torstai 7. kesäkuuta 2012

Mangoshoppailua

Olin kokonaan unohtanut Mangoshopin lahjakorttini, jonka sain jo lähes vuosi sitten. Olin jemmannut sen tärkeiden paperieni laatikkoon ja äsken sitä läpikäydessäni bongasin lahjakortin. Välillä iloisiakin yllätyksiä. Ihanaa. :)

Valkoisia paitoja ja paitapuseroita katselin, mutta ainoastaan yhdessä kivassa puserossa oli kokoa jäljellä, höh. Päädyin sitten puseron lisäksi shoppaamaan mekon ja konjakinruskean nahkaisen vyön. Vyölle olikin tarvetta, mutta mekko on hieman "tarpeeton". Puolustuksena sanottakoon, että tulen työssäni tarvitsemaan välillä siistejä ja asiallisia vaatteita, joten olkoot se synninpäästönä uuden mekon ostamiseen. :)


Tässä valkoinen, ohut ja läpikuultava pusero


Ja tässä mekko. Tuo kultainen vetoketju selässä on kaunis yksityiskohta, joka sinetöi valintani. 
Mekon kanssa ajattelin yhdistää MK:n kultaisen rannekelloni ja mustat korkkarit. <3


Ohut 100% nahkaa oleva vyö farkkujen kaveriksi.


Tänään on ollut keveämpi päivä ja postauksiakin syntyy kuin sieniä sateella. Aurinko ja hyvät kelit piristävät heti mielialaa ja jaksaa touhuta ja vipeltää aivan eritavalla. :)

Huomenna pitäisi hakea muutama paketti, mm ne Guessin korkkarit ja yksi musta-kultainen haaveeni, niistä siis postailen huomenissa. ;) Lisäksi raportoin teille illalla käytävästä remontti-inspiraatio-idea-keskustelusta miehen kanssa, kun hän kotiutuu ensin töistä. <3

Aurinkoista iltaa kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.