keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Isojen tyttöjen huone, new look :)

Meidän pikkuneiti on jo iso tyttö, tai ainakin omasta mielestään. :)
Nappasin Brion sängystä pinnalaitoja pois, vain päätyyn jäi yksi. Sen funktio on toimia sängynpäätynä. :)

Neiti on levoton nukkuja ja edelleen silloin tällöin tipahtelee sängystään. Laitoinkin juuri sen vuoksi oman makuuhuoneemme pikkumatot suojaksi sängyn ympärille. Ne on riittävän paksut, jotta kolhuilta vältytään.

Pitemmittä puheitta, niitä kuvia! :)











Vaaleanpunaisia juttuja olen laittanut Huutonettiin myyntiin, sieltä löytyy mm. ZARA Homen päiväpeittoa, tyynynpäällistä, liinavaatesettiä, verhot, matto, helmistä tehdyt henkarit...
Näistä voi vaikka kerätä valmiin ja toisiinsa täysin sointuvan sisustuksen omalle pikkuprinsessalle  <3



Huomiseen! <3

38 kommenttia:

  1. Wau mikä ison tytön huone, kyllä tuo sänky on kätevä!☼ ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: kiitoksia! <3 Tuo sänky on ihan huippu, kun siitä saa nuo laidat pois yksitellen lapsen kasvaessa. Sopii vauvasta kouluikään asti (jos pituus riittää 140cm). :)

      Poista
  2. Onpa kaunista! Olisipa ihanaa jos meilläkin näyttäisi tyttöjen huone useammin tuolta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karoliina: Jos totta puhutaan, nii ei tuo huone kauaa siistinä pysy meilläkään. Kuvanoton jälkeen on jo lelut lattioilla ja peitto levitetty lattialle. :)
      Onneksi on nämä kuvat muistona siististä huoneesta. HIH :)

      Poista
  3. Oi miten ihana makkari teidän tytöllä! Ihan tekee mieli kysyä, mistä olette nuo tekstiilit hankkineet? Lamppu sopii täydellisesti ja seinän sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marita: Kiitos kaunis! <3 Tekstiilit on Huutonetistä ostettu, tähtityynynpäälliset on huutismyyjän itse valmistamat (myy niitä edelleen eri väreissä nimellä tähtityynynpäällinen) ja tähti pussilakana on Riviera Maisonin Star is born-sarjaa, huutonetistä löysin senkin. Lampunvarjostin on myös Riviera Maisonin ja ostettu Sisustus Satiinista. :)

      Poista
  4. Kaunista <3 Näyttää tosiaan ison tytön huoneelta nyt!

    VastaaPoista
  5. Ihana huone! :) Miten vanha teidän tyttö onkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirpparikeiju: Kiitos! <3 Meidän nappula on vasta reilu 2-v, toukokuun lopulla oli synttärit. :) Ei siis sen isompi, mutta tahtoo olla niinkuin isot tytöt (veljen tytöistä ottanut mallia, he ovat 4-v ja 5-v). <3

      Poista
  6. Ihanat värit ja rauhallinen tunnelma, tykkään :). Ja ihan jo ison tytön huoneelta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikka: Kiitos kaunis! <3 Meidän tyttö joka ei koskaan malta mennä nukkumaan on jo monta kertaa hipsinyt sänkyyn "huilaamaan". :) Kohta on pisut ja pesut ja sitten testataan kauanko kestää että nukkumatti tulee... :)

      Poista
    2. Toivotaan, että uni tullee pienen silmään joutuisaan :)

      Poista
  7. Kertakaikkiaan aivan ihastuttava!

    VastaaPoista
  8. Pinnasänkyä ensimmäistä kertaa ostaessa sitä ei mieti paljon vauva-aikaa pidemmälle..olisi pitänyt hankkia enemmin tuo kätevä pinnis kuin brion perinteinen two. Sopivan matala ensisängyksi! Juuri mietin miten ihmeessä meidän poika voidaan koskaan siirtää oikeaan sänkyyn kun pyörii kokoajan unissaan (nousee istumaan unissaan ja kaatuu johonkin suuntaan..pää vain kolisee pinnoihin välillä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anttis: Meillä oli ensalkuun veljen tytön vanha pinnasänky, mutta meidän neiti pyöri niin paljon unissaan että tila loppui kesken. Tuo sänky on ostettu 1,5-vuotta sitten ja juurikin sitä silmällä pitäen, että tyttö nukkuu siinä siihen asti kuin sängyn pituus riittää (arvio noin 6-7-v). :)

      Mitäs jos teillä aloittaisi niin, että ottaa kaikki laidat pois (jos onnistuu). Pelkkä pohja vaan jää ja irroittaa siitäkin jalat. Nukkumakorkeus olisi noin 10cm eikä haittaa jos pyörähtää alas unissaan... Toinen idea mikä tuli mieleen, että tekisi esim kirjoista "jalat ja laittaisi pinniksen pohjalevyn kirjojen päälle ja siihen patjan. Tämä vain silloin, jos pinniksen pohja on umpinainen, eikä sälepohja. Tuolla tavalla voisi aloittaa matalalta ja nostaa korkeutta pikkuhiljaa. Sitten kun nukkuminen alkaa luonnistumaan, niin hankkisi pojalle normaalisängyn. Ei tulisi tehtyä montaa hukkaostosta. Toisaalta voihan vanhan sängyn myydä ja ostaa samantyyppisen kuin meillä, voisi sitten asteittain poistella noita laitoja. :)

