torstai 28. kesäkuuta 2012

Hopeiset silkkiverhot ja ihana uusi muistitaulu ♡

Olin täysin unohtanut omistavani hopeanharmaatkin silkkiverhot. Ensin mietin, että laitan nekin huutonettiin myyntiin, mutta eilen illalla päätin kokeilla niitä Avan huoneeseen.
Nehän sopivatkin sinne mainiosti ja sain kaivattua aurinkosuojaa, ilta-aurinko nimittäin porottaa Avan huoneeseen tosi pahasti. :)



Alemmat kuvat napattu eilen illalla, toinen täysin pimeässä salamalla ja toinen kattovalaisimen päällä ollessa.



Tänään posti toi mukanaan VaniljaHouse- blogista voittamani arvontapalkinnon, Lexingtonin magneettisen muistitaulun, jolle on täydellisen yhteensopiva paikka Avan huoneessa. Muistitauluun ajattelin laittaa muutaman Avan vauva-ajalta olevan kuvan ja sairaalarannekkeet. <3


Kaunis kiitos vielä sinulle Niina tästä ihanasta arvonnasta! 
Onnetar todellakin oli puolellani! <3 <3 <3

Mukavaa päivää kaikille! <3

20 kommenttia:

  1. Kaunista! Kivasti passaavat harmaatkin verhot Avan huoneeseen valkoisten kaveriksi ja muistitaulu on kuin tehty sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Ne on aika ihanaiset tuolla. Ja ovat muuten mainion sävyiset uutta seinämaaliakin silmällä pitäen (kalsiitti ja laasti). <3

      Poista
  2. Ihana huone ja taulu sopiikin sinne niinku nenä päähän!!<3
    Jännäsin tuoko posti sitä ehkänä perille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niina: Tuli ehjänä ja postipoika oli tosi hellävaroen sen tuonut erillisessä olkalaukussa. :) Sitä on ihasteltu kuorossa täällä! <3 <3 <3 Kiitos ihanainen! <3 <3

      Poista
  3. Ihana! Mistäköhän tuollaisen voisi itsellekin kotiuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna: Tuo muistitaulu on Lexingtonin. Yritin sitä googlehaulla löytää, mutta missään ei tuota ollut enää. :(

      Poista
    2. Eipä tietenkään, itsekin yritin googletella tuloksetta :(

      Tsekkasin juuri Stokkan heinäkuunkantistuotteet ja siellä oli Eva Solon yrttiruukku valkoisena tarjouksessa. Onko sulla juuri tuo vai se huurteinen? En ole huurteista nähnyt livenä ja nyt pähkäilen kumman sitä kotiuttausi ;0) Mielipidettä kaipailaan....

      Poista
    3. Mitäköhän mä kämmäsin, ei tainnut kommentti lähteä lainkaan?! Tai sitten tulleepi tuplana!

      Voi ryökäle, itsekkin yritin googlata tuloksetta. Kiitos siulle avusta kuitenkin :0)

      Kävin tsekkaamassa Stokkan heinäkuunkantistuotteet ja siellä oli Eva Solon yrttiruukut tarjouksessa. Onko sulla juuri tuo valkoinen? Olen pähkäillyt valkoisen ja huurteisen välillä, mutta huurteista en ole livenä missään nähnyt...Mielipidettä kaivataan... Jospa meikämannistakin kuorituisi viherpeukalo tai siis pikemminkin yrttipeukalo :0)

      Poista
    4. Johanna: Minulla on juurikin tuo valkoinen 11cm (ei huurre, vaikka pohjan lasi onkin huurrettu)!
      Linkki vielä siihen ja on tosiaan nyt tarjouksessa. Njaaa, tarttisko itsekkin ostaa yksi lisää... :)

      https://stockmann.com/p/fi/Eva-Solo-Yrttiruukku/27113?itemId=27114

      Itsestäni ei tod. ole tullut viherpeukaloa, mutta niin vaan on basillikat edelleen hengissä ja hyvinvoivana. Oli 2kk jo olleet. :) Vettä kun muistaa lisätä päivän parin välein niin rukku hoitaa loput! :)

      Poista
  4. Lähtipä kommentti vikkelään ;0) Piti vielä kehua että aivan ihana huone, tuolla voisi itsekin asustella... Ollaan oltu mökillä nyt 3 viikkoa ja tämä kommentin jättö näin kännykällä tahtoo aina jäädä. Joka päivä kuitenkin on sun blogia luettava ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOhanna: Ihanaa olisi päästä mökkeilemään! Olen aivan kade sulle!!! :)

      Ihanaa viikonloppua sinulle Johanna-rakas! <3 <3 <3 <3

      Poista
    2. Älä kadehdi ainakaan nyt, sillä vettää sataa kuin Esterin hanurista :0( No kukat tykkää!!!

