keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Koziol Bottichelli säilytyskorit

Bloggerin automaattinen ajastus ei toimi tällä hetkellä, yritin epätoivoissani laittaa teille postauksen julkaistumaan myöhemmin tänään, mutta tulkoot nyt sitten saman tien ulos eetteristä. ;)
____________________________________________________________________________

Postailin viikko takaperin NetAnttilasta tilaamistani pahvisista Box-laatikoista, jotka sittemmin palautin. Syy palautukseen oli, että Anttiloihin oli viimein tullut myyntiin pitkään harkinnan alla ollut Koziolin Bottichelli XL- pyykkikori valkoisessa värissä ja vielä kampanjatarjoushinnalla.

Tälläisiä olisi pari kappaletta tulossa Avan legoille ja leluille:Kori on siis muovia ja kestää paremmin käyttöä, kuin pahviset laatikot. 
Ava tykkää istuksia tyhjissä laatikoissa ja tämä Koziolin kori ei ainakaan mene moisesta rikki. :)

Löysin pari muutakin nerokasta käyttötarkoitusta Bottichelli-sarjan muovikoreille:

Kukkaistutuksiin!


Juomatarjoiluun!


Koreja löytyy viidessä koossa (xs-xl) ja lukuisissa väreissä. 
Jälleenmyyjiä Suomessa on ainakin Anttilat, Citymarketit, Stockmannit, sekä lukuisat sisustustuotteita myyvät nettikaupat.

6 kommenttia:

 1. Pitääpä pistää harkintaan. Noi xs-kokoiset voisivat olla aika kivoja sälän säilytykseen. Mittoja en ole vielä siitä koosta katsonut, mutta kunhan ehdin tutkiskella asiaa tarkemmin, niin sitten saa nähdä joutuuko niitä kotiuttamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina: Sellainen xs-kokoinen olisi hyvä hiuspinnien ja ponnarien säilytykseen ja miksei jopa keittiöönkin se sopisi. :)

   Poista
 2. Oi kyllä! Noi näyttävät kivoilta. Täytyy käydä katsomassa, josko Kodin Ykkösessä olisi noita samaan hintaan. Jos ei, täytyy sitten tilailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna: Ymmärtääkseni KOdin1:sen myymälöissä on tuo sama tarjous, mutta jos ei ole niin nuohan voi toimituskuluttomasti sitten sinne tilata. Melkein kuin ostaisi suoraan myymälästä. :)

   Poista
 3. Kävin jo pyörittelemässä samaista koria Anttilassa pari viikkoa sitten... kannettavan pyykkikorin tarve on, mutta nyt kuin bonjasin nämä kaikki muutkin ihanat käyttötarkoitukset, niin varma hankinta kyllä useammassa värissä... :) voin kun saamme vain terassin valmiiksi (sitten joskus) niin kyllähän siellä on skumppa poikineen jäissä näissä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: Tuolle löytyy kyllä monta käyttötapaa, mikä on ehdotonta plussaa. Avakaan kun ei ikuisesti ole lelu-iässä, voi koria hyödyntää vaikkapa kukkaruukkuna tai sitten pyykkeihin. :) Tosin sinne on vielä 10-vuotta aikaa, mutta muovihan ei muksikään käytössä mene. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.