torstai 26. heinäkuuta 2012

Humac Huolto soitti ja kone on kunnossa :)

Ette arvaa kuinka onnellinen olen just nyt. :) Tietokoneessani oli kovalevyn ja emolevyn välinen johto mennyt rikki. Johdon vaihto korjasi kaikki ongelmat ja kone alkoi taas raksuttaa. :) Vanha kovalevynikin on siis ehjä, joten sen sisältö siirretään suoraan verkkokovalevylle. Mies vaihtoi eilen illalla uuden kovalevyn koneeseeni, ja koska se on huomattavasti isompi, se nopeuttaa koko koneen toimintaa todella paljon. Ihanaiset Humacin pojat asensivat siihen uuden käyttiksen ja kone kuulemma toimii salaman nopeudella. :) Huomenna menen hakemaan koneen kotiin ja teen teille heti postauksen Avan huoneen maalauksesta ja kohta alkavasta Ponyjen maalausoperaatiosta! Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Täällä jo odotellaan uusia kuvia. (Ja kommentoin tähän samalla noista beigen värisistä lakanoista että ihan hyvä kun palautat, oli liian eriväriset. Ja vielä että oli ihanaa nähdä sänky täysvalkoisissa lakanoissa, valkoinen kun sopii niin hyvin tämän blogin teemaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta, vanhaa ja itse tehtyä: Nyt olen täysin samaa mieltä, hyvä että palautin ne hiekka-lakanat. Ja vaikka pelkäsin, että kokovalkoinen olisi jotenkin tylsä, niin nyt kun sain ostettua kaksi tyynyä lisää (oli myös tarpeen nukkumisen kannalta) ja laitoin petauksen kuntoon niin se on todella hyvän näköinen. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.