lauantai 7. heinäkuuta 2012

Miksi oi miksi meillä on reikä seinässä :(

Otin hetki sitten yläsokkelin irti vaatekaappien päältä ja mitä ihanaa sieltä paljastuikaan... katonrajassa on kipsilevyssä iso reikä, josta tursuaa erinäisiä johtoja ulos. Johdot on kivasti vielä ruiskurapattu. JES!

Ei ihan pelkkä maalaus riitä siis, tarvitsee ostaa kipsilevyä ja kakkosnelosen palanen, sahata, porata, ruuvata, kitata kolmeen-neljään kertaan ja pohjamaalata kahdesti. Nämä siis tehtävä ennen sitä "vähän vaan maalia pintaan"-projektia. :)

Meni ihan voimat tuon huomion tehtyäni, etten jaksa edes kameraa kaivaa kaapista ottaakseni teille kuvan tuosta hirveydestä. :(

Millä ihmeen ajalla me oikein tuo katonraja koteloidaan??? On taas turvauduttava ammattimiehen palveluun ja pikkuinen remppa muuttuu isoksi ja kalliiksi. Siis PIIIIIP sanon minä. :(

Yritän keksiä nyt jotain hienoa ratkaisua tuolle ongelmalle ja kanavoida ajatukseni iloisempiin sfääreihin. Katsotaan jospa vaikka saisin teille tähän kuvan liitettyä myöhemmin. :)

Viettäkäähän kiva lauantai! <3

2 kommenttia:

  1. No voi itku :( Tommoset on kyllä niin syvältä! Mutta eiköhän se vielä iloksi muutu, viimeistään siinä vaiheessa kun ihana makkarinne on valmis :) Voimia sinne!

    VastaaPoista
  2. Täytyy sanoa, että mitä enemmän kommelluksia, niin sitä ihanampi lopputulos luvassa! Ihana lopputulos mielessä antaa voimia ahertaa, toivotaan näin:)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.