään saa inspiraatiota väritykseen. Kirkkaista väreistä en nyt kyllä lämpenisi,että harmaa olisi kyllä tyylikäs. :)

    VastaaPoista
  15. Näyttää kyllä upealta.... Muutenkin ihana nähdä kun lastenhuoneet eivät ole nykyään sitä pelkkää vaaleanpunaista hattaraa tytöille ja vaaleansinistä pojille.
    Tuo laasti näyttää hyvältä ja olen vähän kaavaillut sitä meille makariin. :) Messuilla ihastuin sellaiseen sävyyn kuin 'muskoviitti', on vähän samansävyinen mitä laasti mutta vaaleampi. Sitä taas kaavailin yleissävyksi olohuoneeseen. Pitäis vaan kyllä tuo laasti nähdä jossain livenä, mut ei se varmaan hirveen tumma ole iltahämärässäkään?

    VastaaPoista
  16. Ihana lastenhuone, hyvä Miia! :)
    Palailen muuten pikku hiljaa uudelleen tänne blogimaailmaan.. sittenkin.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.