maanantai 7. toukokuuta 2012

Riviera Maisonin jalanjäljissä - hyvin edullisesti

Vaikka kotimme on sisustettu terävälinjaisesti ja modernia linjaa silmällä pitäen, on tunnelmallinen Maison-tyyli silti omaa sydäntäni lähellä. <3


Olen kova nettishoppailija ja tykkään kruisailla läpi eri sivustoja, päivittäin eksyn jonnekkin. :)


Olin aivan häkeltynyt, kun huomasin Hobbyhallissa mielettömiä Riviera Maisonia muistuttavia kalusteita. Jopa keittiösaareke löytyisi valmiina, jos oma kotimme noudattelisi tätä linjaa. Ja mikä hinta, 259 euroa (maisonilla maksaisi reilusti yli tuhatlappusen).






















Nämä kaikki siis niinkin tavanomaisesta paikasta kuin Hobbyhall. :)
Hintataso hyvin edullinen, ensimmäisissä kuvissa esiintynyt saareke 259 euroa, ei paha. 

13 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi jo kauan, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kyhätä itselleni googletilin. Ihania huonekaluja olit kerännyt, meiltä löytyy tuo keinuva nojatuoli. Kiitos kivasta blogistasi ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. reitsu78: Mukavaa että olet viihtynyt blogini parissa. :) Aurinkoista kevättä sinulle myös! <3 <3

      Poista
  2. Samanlaisia tuotteita myi edesmennyt Talousmarkka Tuusulassa ihan järkkyhalvalla, oisko ollu ees satasta tuo ensimmäinen kaluste. Harmi että lopetti, siellä oli muutakin sikakivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi: En ollut tuollaisesta putiikista kuullutkaan. Harmi, että lopetti. :(

      Poista
  3. Aivan..sama juttu Jotexilla. Ihania tyynyjä, verhoja ja peitteitä reilusti edullisemmin kuin jollain merkillä. Tuo valaisimenjalka sopisi meille..muutoin tuo RM-tyyli ei oo ihan meikäläistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissuja ja romantiikkaa: Itse tahtoisin mökin tms. kesäkodin jonka voisi sisustaa tuolla RM-staililla. Oman kotikodin tahdon kuitenkin pitää suht simppelinä. :) Jotexilla tulee aika harvoin asioitua, voisinkin käydä visiteeraamassa siellä saman tien. Kiitos! :)

      Poista
  4. Voi vitsit, mun sydän pakahtuu kun katselen noita <3!! Hobbarin lehti kun tuli, suutuin (HAH), koska siellä oli kaikkee mitkä haluisin tilata ja sopis meille ;D Toi matto on kun tehty meidän eteiseen :)
    <3!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Mä arvasin, on ihan sun tyylisiä juttuja. Sullahan oli tuollainen saarekkeen tyylinen tasokompleksi tuunattunakin keittiössä. Ja ihana uusi tuolikin. <3 <3 <3

      Poista
    2. Juu niin on, sitä ihastelen joka päivä vaikka itse sen teinkin ;)(oma kehu haisee, joo tiiän :D!) Niin ja se toinen tuoli tarttis hommata vielä, mut kun ei kerkee on niin paljon hommia pihalla :O) Tarkoititko muuten rottinkituolia vai keittiön sitä valkoista rastituolia, hih ;D!????

      Poista
  5. Nätti matto ja nätti saareke. Tosin ite en varmaan vois pitää tommosta viinitelinejuttua omassa kotona, kun mulle tulis paineita sen täyttämisestä. Oon niin köyhä, että sillon kun meillä on viiniä, sitä on yks pullo kerrallaan. Tommosesta satalokeroisesta viinihyllystä tulis vain paha mieli :,(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirpparikeiju: Siinähän voisi säilöä myös leivinpaperia, foliorullat ja muuta pitkulaista. Ja tietty säästää tyhjät pullot vaikka kynttilänjaloiksi ja säilyttää ne tuossa. ;)

      Poista
  6. Minä olen myös ihastunut Riviera Maisoniin ja varsinkin tuonne mökille haluan tätä tyyliä. Sain myös Hobby hallin kuvaston mutta nopea kun olen liikkeissäni tilasin jo ennen kuvaston ilmestymistä netin kautta sekä rottinki sängynpäädyn että noita
    Lucia rottinkituoleja mökille. Tänään posti sitten toi suuret paketit ja nyt odotan että pääsen viemään ne mökille. Nämä ovat kuitenkin sen verran edukkaampia rivieraan verrattuna että tyydyn nyt kuitenkin näihin tuonne mökille.
    Kuultovahasimme viime kesänä mökin sisältä valkoisella ja uusimme keittiön kokonaan. Jo viime vuonna hankin uusia kalusteita mutta onneksi en ihan kaikkia ehtinyt jotta nyt oli sitten mahdollisuus hankkia näitä ihania rottinkeja sinne.
    Näin keväällä siirryn sisustushommissa enemmän tuonne mökin puolelle ja syksyn tullessa alan taas uudistaa kotiani.
    Kattauksessa käytän paljon riviera maisonia mökillä, hankin myös kaikkea merellistä aina mökille; jotain ihan muuta kuin
    kotona.Tämä pitää mielen virkeänä ja on kuin lähtisi johonkin uuteen maailmaan kun menee mökille!

    VastaaPoista
  7. Kikka: kirjoitin kamalan pitkän viestin ja sitten tuli 404 error. Plaah. Mutta siis aivan ihanalta kuullostaa teidän mökki! Toivottavasti meilläkin on joskus RM-tyyliin sisustettu kesäkoti. LOVE! <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.