sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kun mies shoppailee

Mitä tapahtuikaan, kun oma mies meni shampoo-ostoksille? ;)


Mukaan ei tarttunut pelkästään shampoo, vaan puoli kosmetiikkaosastoa. Kaksi shampoota, yksi hoitoaine, sekä runsaasti hyvää miehentuoksua. Heh. :)Ostoksiin löytyi perin miehekäs selitys; "parempi ostaa kerralla enemmän, niin ei tarvi jatkuvasti kaupoilla ravata". Ja kuitenkin mies menee kuukauden kuluttua taas uusille ostoksille. :)


Miehen logiikkaa nääs.... 


12 kommenttia:

 1. ...miehet! Eipä niiden logiikka aina huonoin ole. :)

  VastaaPoista
 2. Miehet on hauskasia välillä ;)

  Blogissani on sulle haaste :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 3. Ettei vaan ollu kaupassa se tehomyyjä joka ei anna suunvuoroa ;)
  - käskee siinä sit kieltäytyä... ei monelta onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne: No kun ei kuulemma ollut myyjää ollenkaan. :) Mun mies on kyllä aika hyvä vastaväitteissä, joten sille on tosi vaikea pakkomyydä mitään. Kicks-kosmetiikkaketjun myyjätär tosin onnistui kerran myymään useamman uutuustuotteen, mutta antoi paljon sitten näytteitä takakaapista kaupanpäälle. ;)

   Poista
 4. Tuen miestäsi logiikan suhteen täysin! Jos tuo on kuukauden setti, niin ehdottomasti parempi käydä kerran kuussa kuin joka viikko. Tällöin jää aikaa tärkeillekin asioille... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enne: Noooo, onhan sillä aikamoinen tuoksuvarasto jo valmiina, joten ne ei ainakaan kuukaudessa lopu, vaikka kylvyn niistä tekisi. ;) Shampoo ja hoitoaine on ihan hyviä ostoksia, sillä kuukauden päästä ne on taas loppu. :)

   Mies aina kritisoi mua, kun kauppalistan lisäksi ostoskoriin eksyy muutama "todella tarpeellinen" extra. :) Eipä se mieskään aina näiltä extroilta välty. HIH :)

   Poista
 5. Wau, on siis olemassa miehiä jotka osaa tehdä kosmetiikkaostoksia! Minun ukko jos lähtisi joskus tällaisille ostoksille, ostaisi hän tasan yhden tuotteen: sellaisen aineen jolla pesee sekä tukan että vartalon! :D Kriteerit valinnassa olisivat todennäköisesti alhainen hinta ja se ettei se ole tyttöjen tuoksuista!

  ♥ Leetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leetta: Mun mies on tuoksujen suurkäyttäjä ja myös nassuun tarvitaan hyvät aineet. Hän on tutustuttanut mut Lancomen rasvaan, Estee Lauderin pesuaineisiin ja Chanelin kuorintavoiteeseen. Ainoastaan tukkatuotteet on hänellä vähän mitä sattuu ja suhkusaippua kannetaan kotiin marketista (axe, rexona yms.). :)

   Entinen oli just tuollainen wash & go, erittäin hieno suomalainen - shampoo ja hoito yhdessä. :)

   Poista
 6. Ihan mahtavaa!

  Minä aloin seuraamaan mieheni ihan täysin samanlaista ostoskäyttäytymistä, ja se on muuten kannattavaa. Tekee ihan huomattavan paljon vähemmän heräteostoksia kun käy siellä kosmetiikkaosastolla harvemmin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva G: Totta tuokin! :) Meillä kaapit tursuaa miehen tuoksuista ja omasta mielestäni niitä on ehkä jopa liikaa. ;) Mies taas ei ymmärrä mun valokuvakehys-hamstraamista tai valkoisten sukkien suurta lukumäärää. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.