perjantai 11. toukokuuta 2012

Sadepäivän iloksi jotain värikästä ja virkeää :)

Noniin, kaupassa on käyty ja hedelmät ostettu. :) Mukaan tarttui myös kaksi keltaista ruusukimppua sekä Alessin metallinen sitruskori. Näin pienillä jutuilla saa koko sisustuksen näyttämään aivan erilaiselta, varsinkin kun lähtökohtana on lähes valkoinen koti. ;)


Niin iloinen olen tästä väripläjäyksestä, että napsin teille ziljoona kuvaa. Kuvanautintoa kerrakseen! :)

















Herkullista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! <3

17 kommenttia:

  1. Blogiasi lukiessa tulee aina niin hyvälle tuulelle ja olen saanut täältä monta hyvää ideaa.
    Ihanan pirtsakka tuo keltainen väripläjäys. Aurinkoista viikonloppua toivotellen! :)

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne: Kiitos ihanasta kommentistasi! Tällä hetkellä olen tosi iloinen katsoessani kaikkea tuota väri-iloittelua. :) Ja maiskis, kun illalla upotan hampaani omppuihin ja satsumoihin. NAM! :)

      Aurinkoista viikonloppua myös sinulle Anne! <3

      Poista
  2. Teillä ihana koti! Olen sitä ihaillut jo pidempään. Ja vautsi miten nuo värikkäät kuvat piristivät näin harmaana iltana! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marita: Kiitos! <3 Vielä on hedelmät tallella, mutta eiköhän ne ala tänään hupenemaan. Saas nähdä onko mitään jäljellä enää illalla. :)

      Poista
  3. No TODELLAKIN on ihanan pirtsakan näköistä! Harmi, että keli on noin sateinen ja mun koti on järjettömässä sotkukaaoksessa ja vaatii siivousta ja pakkausta... muutoin tulisin teille ihailemaan ja tuoksuttelemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inanaa: Aika kurja keli kyllä, varsinkin tänään. Hirmuinen myrsky ulkona. Mutta tuo keittiöalue piristää, mun pieni hedelmä Eden! ;)

      Poista
  4. Hei. Löysin tieni kauniin blokisi lukijaksi. Sinulla on kaunis ja selkeä sisutusmaku. Kivoja myös nuo pirteät värit ripauksina siellä täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna: Ihanaa, että löysit tänne! Ja kaunis kiitos sanoistasi! <3

      Mukavaa lauantaita sinulle Sanna! <3 <3 <3 <3

      Poista
  5. Ihanan pirtasakoita ja kauniita kuvia! Valkoiseen ympäristöön on niin helppo yhdistellä mitä värejä vaan ja silti yleisilme pysyy rauhallisena. Onnistuneita hankintoja sulla, näyttää hyvältä!

    Leppoisaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Valkoisen ja vaalean kodin hyviä puolia on juurikin se, että jo pienillä yksityiskohdilla saa luotua isoja kontrasteja. :) Ja jos alkaa värien sekameteli kyllästyttämään niin ei tarvi kuin rouskuttaa hedelmät pois ja voila! *hih* =D

      Poista
  6. Tosi kiva toi kaappi tuossa pöydän päässä. :) Olet nero. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IMAGE: Hih, tämä oli tälläinen nopea kokeilu, johonsain idean yhdestä asunnosta jota katselin. :)

      Poista
  7. Mulla on tainnu jäädä joku postaus väliin kun en ole aiemmin huomannu uutta järjestystä teillä. Kivasti olette jakaneet ruokailuryhmän olkkarista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne: Ei oo jäänyt mitään välistä! ;) En ole tehnyt tuosta järjestyksen muutoksesta vielä postausta, tuo oli sellainen hetken päähänpisto, johon sain idean asunnosta jota harkitsimme ostavamme. Siellä oli jaettu avokeittiö tuollaisella puolikorkealla irtokaapilla ja se näytti tosi kivalta. :)

      Poista
  8. Ihanan raikkaita kuvia! Teillä on tosi nätti koti. :)

    VastaaPoista
  9. Onpa ihanan iloista ja pirtsakkaa, kyllä keltainen on vaan kiva kevätväri,
    itsekin käytän sitä yleensä keväisin tehostevärinä. Upeita nuo uudet astiasi! Tässä vielä kommentti tuohon Miffen korvatulehdukseen, toivottavasti murunen saa lääkkeet pian, Miffe saattaa tarvita myös kipulääkettäkin, meillä ainakin on jouduttu antamaan kipulääkettä kun korvatulehdus äityy pahaksi, koirallani on oikea korvatulehdus kierre, niinpä tuttua hommaa tuo.ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
  10. Upeita kuvia, keltainen tehosteväri sopii kyllä kivasti myös muuten valkoisen sisustuksen kanssa, ja tietenkin kun keltaiset asiat on hyvällä maulla valittu. Ihanat kesäiset fiilikset tuli.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.