sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Blogisuositus pienen kodin sisustajille

Rakas ystäväni ja blogikollegani Irina pääsi viikonloppuna muuttamaan uuteen kotiin, kuukausien hartaan odotuksen jälkeen. Uusi koti on aivan ihana... pieni, suloinen ja valoisa reilun 30-neliön kokoinen vastavalmistunut kerrostaloyksiö, jossa sisustusurakka on alkamaisillaan.Suosittelenkin kaikille sisustuksesta kiinnostuneille visiittiä Irinan White & Fresh-blogiin, joka nimensä mukaisesti on valkoinen ja raikas! :)
Tästä blogista löytyy erinomaisia vinkkejä ja inspiraatiota, varsinkin pienten kotien asukkaille. Vähäinen neliömäärä asettaa tunnetusti omat rajansa sisustukselle ja Irinan blogissa käsitelläänkin juuri tätä aihetta. Valkoinen väritys on pääroolissa, pienellä ripauksella tehosteita. Ja allekirjoitamme Irinan kanssa molemmat lauseen "vähemmän on enemmän". :)

Tässä muutama maistiainen Irinan uuden kodin sisustuksesta:
(Ihana upouusi valkoinen nahkasohva <3 <3 <3 <3)


(Kuvat ja banneri lainattu White&Fresh-blogista)


SYLIN TÄYDELTÄ ONNEA IRINALLE UUTEEN KOTIIN! 
<3 <3

Blogiin pääset myös tästä:

16 kommenttia:

 1. Ihana koti Irinalla, odotan jo kovasti kuvia kun kaikki on valmista, mutta hiljaa hyvä tulee :) Less is more, näkyy jossain vaiheessa Irinan kodissa tekstinä, hihiiiii :D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna: Olis muuten tosi osuva slougani heti välioveen "Less is More". ;) Itse odotan eniten kuvia uudesta sohvasta, se on varmasti super hieno! <3 <3

   Poista
 2. Oijoijoi! Tämmösen teit, voihan hitsi. <3 Ootpa kyllä varsinainen muru rakas ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. irina: Jeps! :) En mie mitään lupia erikseen tällä kertaa kysellyt, kun mulle vihreää valoa annoit silloin kun sait tiedon uudesta kodista. :) Rakas oot! <3

   Poista
 3. Mä odottelen jo ihan fiilareissa Irinan postauksia uuden kodin laitosta.
  Mahtavinta on se, että asunto on ihan uusi ja se parveke... <3

  VastaaPoista
 4. Onnea tätäkin kautta, Irina (kuitenkin luet kommentteja) ;))

  VastaaPoista
 5. Onkohan Irinan sohva sama ihanuus kuin meidän oma Belluksemme? Malttamattomana oottelen Irinan projektin edistymistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna: irinan sohva on Kodin1:stä, Savannah-sohva. Samannäköinen kylläkin kuin meitin Bellukset, mutta ohuilla jaloilla. :)

   Poista
 6. Tämä kans täällä oottelee Irinan sisustuspostauksia :D Mutta hilijaa hyvä tullee, niinku Minna tuossa laittoki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meän Satu: uuden kodin laittaminen on ihanaa puuhaa. Saas nähdä koittako meilläkin se vielä tämän vuoden puolella. ;)

   Poista
 7. Kiitos vinkistä, ihanat uudet blogit aina tervetulleita listalle! :) Todella kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia: Pienten yksiöiden sisustajia on blogimaailmassa vain muutama, joten Irinan blogista moni saa varmasti paljon inspiraatioita. Ei meilläkään ole kuin "kolmio", 80 neliötä ja sekin on aika pieni blogikoti. :) Mutta pienestäkin saa avaran ja isomman tuntuisen kalusteasettelulla ja värivalinoilla. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.