perjantai 25. toukokuuta 2012

Miehen tilaus H&M:stä :)

Vaikka itse olen monesti pettynyt H&M:n naistenosaston tuotteisiin, on miesten puolelta aina onnistuttu tekemään aika hyviä hankintoja. Lähinnä perus teepparia ja perus housuja / farkkuja. Tälläkin kertaa kassalle valikoitui samanlaisia juttuja:


Sitruunankeltaiset kesähousut
(yhdistettäväksi mustan, valkoisen ja harmaan kanssa)


Harmaa teeppari V-aukolla


Hyväksi havaitut, melko tavanomaiset farkut kulutuksilla


Valkoinen, pitkähihainen vaarinpaita


Olen kaivannut omaan pukeutumiseeni ohuita vöitä, joissa kultainen solki. Sattumoisin mies oli bongannut tälläisen shoppailukierroksellaan ja klikkasi minulle kolme vyötä mukaan kotimatkalle! Ja väritkin oli osannut ihan oikein! Ihana mies! <3


Valkoinen, kamelin-beige ja musta

Ihanaa perjantai-iltaa teille rakkaat!
<3


18 kommenttia:

  1. Iiihanat nuo keltaiset housut! Ja mulle kans tuommoinen vyö, kiitos :D

    VastaaPoista
  2. Asiallisia rytkyjä löytynyt miehellesi. Keltaisista housuista pisteet kotiin. Minulle samanlaiset punaisena, kiitos ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: Mies tahtoi tollaset kirkkaat pöksyt, vähän niinkuin U2-tyyliin. Punaiset se olisi ostanut, mutta koot oli loppu. Päätyi sitten keltaisiin ja ei paha vaihtoehto sekään. Mutta siis juu, punaisia on olemassa, jos vaan koko natsaa. hih ;)

      Poista
  3. Klikkasin tuollaisen mustan vyön jo ostoskoriin, tutkailin uutuudet ja vähän muutakin ja sitten klik selain kiinni :D Hih! No joo, jotenkin jäi tökkimään ajatus samettisesta vyöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irina: Öööööö, samettisesta????? Nyt en tajunnu yhtään... :)

      Poista
    2. Irina: Piti oikein varmistaa vielä, mutta kyllä nuo mun vyöt on ihan 100% tekonahkaa. :)

      Poista
    3. Mokkapintaisista ainakin tuolla H&M:n sivuilla puhutaan. Hö!

      Poista
    4. Eiku sininen on mokkaa. Pöljä minä. Ehkä pitää mennä nukkumaan!

      Poista
    5. Irina: Öööö, no tota, ei kyl puhuta. ;) Sininen on mokkaa, mutta kyllä nuo muut värit on ihan tekonahkaa, eli nahannäköistä muovia. :)
      Oot varmaan katsonut jotain toista vyötä, valikoimaahan riittää aika paljon... :)

      Poista
    6. Irina: No oli se sit sama! :) Mee vaan! Hyvää yötä ja kauniita unia murunen! <3

      Poista
  4. Hyvin koulutettu mies *virn* :D Aurinkoista lauantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: No juu *hörönaurua*. Mies on onneksi ollut koulutettu jo valmiiksi, ennenkuin me tavattiin vuonna 2006! :) Ei tarttenut nähdä vaivaa sen eteen.... HIHHHIIIII =D

      Poista
  5. Voi kun meilläkin mies suostuisi käyttämään edes jotain H&M:n vaatteita :D Mutta ei.. farkkuja etsitään aina kissojen ja koirien kanssa ja viimeksi ne löydettiin Sokokselta hyvinkin suolaiseen hintaan. Samoin mikään perus t-paita ei kelpaa..huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivi: Meillä on ollut farkkuja laidasta laitaan, kalliita ja halpoja. H&M:n farkut on yllättävänkin hyvät, Hugo Boss tai Armani ei ollut yhtään sen kummemmat ja Dieselin farkut hajosi haaroista puolessa vuodessa. :) Mies polkee pyörällä töihin keväästä syksyyn ja housut kuluu aika paljon, kun satula hankaa sisäsaumaan. Farkut hajoaa aika helposti, noin vuodessa (kun käytössä on useammat kerrallaan). Kovin kalliita ei siis kannata enää edes ostaa, kun ei nekään kestä ehjänä ikuisuuksiin asti. :)

      Poista
    2. Joo,kuluvat kyllä nopeaan ja siksi olenkin yrittänyt selittää että ne HM:n housut on ihan hyvät! Meillä mies pitää suoria housuja töissä ja niihin on kyllä aina panostettu (en tajua kyllä miksi). Nykyään vaatteen merkki ei takaa laatua, mikä on todella kurjaa.

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.