perjantai 27. heinäkuuta 2012

Paaaljon kuvia valmistuneesta makuuhuoneesta

Nyt tuleekin sitten mojova kuvapläjäys. :) Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, en pälise enempää, vaan annan niiden kertoa tarinan puolestani. :)


Silkkiverhot siivilöivät valon kauniisti <3


Ihanat RM teksti-henkarit

Lähikuvaa lootasta, joka kätkee sisäänsä...

...rakkaimmat joulukoristeeni. :) Tämä laatikko menee korkean Bestå-kaapin päälle säilöön.

Tyynyjä kolmessa eri koossa, 60x80cm, 50x60cm, 40x40cm.



Lack-hyllyt vaihtuivat korkeakiiltoisiksi.

lattialistaa puuttuu edelleen, mutta ei haitanne. Laitamme puuttuvat pätkät, kun ehtii ja jaksaa. :)


Yksi Riviera Maison-ostokseni unohtui esittelystä; Nimittäin tämä seinäkoukku, jonka piti tulla Avan huoneeseen, mutta löysikin paikkansa tuosta tyhjästä seinästä. <3

Minun vermeet! <3 beige-valkoinen asukokonaisuus huomisen kahvittelureissuun. :)


Nyt korkkaan juhlan kunniaksi (CASA Blogit!) sihijuoman ja nautin lasilliseni piiitkän kaavan mukaan nauttien. Luxusta, ja hyvin harvinaista sellaista! :)

Ihanaa iltaa kaikille ja mitä nöyrin kiitos teille ihanista kommenteistanne! <3 <3 <3


42 kommenttia:

  1. Hih, hauska nähdä ja jännä sattuma, sulla on samanlainen valaisin kuin minulla, siis tuo mikä on sivupöydällä, valaisin jossa on hiton painava lasinen jalka :) Minulla on tulossa siitä joku päivä postaus kun en oikein tiedä mihin ihmeeseen sen kotona sijoittaisin :D Mutta valaisin on upea, mä täällä yritän epätoivoisesti sille vaan paikkaa löytää .

    Ps. Makuuhuoneenne on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna: Tuo valaisin on mun rakas! <3 Se on tosi korkea ja hirmu vaikea saada sille hyvää paikkaa. Olen paininut saman ongelman kanssa vuosia. :) Alle 80cm korkealla tasolla se on paras (mutta ei liian alhaalla ettei hehkulamppu näy yläkautta). Nyt viimein se löysi oman paikkansa, jossa se saa loistaa. :)
      Kiitoks kiitos! <3 <3

      Poista
  2. Tuo seinän väri on kyllä tosi nappivalinta! Yksi käytännön kyssäri tuli muuten mieleen: mihin kaikki tyynyt menevät yön ajaksi? :D tai siis mahdutteko nukkumaan niiden kanssa, lattialle, tasolle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna: Hih, hyvä että kysyit. :) Mies nukkuu yhdellä tyynyllä ja laittaa toisen jalkojen väliin tukemaan lyljellä nukkumista (juu, kuullostaa pervolta, siksi kutsummekin sitä "pallityynyksi". =D). Itse nukun kahden tyynyn kanssa, koska tykkään tosi korkeasta tyynystä. Koristetyynyt (joita nyt vain kaksi) menevät surutta lattialle tai sitten sohvalle. :)

      Poista
    2. Kiitos, nyt on tämä sisustustyynyarvoitus ratkaistu :D oma mies kun on kaksimetrinen, ja jalat tulevat jo muutenkin vakiomittaisen sängyn jalkopäästä yli, niin tolla tyynymäärällä nukkuminen hämmensi :D

      Poista
    3. Anna: Mun mies nukkuu aina kylkikippurassa ja pallityyny (tai mun peitto) on oltava haarovälissä. :) Olisi superia jos olisi tosi iso sänky, 2m leveä ja 2,5m pitkä. Voisi nukkua miten päin vaan. :)

      Poista
  3. Todella kaunista ja tuo laasti-sävy on jotenkin rauhoittava -täytyykin harkita, josko sitä tulisi meidän uuteen kotiin johonkin huoneeseen. Kivoja yksityiskohtia löytyy sisustuksesta ja yleistunnelma on ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Tuo laastin sävy yllätti ihan täysin pehmeydellään. Todellakin paras valintani koskaan! :) Ja kiitoksia murunen!

