perjantai 29. kesäkuuta 2012

Makuuhuonetta uusiksi - Plan A

Makuuhuoneemme saa uuden ilmeen, näin on päätetty. :)

Seinät tullaan maalaamaan greigen-sävyllä, tarkemmin sanottuna Tikkurilan Laastilla (X487) ja sänky vaihtuu uuteen, valkoiseen.
Myös kaapistoille teemme jotakin, mutta mitä, se on vielä epävarmaa. Vaihtoehtona on purkaa kaapit hus pois ja hankkia tilalle hieman pienempi kokoonpano, tai sitten vaihdamme vanhat kaapinovet uusiin, kiiltävänvalkoisiin.


Innostuin rakentelemaan kuvakollaaseja uuden makuuhuoneemme elementeistä, jotka ovat: 

  • Maanläheiset sävyt
  • Vastakohdat, kovan ja pehmeän sekoitus (nahka, kiiltovalkoinen, pörrömatto, muhkea petaus)
  • Luxus (kristalli, silkki, nahka, kromi)



Käytämme ensiviikon uuden sängyn etsintään. Tilaa on edelleen marginaalisesti, joten uuden sängyn pituus saa olla enintään 220cm ja leveyden 185cm. Monet löytämistäni nahkaisista sängyistä menevät kuitenkin noiden mittojen yli, eivätkä mahdu meidän pieneen soppeemme mitenkään. Nyyhkis! Täytyy vaan jatkaa etsintää... :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Pssssssst. Blogini täyttää sunnuntaina 1-v ja sen kunniaksi on luvassa huuuuuuuikean hieno arvonta kaikkien lukijoiden kesken! *wink wink* ;)
Stay Tuned!


28 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa suunitelmat!:) sainkohan mä kenties sulta tänään spostia?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niina: juu, taisit sie saada! :) HIHIIIII ;)

      Poista
    2. Iiks! Laitoin sulle spostia!:)

      Poista
    3. Niina: Sain! You are IN! :) Laitan sulle viestiä vielä tänään!!! :)

      Poista
    4. *tykkää tästä*! Kirjoittele kun ehdit!:)

      Poista
    5. Niina: Whaaat, eikö tullut viesti???? Odotas, mä tsekkaan ja laitan uusiksi viestin! :) Hetkonen vaan.

      Poista
  2. Kuulostaa oikein hyvältä! Toi ekan kuvan värimaailma <3

    Ihanaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Mulla syyhyttää jo kovasti alkaa tuumasta toimeen, mutta uusi sänky täytyy ensin löytää. Yksi varsin hyvä vaihtoehto tuli jo bongailtua... sapi nähdä sitten... :)

      Ihanat perjantait sinulle myös murunen! <3 <3

      Poista
  3. Ai kappas! Tuossa ekassa kuvassa onkin mun tuleva sänkyni! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kato nyt sitä! Ihan mun sänky tänne uuteen kotiin, eiks ookki? Yksinkertainen, kaunis, ei turhaa härpäkettä eikä liikaa tikkausta sängyn päädyssä. Ja hieman matalampi sänky luo vielä tilan tunnetta. Tuo on juuri täydellinen mulle. Mistä toi on?!!!

      Poista
  4. Näyttää hyvältä, itse tykkään myös maanläheisistä väreistä, varsinkin makkarissa! ;)
    Ja voi että ne korkeakiiltokaapit kuulostaa ihanilta, minäkin tahtoooo<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennifer: Mittailin tuossa aamutuimaan oman kaappimme mittoja, olisi ollut huippua jos olisi voinut Ikeasta ostaa kiiltovalkoiset ovet. Mutta kaapin mitat ei täsmää Ikea-ovien kanssa joten mittatilaustyöhön on turvauduttava, jos mielii vanhan rungon säilyttää. Ihan HÖH.

