lauantai 9. kesäkuuta 2012

Uusittu makuuhuone vol.1

Vaihdoimme eilen makuuhuoneita, aikuiset siirtyivät Avan vanhaan huoneeseen ja toisin päin. Nyt näkymä eteisestä sisään tultaessa on parempi ja siistimpi, koska ensimmäisenä ei näy pikkuneidin lelukasat. :)




Hieman oli ahdasta asettelussa, mutta Jolly-pöydät ja sänky mahtuivat juuri ja juuri. Huoneen ovi kun aukeaa sisäänpäin, jää sängyn ja oven väliin 1cm. :)

Hyvänä puolena huonevaihdossa on se, että nyt vaatekaappeihin voi halutessaan vaihtaa maitolasiset liukuovet. Lastenhuone käytössä ne olisivat liian vaaralliset, ainakin meidän neidillä.

Huonona puolena kattovalaisin. Rakastan valtavasti sitä vanhaan makkariin jäänyttä jättiplafondia, mutta sen kiinnitys oli aikoinaan niin kovan työn ja tuskan takana, ettemme sitä lähde irrottamaan. Saamme siis "tyytyä" prinsessamaiseen riippuvalaisimeen. :)

Nyt mie jatkan siivoilua ja kaappitavaroiden vaihtoa. Avan uusi huone on vielä ihan rempallaan, mutta kuvailen sen teille viimeistään huomenissa. :)


Rentouttavaa viikonloppua!

25 kommenttia:

  1. Teitte mielestäni fiksusti. Ei aikuisten makkarissa yleensä tarvita ylen määrin tilaa, mutta lapselle tila on usein tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna: Se on totta! :) Tosin huoneet ovat samankokoiset, mutta tuossa Avan vanhassa huoneessa on vielä 60cm syvät kiintokaapit, jotka meidän vanhasta poistettiin. Ja ovet ovat hieman erikohdissa. Vanhassa makuuhuoneessa oli ovi heti seinän vieressä, mutta tässä uudessa se on 63cm keskemmällä, joka aiheuttaa sen, että sängyn ja ikkunaseinän väliin jää maxmissaan 42cm, eli Jolly-pöydän verran. :)

      Itse haaveilen kiintokaappien purkamisesta ja tuplaovien tekemisestä (ovet aukeaisi kokonaan ja ulos päin makkarista). Emme ole vielä päättäneet, että myymmekö tämän kodin ja remppaamme uuden vai jäämmekö tähän. Jos myymme, vaihdamme makkariin ne liukuovet tilansäästämiseksi. Pieni investointi, mutta tosi hyödyllinen seuraavalle asukkaalle. :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! :) Ihanaa lauantaita sullekin. <3 Tämä likka lähtee shoppailemaan ja sitten vuorossa ystävän kyläily tänne kaaokseen. ;)

    VastaaPoista
  3. Hyvä vaihto :)
    Ja tuo seinäkirjoitus ja tauluhyllyhän on kuin tuon sängyn päälle tehty.
    Hauskaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanna: Tuo teksti on kiva tuossa välissä. Itseä tosin häiritsee kun se on ihan vinossa ja lausevälit erikokoiset. Mutta tekevälle sattuu, hih :)

      Poista
  4. Voi kun näyttää hyvältä, tykkään itseasiassa enemmän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennifer: Minäkin tykkään! <3 Ja nyt voi aamulla keitellä kahvia, ilman että tyttö herää pannun porinaan. LUXUSTA! :)

      Poista
  5. Teidän makuuhuone on todella kaunis! Juuri tuo kristallinen valaisin ja kiiltävät yöpöydän lampunjalat antavat siihen kivan luksus tunnelman. Meillä on pienempi makuuhuone myös aikuisten makuuhuoneena, me mahdumme sinne juuri ja juuri. Mutta näin on parempi jää lapselle enemmeän tilaa leikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna: Lasten lelut varsinkin vie hurjasti tilaa, joten lattiapinta-alaa soisi olevan mahd. paljon. Nyt on Avallakin tilaa temmeltää omassa huoneessaan. :)

      Poista
  6. Aivan ihana huone :) Minun suuri saavutus tänään on lattioiden pesu, vuhuu. En ikinä jaksais alkaa tommoseen remppaan. Tai kun sitä oikein mietin, niin ehkä vähän tekis mieli jotain sisustaa. Ei kai lattioiden pesua lasketa sisustamiseksi?

    Ovatko nuo kehykset tyhjiä, vai oletko maalannut ne blogin takia valkoisiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirpparikeiju: Itse rakastun omaan kotiin aina uudelleen järjestystä vaihtaessa. Siitä tulen tosi hyvälle mielelle, vaikkei se ihan pienin sisustusteko olekkaan. :) Kyllähän lattioidenkin pesu käy työstä ja siitäkin tulee fressi olo. Kotikin piristyy, joten miksikäs ei?? ;)

      Kuvat on photoshopilla käsitelty valkoiseksi, blogin takia siis. :)

      Poista
  7. Hyvältä näyttää ja nuo Jollyt ovat kyllä tosi ihanat <3

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kauniilta näyttää!
    Kivat värit ja sävyt - ihana sänkypeitto.

    VastaaPoista
  9. Kivalta näyttää ja tuo teksti on ihana!

    VastaaPoista
  10. Tosi hyvä veto! Meinasin jossain vaiheessa tuota ehdottaa, mutta en viitsinyt, kun sulla on ollut kiirusta muutenkin. ;) Aivan mielettömän kaunista ja ei siellä makkarissa tilaa tartte, sängyssähän sitä ollaan siellä :)

    Meilläkin on tosi snadi makkari, mutta onpahan vähemmän siivottavaa. Odotan jo innolla Avan huoneen järjestystä, mutta muistahan vähän lepäilläkkin. <3

    Ihanaa viikonloppua murut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IMAGE: Voitko kuvitella, että meillä oli makkarit noin päin lähes 4-vuotta. HIHHII ;) Mä olen aika hurja vaihtamaan järjestystä, mutta olin silmämääräisesti arvioinut ettei sänky mahdu tuonne Avan huoneeseen. Nyt mittasin kolmekertaa ja totesin että se on siinä ja siinä mahtuuko, riskin otin siis. Sänky piti purkaa atomeiksi ja kasata uudelleen tuolla uudessa huoneessa. Oli homma, mutta kannatti! :)

      Poista
  11. Minustaki tuo makkari on aivan upea <3 Tuli ihan ku uus makkari :) Ja luksusta juuriki tuo että saapi keitellä kahavia ihan rauhassa tai keittiön pöyvän ääressä suunnitella seuraavaa projektia :) Tekstiki soppii tosi hyvin, eikä se mittään vinossa oo tai eritasossa, sulla heittää niissä isoissa upeissa silimissä vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Kyllä vaan ja tyttökin tykkää omasta uudesta huoneestaan. :) Siitä postailen myöhemmin tänään. :) Halaus sinulle Satunen! <3 <3 <3 <3

      Poista
  12. Onpas kivan näköistä, muutos piristää aina kummasti :)
    Noi yöpöydät on muuten herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonanna: Päivääkään en ole katunut Jolly-pöytä hankintaani. Varsinkin kun huone on noin nafti, on hyvä että pöydät ovat ilmavat. ;)

      Poista
  13. Liukuovien lasit on turvakalvotettuja, aika kovaa saapi hakata jos ne meinaa rikki saada :) Meilläkin on valkoinen lasi eteisessä niin, että tuulikaapin oven ripa siihen usein pamahtaa. Ei minkäänlaista jälkeä kahden vuoden jälkeen :

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.