      Ihanaa iltaa sinulle! <3

      Poista
  4. Siis teidän makkarista tuli ihanaaaa! Yritän tulla mahd. pian ihan livenä ihailemaan! <3 Onnellista onnellisen päivän iltaa muruseni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irina: Kiitoskia! Ilmoita vaan koska tuut, niin laitan pannun porisemaan. :) Ihanaa ja rakkauden täyteistä iltaa sinulle kullannuppuni! <3 (ps. oliko tarpeeksi imelää söpöstelyä??? HIH =D)

      Poista
    2. Sä oot aina just sopivan imelä <3 ;)

      Poista
  5. Siis aivan ihanan ihastuttava, kolahtaa kyllä kun metrinen halko!

    Vähänkö muuten kävi hymyilyttämään tuo pallityyny, mulla sama tapa nukkua(mitä isompi, sen parempi) ja mies ei tajua. Ei sitten yhtään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja: Pallityynyä itsekkin josku ihmettelin, mutta nyttemmin joskus itsekkin teen samoin. :) Ihan parasta kylkinukkumista! <3

      Poista
  6. Ihanalta näyttää. Olen lukenut blogiasi jo tovin ja nyt oli pakko kommentoida. Oma koti on vielä täysin remontissa mutta toiveissa siintää vielä joskus uusi uljas (ja valoinen) koti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenny: Ihanaa että laitoit kommenttia! Ne ovat blogin suola ja pippuri! <3 <3

      Remppavaiheessa monesti usko menee, mutta kun jaksaa vaan puuhailla niin lopputulos on taattu. :) Itsekkin itkun tirautin, kun saatiin sänkyyn patjat ja tein petaukset ja kaikki. Tuo tänään alennuksesta ostamani naulakko kruunasi koko makkarin sisustuksen ja melkein piti kyynel vierittää siitäkin. :)

      Poista
  7. Uusi sänky on kyllä melkein parasta (heti uusien kenkien jälkeen) mitä nainen voi saada. :) Meillä on niin totaalinen remppavaihe (http://karkkitaikepponen.blogspot.fi/) nyt meneillään, että tässä alkaa usko olla todellakin koetuksella... mutta eiköhän tuosta vielä koti saada aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenny: muistan kun meillä oli pari vuotta sitten isompi remppa, purettiin kaappeja ja maalattiin koko huusholli. Koti oli aivan hyrskyn myrskyn pariviikkoa. :) Remppaan on kiva ryhtyä, mutta itse remppavaihe ei ole mukavaa. Usko pois, lopputuloksen kun näet niin unohdat kaikki ärräpäät mitä on lennellyt rempan aikana. <3 <3

      Poista
  8. Ai kun näyttää ihanalta. Kyllä tuonne kelpaa pötkähtää. Huippu idea tuo seinänaulakko, että voi laitella seuraavan päivän vermeet aina valmiiksi esille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sandy: Olen joskus kaipaillut sellaista naulakkoa, mihin mahtuisi vierekkäin useampi henkari. On helpompi mallata asuja, ilman että pukee ja riisuu montaa kertaa. :) Onneksi muisin tuon idean, ennen kuin reitin Avan vastamaalattua seinää. :)

      Poista
  9. Lopputulos on upea! <3 Vielä noihin kehyksiin jotain muutakin kuin CASA -tekstejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: Hih, niin muuten... ;) Nuissa lukee Villa, mutta meidän lakanat on Casa Stockmannia. Aika osuvaa. :)

      Kehykset odottaa tulostettuja kuvia, mutta keltainen muste on loppu, enkä saa tulostettua sellaisia haaleita, lämpimän harmaita värikuvia. Meillä ei kotona ole tulostinta lainkaan, mutta miehen työpaikalla on. Se on vaan sellainen rohjo, että väripatruunat on vaihdettava kaikki kerrallaan, joten odottelemme koska tämä tapahtuu. :) Sitten pääsen printtailupuuhiin. :)

      Muutama tekstikin voisi olla hauska, ajattelin tehdä itse wordilla ne. Mahdolisesti muutamasta biisistä, jotka ovat tosi tärkeitä....

      letkeää lauantaita! <3

      Poista
  10. Kaunis harmoninen kokonaisuus tuli!
    Itse en kyllä pystyis pitämään tuollaista valokuva-alttaria makuuhuoneessa, huono feng shui tai jotain. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frisco: Itse en fen shuista niin tiedä, mutta tykkään kovasti alttaristamme. :) Sai siihen idean itseasissa Titanic-elokuvasta, kun siinä lopussa vanha Rose nukkuu sängyssä ja vieressä on taso, jolla paljon kuvia erilaisista elämän kohokohdista. :)