      Poista
    2. Sinultahan löytyy hyviä ideoita. Harmi kun tuossa meidän pinniksessä on sälepohja. Täytyy ruveta miettimään vaihtoehtoja jo varulta ettei sitten paniikissa tarvitse miettiä kun aika koittaa :)

      Poista
  9. Ihanan näköinen huone, kyllä tytön kelpaa tuolla leikkiä ja nukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnenhippuja: Meillä on koko päivän hoettu "Ava on isotyttö". :) Sänkyyn meno selkeästi houkuttelee neitiä jo nyt, vaikka kello ei ole edes puoltayötä. Ava on parin kuukauden iästä asti vastustanut nukkumaan menoa viimeiseen asti, nyt näyttäisi siltä että tytön oma toive oli ihan aiheellinen. Hän kun eilen sanoi, ettei tahdo tutua vauvasängyssä enään. :)

      Poista
  10. En jaksais millään odottaa, että Eeli kasvaa ja pääsen siirtämään sen pois pinniksestä :D Suloinen huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Meidän neiti on "vasta" 2v1kk, mutta eilen itse sanoi ettei tahdo vauvasängyssä nukkua. Siksi uskaltauduin ottamaan laidat pois. Katsotaan nyt sitten miten yö menee. :) Äkkiä ne pikkuiset tirpat kasvaa, sen huomaa kun katsoo aikaa taaksepäin. :)

      Poista
  11. Aivan ihana! Tykkään väreistä todella paljon. Saanko udella, mistä olet ostanut nuo pehmeääkin pehmeämmän näköiset pikkumatot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sikurina: Kiitos! <3 Pikkumatot on ostettu Stockmannilta ja ovat merkiltään Osta Carpets, malli Rhapsody-nukkamatto. Samaisia mattoja myy myös Asko.

      Laitan sulle linkin stockalle:

      https://stockmann.com/p/fi/Osta-Carpets-Rhapsody-villasekoitematto/72579?itemId=27565

      Ovat jokaisen pennin arvoiset! <3 <3 <3 Pysyneet uutta vastaavassa kunnossa vaikka ovat lähes kaksi vuotta vanhoja ja jatkuvassa käytössä olleita. <3

      Poista
  12. Tosi kivan näköinen lasten huone! Ja ihanan tilava!

    VastaaPoista
  13. Voi WAUTSI mikä isojen tyttöjen huone!!!!!! <3 <3
    Mites onko Ava nukkunut vielä yhtään yötä noin, muksahteleeko sängystä alas? :)

    Näyttää kyllä niin upealta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miia: Ava on nukkunut jo tovin ilman toista sivulaitaa ja sieltä aina silloin tällöin muksahteli alas. Viime yö oli ensimmäinen ilman laitoja ja olihan se melkoista pyörimistä. Aamuyöstä oli neiti kömpinyt mun kainaloon, kun nukuin yön lattialla Avan vieressä. Mutta ihan hyvin oli yö mennyt ja luulen että viikossa parissa neiti oppii sängyn rajat. :)

      Poista
    2. Okeii! :) Kyllä se ajan kanssa oppii tosiaan! :)

      Poista
  14. Eih! Aivan ihana huone!! <3 <3
    Tulin toivottaan Mukavaa tulevaa heinäkuuta, me lähetään huomenna Lappiin, on mulla kyllä läppäri mukana mutta en tiä onko aikaa kävästä täällä blogimaailmassa siksi etukäteis hyvää heinäkuun toivotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Tahdon antaa sulle Satu ison halauksen ja virtuaalisesti täältä lähettä PAAALJON voimia! <3 <3 <3 <3 Olet ajatuksissani!

      Rakas! >-----HALAUS-----<

      Poista
  15. ...jäi edellisestä viestistä pois, että me mennään siis Lappiin minun isän kotia/talolle, siivoileen ja järjestään ja raivaileen ja hieman vaan oleileen..sitte onki heinäkuun puolessa välissä iskän perunkirjotus hieman ylempänä Lapissa, siellä paikkakunnalla mihin minun isiki haudattiin, sama hautausmaa siis missä minun äiti jo ollu vuosia.....Aika outoa mennä iskän luo ku isi ei oo paikalla eikä ennää koskaan tuukkaan..mutta kyllä se kait siittä <3

    ..Tuummie käymään täällä katteleen postauksia aina välillä, pakkohan son ku tämä on minun rakas harrastus ja molen niiiin koukussa teihin :D

    Haleja ja voimia sullekki Miia jaksaa <3 Ja Avalle kans iso hali <3 Ihana isojen tyttöjen huone <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.