      Tank Indoorin liukuovia katselin myös netistä ja heillä oli hienoja vaihtoehtoja. Mies tuossa ehdottikin, että koska runko on hyvässä kunnossa, voisi ovet kentien maalauttaa maalaamossa kiiltävän valkoiseksi. Silloin voisi ennen maalausta kitata vanhojen vetimien reiät umpeen ja hankkia täyspitkät pystypäin olevat teräksiset vetimet. Ei paha idea. :)

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä :) siinä onkin mun unelmavaatekaappi, korkeekiilto + teräksiset pitkät vetimet <3

      Poista
  5. Suunnitelmat vaikuttavat toooosi hyvältä!! Tykkään itsekin greigestä ja tällaisesta ylellisemmästä tyylistä, ja juurikin sitä olen meidänkin makuuhuoneeseen suunnitellut, mutta olemme mahdollisesti muuttamassa jonkin ajan kuluttua niin tällä hetkellä ei voi tehdä muuta kuin suunnitella, plaah. Olisi kova hinku päästä tuumasta toimeen! :oD Odotan jo kyllä kovasti, että näen teidän uuden makuuhuoneen! :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helene: Meilläkin muutto siintää haaveissa, mutta koska ei ole varmaa tämän hetkisen taloustilanteen kanssa, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, olemme hold-tilassa syksyyn. Omalle asunnolle on potentiaalinen ostaja jo valmiina, mutta onneksi hänellä ei ole kiire kauppojen tekoon. Voimme rauhassa miettiä syys-lokakuuhun mitä teemme. Ja hän pitää uudesta suunnitelmasta varmasti, joten ei haittaa vaikka hieman sutii uutta maalia seinään ja päivittää kaapiston (ainakin ovien osalta) tälle vuosikymmenelle. :)

      Poista
  6. Onpas ihania suunnitelmia! Toivottavasti uusi sanky loytyy pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tibs: Löysin yhden sängyn, joka mittojen puolesta mahtuisi. Tosin se on millintarkkaa asettelua, mutta mahdollista. :)

      Poista
  7. Hyvältä vaikuttaa sun/teidän suunnitelmat :) Just tänään pyörittelin Laasti-väripalasta käsissäni ja mietin, että mikshän ei maalattu sillä makkarin seiniä. Meille tuli Mulperia ja sekin on hyvä. Laasti on ehkä enemmän "puhdas" greige ja Mulperi pelkkä beige :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jane: Mulperi on myös kaunis, mutta oma sydämeni on ehdottoman rakastunut Laastiin. Ja koska meillä on myös paljon viileän harmaita tekstiilejä, sopii tuo Laasti myös niiden kanssa. :)

      Poista
  8. Kiitos inspiraatiosta muokata makkaria ;)

    Viikonloput!

    VastaaPoista
  9. hanneleh: Aijaijai kun kuullostaa aivan ihanalta! Tekisi mieli rynnätä maaliostoksille, mutta mies tahtoo huilata tämän viikonlopun joten aikaisintaan viikon päästä päästä maalaamaan. :) Juu, greigeä se on, ihana sävy ja valkoiseen yhdistettynä pehmoinen, lämmin ja raikas. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! :)

    VastaaPoista
  10. Wau mitä kuvia! Ihania kerrassaan. Ja toi pikkukello - mistä se on? Tahtoo kanssa sellasen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari: Tuo kello on Phillippin Donatella-herätyskello ja omani ostin Stockmannilta:

      https://stockmann.com/p/fi/Philippi-Donatella-heratyskello/151063?itemId=151064

      On aika pieni, mutta tosi kaunis. Kellossa on säädettävä renkulatuki takana, jotta sen saa pystyyn vaikka yöpöydälle. Itse pidän sitä tuon nahkaisen rasian päällä. <3 <3 <3

      Poista
  11. Mekin maalattiin ensin tuolla laastilla yks seinä, mutta meillä se taitto ihan hirmusesti vihreään, niin sitten maalattiin päälle uudella maalilla :D mutta varmaan riippuu paljon siitä, miten valo siihen tulee..

    Kivat suunnitelmat kylläkin! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.