      Rentouttavaa viikonloppua sinullekin mussukka <3 <3

      ps. Niin ja nuo hopeiset verhot ovat aivan ihanat, mä ihastuin niihin sydänjuuriani myöten. Meillä poikien huoneessa nyt mustavalkoraidalliset verhot ja olen jo pitkään miettinyt vaihtoehtoa, kun välilä haluaa vaihtelua. Tuo harmaa olisi hyvä vaihtoehto, pojilla kun on se yksi seinä harmaana kuten Avallakin. Ja yksi verho riittäisi meillekin, oisko sulla yhtä verhoa sattumalta ylimääräisenä kaapissa ;)

      p.p.s En malta oottaa huomista arvontaa... Apua! Mikä onkaan palkinto ;)

      Poista
  5. Ihanat nuo verhot, näyttää hyvältä juuri noin :) hei minkä kokoset teijän rondo- lampun varjostimet on makkarissa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennifer: Kiitoksia!!!! <3 Rondojen varjostimet on 29cm kokoiset. Jos asustat helsingissä, niin mulla on huutonetissä myynnissä yksi valkoinen varjostin (koko 29cm). On ihan priima kunnossa, joten pelasta ihmeessä se itsellesi! :) *wink* ;)

      Poista
    2. Okei kiitos paljon :) Joo voisin kyllä harkita sen ostoa sulta ;)täytyy vielä käydä joku päivä liikkeessä kattomassa kumpi olisi parempi, 29 vai 38, mitä mieltä olet, onko 38 liian iso? :o

      Poista
    3. Jennifer: Omaan makuuni se 38cm on liian suuri. Yöpöydälle laitettuna suuri varjostin peittää Rondon ylimmän pallon. Ja rondon pitäisi olla aavistuksen korkeampi, jotta kokosuhteet eivät näyttäisi hassulta. Tuon 29cm kanssa lamppu on ryhdikäs ja tasapainoinen. :)

      Poista
    4. Okeii no sitte kyllä ehdottomasti se 29 :)

      Poista
  6. hanneleh: Lastenhuone suunnitelmasi kuullostaa tosi hyvältä. Musta seinä on tyylikäs. Vinkkinä mustan maalin kanssa, että ota niin mattapintainen kuin voi, harmony täyshimmeä on hyvä. Jos maali vähänkään kiiltää, siinä näkyy telan vedot. Me tapeltiin oman seinän kanssa ikuisuus ja lopputulos on ihan ok, jos ei sivusuunnasta katsonut. Ja maalarimestari sentään sen maalasi, eli ei ollut ammattitaidosta kiinni. :)

    Voin tehdä asupostauksia. Nyt on malko paljon näppäilty huutikseen kaikke myyntiin kuten Mangon mekot yms. Olen laihtunut jonkun verran vyötäröstä ja lantiolta, ja useimmat mekot istuu nyt hieman huonosti päälle. Tiedän, etten käyttäisi niitä kuitenkaan joten parempi myydä jollekkin joka hyötykäyttää ne mun puolesta. Siskolle enskiksi niitä tarjosin, mutta tyyli ei oikein natsannut. Hän on melko rento pukeutuja ja aika harvakseltaan mekkoja käyttää. :)

    Olen laihtunut nyt noin 14kg, mutta en ole käynyt vaalla vähään aikaan. painon ei tarvitse enää laskea, mutta kiinteytystä pyrin tekemään. Olen päässyt hieman rupsahtamaan tässä odotusajan ja vauva-ajan aikana nääs. HIH :)

    VastaaPoista
  7. Ihana huone ja mielettömät verhot :) Kyllä tossa huoneessa kelpaa asustella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari: Kiitoksia!!! Avakin tykkää, tai no, ainakin verhoista koska tänään olen saanut jo kolmesti hakea neidin pois verhokääreestä. :) Ava rullaa itsensä verhon sisään kuin perhonen konsanaan. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.