tiistai 3. heinäkuuta 2012

Jenni Vartiaisen upea tukka

Olin jo varaamassa kampaaja-aikaa saadakseni polkkatukan, mutta eilen törmäsin ikivanhaan kuvaan Jenni Vartiaisesta ja rakastuin palavasti myös tähän tukkatyyliin. <3Nyt en tiedä mitä tehdä, kasvattaakko vielä 15cm pituutta ja tummentaa aavistuksen väriä, vai leikatakko se kuolaamani polkkatukka kevyellä raidoituksella. Nooooooh, ehkä makustelen asiaa vielä loppuviikkoon asti ja teen päätöksen sitten vasta. Ensi viikon tiistaina olisi vaan ollut ainoa mahdollinen tukanleikkuuaika, joten tiukille menee... :)

Muistakaahan osallistua eilen alkaneeseen Sitting Bull-jättisäkkituolin arvontaan!


8 kommenttia:

 1. Mulla on just tää malli ja tykkään hurjasti! Leikkautin toukokuussa. Tukka vaan kasvaa hurjaa vauhtia, eli otsista saa olla trimmailemassa yhtenään. Se kun on niin kiva juuri tuossa kulmien kohdalla, ei yhtään ylenpänä eikä silmillä. :) Toisaalta kiva kun kasvaa nopeaan, kun kasvatan omaa väriäni takaisin. Se onkin aika lailla tuota sävyä ja tummuutta, mitä Jennillä on latvoissa tokassa kuvassa.

  Ääni siis tälle pidemmälle ja otsikselle!

  VastaaPoista
 2. Polkkatukka ehdottomasti! Kuuminta hottia nyt ;)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tuon tyylisestä otsatukasta, voi että on herkullinen. Itellä se on yhtä piip ku aamuisin sen yrittää laittaa joten kuten. Aina sen otsiksen kuitenkin haluaa, mutta sitten menee taas hermot ja annan sen kasvaa pitkäksi ja sitten se taas jostain nousee... leikkaisko vai eikö? :D

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuommoinen, mutta lyhyempänä mallina. Tuollainen pitkä malli olisi ihana, mutta jostain syystä oma tukkani ei ole suostunut viimeiseen viiteen vuoteen kasvaa yli olkapäiden :/ Harmittaa kovasti. Yrityshän on silti kova kasvattaa.

  Itse totesin, että otsis on ehdottomasti se minun juttu. Sisällä vaan tuntuu erilailla rauhalliselta kun on otsatukka. Pieni juttu, mutta tekee ihmeitä ihmiselle itelleen (:

  Mutta tosiaan, vaihtoehto siis lyhyempi malli tästä, on myös kivan näköinen (:

  Ihanaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Tää on polkan kannalla. Se sopisi sulle, kun nenu päähän. Toisaalta, kyllä tuo pitkäkin sulle sopisi, mutta polkka olisi jotenkin enemmän sua. ;)

  VastaaPoista
 6. Tekis mieli leikkauttaa itsellekin otsis takaisin. Mulla on joskus ollu samanlaiset hiukset ku Jennillä kuvissa. Laitahan meille sit kuvaa lopputuloksesta, jookos :)

  VastaaPoista
 7. Eikö ookko kumma juttu, että aina haluais jotaki muuta ku on :) Jos on pitkät, niin haluis lyhyet. Jos on vaaleat niin haluis tummat. Itselläki kasvatus menossa ja haluttais tummentaa. Ens viikolla kampaamoaika. Saa nähdä minkä näkösenä sieltä tulee pois..

  Leikkaa lyhyeksi ;)

  VastaaPoista
 8. jenni-look olisi mun mielestä kiva, hiuksia kihartamalla ja otsista välillä sivulle laittamalla saat monia kivoja hiustyylejä, sitten saat myös ihania ponnareita ja nutturoita, välillä suoristusrautaa kehiin, välillä vaikka "sukkanutturalla" kiharat - lyhyt polkka on kyllä ihana, mutta se on aina polkka :)ja täää oli vaan mun mielipide, molemmat tyylit sopivat varmasti loistavasti sulle <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.