tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ihana kuva ja 38 kohdetta ♡Tämä kuvaa hyvin olotilaani tällähetkellä; VÄSYNYT ja hieman rempallaan! :)

Nuo värit ovat todella rauhalliset ja tuollaista värimaailmaa kaipailen kotiimme. 
Tekisi mieleni lampisia maalikauppaan ja ostaa 27 litraa pehmeän viileää beigeä ja alkaa sutimaan sitä seiniin. Ehkäpä repäisen ja teen sen, mies varmaan ilahtuisi, HIH :)

Huutonettiin on näpytelty 38 myyntikohdetta, käykäähän kurkkaamassa löytyisikö sieltä jotain tarpeellista ja kivaa.Toivotan kaikille ihanaa tiistaita! <36 kommenttia:

 1. Heissan ; ) ihania nuo kaikki sinun huuto. netin kohteet ja arvaa kuka kuolaa kartell tuolien perään : )) hihii. Haluaisin meille tosiaan uudet keittiön tuolit ja kartellia on miettinyt sen keveyden takia kun lapset niitä tuoleja siirtelee ja jos on painavat tuolit niin meijän parketti sanoo auts : )) laitan tänään muutamaan paikkaan kyselyn niistä muovimatoista ( mistä kerran kyselin ) jos jollain sattuisi olemaan heti saatavilla, noh katsotaan ; ) mukavaa päivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nince: Nuo tuolit on tosi hyvät muksujen kanssa. On kevyet, mutta silti jämäkät eikä kaadu helposti niskaan. Tosi tukevat ja hyvät istua.

   Tule ihmeessä kertomaan, jos matto löytyy! :)

   Poista
  2. Nyt on sitten tulossa Turusta valkoinen Svea 70x160 cm tohon lasitettulle partsille, jeiiiiii . Muut koot ois ollu 70x240 cm ja 70x 90 cm (niitä oli heti saatavilla). Ps. Tää menee tänään kampaajalle : )) edellisestä kerrasta onkin varmaan kohta vuos ; ) Että jo oli aikakin. Mukavaa päivää

   Poista
  3. NINCE: JEI!!!! Mahtava juttu että oli sopivaa kokoa ! <3

   kampaajalla käynti tuo kyllä uutta puhtia, uudistuminen tekee hyvää! Ihanaa päivää sinulle nince! <3 <3

   Poista
 2. Ompas kyl ihana kuva! Olispa melkosen mukava tällasena sadepäivänä tuonne kömpiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnukka: Mä olen aivan naatti, odotan vaan että klo lyö 20.30 ja saan jälkikasvuni untenmaille. Sitten sammuu kyllä meikäläisenkin lamppu huomisaamuun asti! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.