      Poista
  11. Niin hurmaavat hengarit - olen itse suunnitellut (toteutusajasta ei tietoa:)) että tuunaisin jollain teksteillä itse tuohon tyyliin hengareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja: Itse mietin myös samaa meidän valkoisiin Ikean henkareihin, mutta se olisi vaikea homma, koska henkarit ovat kuperat keskeltä. Löysin myös pieniä sisustustekstitarroja, joita voisi hyödyntää juuri tuollaisessa hommassa. Olisiko ollut hobbyhallin sivut, missä törmäsin sellaiseen kuuden vai kahdeksan tekstin tarra-arkkiin. :)

      Poista
  12. Tosi ihana lopputulos!!<3<3
    Mukavaa lauantaita murunen!:)

    VastaaPoista
  13. Hei, mitä mieltä olet ollut chik tuolien kestävyydestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaisa: olen tosi tyytyväinen. Tuolit ovat edelleen kuin uudet ja istuimien pehmusteet ovat pysyneet hyvin ryhdissään. Lika on lähtenyt pyyhkimällä pois ja keinonahka ei ole vaihtanut väriä mistään kohtaa. Voin suositella näitä lämpimästi. :)

      Poista
  14. Iso huokaus, olen sanaton!
    -u-p-e-a- huone <3

    VastaaPoista
  15. Oikein onnistunut makkarin muutos, todella kaunis tuo seinien sävy! Luin aikaisemmin, että muutat Casablogeihin, saako näin vasta-alkanut bloggailija kysyä, että minkälaisia hyötyjä/etuja/mahdollisuuksia kyseinen asia sinun blogillesi ja sinulle antaa? Jos et halua vastata niin ymmärrän kyllä :) Lauantai-illan jatkoja sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. satu: Kiitoksia! <3

      Tottahan toki saat kysyä! :) Portaalin kautta saan mahdollisuuden monipuolisiin yhteistyökuvioihin ja kampanjoihin, näistä en tarkemmin vielä voi kertoa. Ehdottomana plussana pidän myös yhteisöllisyyttä ja sitä kokee kuuluvansa johonkin. Itselleni ns. työkaverit ovat aina olleet se paras asia työssäni, joten olen hirmuisen iloinen tästä portaalissa olostani. <3 Tykkään myös siitä, että portaali tulee olemaan hieman muista poikkeava avoimuudellaan ja sillä että lukijoita tullaan huomioimaan erityisen hyvin. Portaalista en siis hyödy vain minä, vaan myös kaikki jotka vierailevat blogissani / missä tahansa portaalin blogissa. ;)

      oman blogin aloittaminen on yksi parhaista päätöksistäni elämässäni. Olen saanut blogin kautta paljon sisältöä elämääni ja olen saanut jakaa sisustusasioita muiden kiinnostuneiden kanssa. <3 <3 <3

      Ihanaa että olet aloittanut oman blogin! <3 Toivon sinulle ihanaa tulevaisuutta blogistaniassa! <3 <3 <3 :)

      Poista
    2. Kiitos kovasti kannustuksesta! Tämä bloggaaminen ja blogien lueskelu on mitä mainioin tapa rentoutua hektisen tupla-arjen lomassa, voi kun tähän siunaantuisi enemmän vain aikaa ;)

      Poista
    3. Satu: Olen itsekkin blogien suurkuluttaja ja luen päivittäin uusimmat päivitykset kaikista ilmeistyneistä lemppareistani. :) En edes muista enää elämää ennen blogien aikakautta. :) Ja jos aikaa olisi, voisin vallan hyvin postailla vaikka viisi kertaa päivässä. Tähän jää koukkuun tosi nopeasti ja varsinkin kommentit joita saa, on päivän kohokohta. :)

      Poista
    4. Ilolla taas luen näitäkin tekstejä! Ihanaa, kun ihmiset ovat toisaan kohtaan niin kannustavia <3 Ja samaa mieltä tuossa, että positiiviset kommentit ovat kohokohta ja saavat niin hyvälle mielelle ;)

      Poista
  16. No, niin... Voitkin sitten tehdä tilaa sinne makkariin, muuttokuorma lähtee ihan just sinne täältä!
    Tuo on Miia aivan tajuttoman kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imppuseni: Tilaa tehty! :) Mies täällä jo odottaa uutta unikaveria. Muista ottaa oma pallityynysi mukaan. HIHHIII =D

      Poista
  17. Ciao! Sulla on ihana ihana blogi ja mieltymykset näköjään tosi lähellä omiani! Tosi kaunis ja rauhoittava kokonaisuus tämä teidän makuuhuone, todella oikein silmä lepää!

    Mukavaa kesänjatkoa!

    VastaaPoista
  18. Nyt on kuva nähtävillä blogissani www.onnenhelmi.blogspot.fi, kiitos paljon :)!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.