sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Etsitään maalaria! HOXHOX

Nyt tarttisin teidän apua ystäväiseni!

Edellisen postauksen inspiroimana sain idean, johon etsin toteuttajaa.
Tarkoitus olisi maalata Eero Aarnion Pony-hahmon kuvia seinään, samaan tyyliin kuin Maukuja-blogissa (postaus löytyy TÄÄLTÄ!). Kyseessä on Avan huoneen isoin seinä, johon Ponyja tulisi erikokoisina noin 3-4kpl. 
Pohjamaalaus voidaan hoitaa itse (sävyllä Laasti), mutta valkoisten Ponyjen maalaamiseen tarvitsin osaavan tekijän. Projekti ei siis ole iso, eikä kovin vaikeakaan (paitsi minulle =D).

Löytyykö sieltä ruudun takaa ketään joka voisi korvausta vastaan maalata meille Ponyt seinään?


Tai tiedättekö ketään, joka osaisi / tahtoisi tuollaisen projektin tehdä?

Kohde (eli kotimme) sijaitsee Helsingissä.


YHTEYDENOTOT: miia(a)omakotivalkoinen.fi

1-v synttäriarvonta alkaakin vasta huomenna, mutta voin luvata, että palkinto on odottamisen arvoinen! ;)

Ihanaa iltaa kaikille!


EDIT!
Maalari löydetty! 
Projekti starttaa heinäkuun lopulla! :)

13 kommenttia:

 1. Oi, oispa kiva projekti. :) Toivottavasti löydät maalarin.

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyy kyllä maalari mutta en luota omaan taitoon maalata sitä suoraan seinään. Jos tekisi kuvasta sabluunan. Sehän on helppo homma sen jälkeen laittaa seinälle ja maalata! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, vitsit siitä tulee hieno :O) Voisin tullakin maalaan ne teille mutta matka on vähän liian pitkä (tietäisin heti kuinka tehdä ne, yhyy :(

  VastaaPoista
 4. Maalasin meidän tytön seinään Barpapapa perheen videotykin avulla. Laitoin videotykin tietokoneeseen vaan kiinni ja heijastin seinään. Kuvan koon saa helposti sillä lailla mieleisekseen, kun säätää vaan videotykistä siitä renkaasta:)

  VastaaPoista
 5. Itselle tuli mieleen että eikö voisi esim piirtoheittimellä suurentaa kuvan seinälle ja sitten maalata, tai vaihtoehtoisesti tilata sisustustarroina kyseinen kuvio? Niitähän pystyy tilamaan mitä haluaa teippifirmoista. Kaikenlisäksi ne saa sitten pois jos alkaakin kyllästyttämään.

  VastaaPoista
 6. Piirtoheittimen avulla kuvan piirtäminen sujuu tosi helposti. Kopioi kuvan kalvolle, heijastaa seinälle ja piirtää kuvan lyijykynällä seinään. Sitten piirtoheitin sammutetaan ja maalataan seinällä olevien ääriviivojen mukaan. Itsellä tästä kokemusta paljon kun olen lastenhuoneisiin maalaillut yhtä sun toista ja helppoa on :)

  VastaaPoista
 7. Minä voin tulla! Enemmän kuin mielelläni! :))

  VastaaPoista
 8. Hmm kertokaapa ylemmät kommentoijat, että mistä saa lainattua/vuokrattua piirtoheitintä? Monesti kaikissa ohjeissa käsketään käyttää ko. vekotinta, mutta missä niitä on muualla kuin kouluissa?

  Muuan helsinkiläinen bloggaaja on maalannut Ponyt seinälleen http://www.sitruunapuu.net/blog/2009/07/poneja-siella-poneja-taalla/ tuolta löytyy myös teko-ohjetta.

  VastaaPoista
 9. Ehkä sinua kiinnostaa, käy kurkkaamassa vai tiedätkö jo?
  http://whitefresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Seurakunnissa on piirtoheittimiä, yleensä myös kannettava malli. Etenkin jos tuntee työntekijän ni vois saada lainaan. Videotykillä justiinsa itse maalasin moorian kaivosten puut olohuoneen seinään.

  VastaaPoista
 11. deem kiitos vinkistä, enpä ollut tullut ajatelleeksi! :) Ja hei miia sori, en yhtään huomannut, että sähän olit tehnyt aiemman postauksen JUURI tuosta mun vinkkaamasta linkkikohteesta ;). Näin sitä on sokee välillä.

  VastaaPoista
 12. Mulla olis myynnissä halvalla, toimiva piirtoheitin!
  Kiinnostaisko ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Itseäni ei, koska sille ei ole enää tarvetta. :) Huutonetistä itse aikoinaan etsin piirtoheitintä, olisin ollut valmis maksamaan siitä noin 150 euroa. :) Siellä ei ollut silloin ainuttakaan tarjolla, nyyh. Kokeile laittaa sinne myyntiin, ellet ole jo laittanutkin. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.