torstai 19. huhtikuuta 2012

Lemppari tuoksuni

Olen melkoisen ronkeli, ainakin mitä tulee hajuvesiin alias tuoksuihin. :)


Minulla on kolme lempparia, jotka ovat aina yhtä ihanan tuoksuisia. Niihin en tunnu kyllästyvän koskaan. 

Emporio Armani Diamonds


Burberry Beat


Issey Miyake L`Eau D´Issey


Tahdon jakaa teille Isseyn ystäville vinkin:

Palmoliven Thermal Spa sarjan Mineral Massage- kuoriva suihkugeeli tuoksuu ihanalta, aivan kuin tuo Issey Miyaken tuoksu. Tuoksu on hyvin parfyymimainen ja kestää koko päivän. Kevyesti kuorivasta koostumuksesta annan lisäplussaa. :)



Eipä sen kummempaa tällä kertaa! Kauniita unia! <3 <3

13 kommenttia:

  1. Mulla aina 1.vaatimus on että pullo on kaunis.. :D vaikka tuskin tuolla väliä on oikeesti, mutta toi eka pullo on kaunis ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenna: Kaunis pullo on itselleni plussaa, muttei riitä enää yksistään ostopäätöksen tekemiseen. :) Itselläni on ollut lukuisia kauniita pulloja (tuoksukokoelma oli aivan hillitön 5-vuotta sitten), mutta niitä ei tullut sitten käytettyä. :´( Isseyn tuoksua olen käyttänyt noin 10-vuotta, en tosin yhteen putkeen, mutta silloin tällöin. Se on ainut noista, mikä on tällä hetkellä loppu... tarttis ostaa uusi pullo. =D

      Poista
  2. Vau mikä sattuma, mäkin tykkään tosi paljon noista kahdesta ekasta tuoksusta :) Tosin, Burberryn Beattia laitan aina varovasti, koska se tuoksu on musta tosi voimakas, jopa hiukan pistävä! Mutta kun sitä saa laitettua oikean määrän, niin ai että. :)
    ps. oletko jo käynyt tsekkaamassa Hullut päivät?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typeränainen: Tosta Beatista tulee tosi iso suihkautus. Itse teen sen niin, että suihkautan toooosi kaukaa rinnuksille. Ja paras on kun sekoittaa sekä Diamondsia että beattia. Kokeile ihmeessä!

      En ole menossa hullareille lainkaan tällä kertaa. Rattaiden kanssa siellä on tosi vaikea kulkea enkä saa tyttöä hoitoon mihinkään. Mutta ei se haittaa, säästyypähän rahnat! :)

      Poista
  3. Hei olipa hauska postaus. Nuo kaksi ekaa tuoksua on minulle vieraita, mutta Issey on kestosuosikki ja samoin tuo suihkugeeli ollut useinkin käytössä (tykkäsin paljon mutten tajunnut yhtäläisyyttä parfyymin kanssa, vaikka varmasti pitää paikkansa).

    Taidanpa ensi kerralla nuuhkaista tuoksuosastolla noita kahta ekaakin -kiitos vinkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mansardikaton alla: Tuo Beat on sellainen raikas, muttei sporttinen ja Diamonds on ehdoton iltatuoksujen top 1! Noissa kaikissa on samantyylinen tuoksumaailma, ehkä hieman "miehekäs", ei siis yhtään kukkaismainen. tai ainakin mun nenu tykkää näistä. En ole yhtään kukkaistuoksujen ystävä. :)

      Poista
  4. Ihania pulloja :)
    Minun tuoksuni on nyt jonkin aikaa ollut Calvin Klein`n Beauty.
    Migreeni-ominaisuuteni sanelee minkälaista tuoksua voin käyttää sen lisäksi, että tuoksun pitää tietenkin miellyttää... Tämä yhdistelmä on ollut todella vaikeasti löydettävissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikka: Itselläni on ollut myös CK:n Beautya mutta koin sen jotenkin liian tyttömäiseksi itselleni. Minulla ei varsinaista migreeniä ole, mutta vahvat tuoksut käyvät silti ikävästi nenuun. Käytän tosi hillitysti tuoksuja ja kotioloissa en lainkaan. Suosin myös eau de toiletteja mielummin kuin parfyymejä. Tuosta Issey Miyakesta on saatavilla sellainen tosi kevyt "vesituoksu", se voisi toimia sinullakin. Mun siskon nenä nimittäin kestää sen ja hänellä on todella pahaksi diagnosoitu migreeni. :)

      Poista
  5. Tulee kyllä itsekin oltua niiiin ronkeli hajuvesien suhteen, jos totta puhutaan niin onhan ne kalliita.. :) tulee yleensä ostettua jokin halpa hieno ulkomuotoinen purnukka, mikä lopulta haisee hirveälle kun kotiin pääsee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi: Kalliita ovat ja monesti kaupassa hyvältä tuoksunut tuoksu, ei toimikaan sitten enää kotona. :) Monta hasardiostosta olen tehnyt vuosien varrella mutta onneksi on perheeseen siunaantunut näitä naisia joiden kanssa voidaan sitten vaihdella hajuvesiä. :)

      Poista
  6. Mä olen addiktoitunut Annic Goutalin tuoksuihin - Petit Cherié on nyt kevätlempari. Guerlainin tuoksut ovat olleet aina mieleen, varsinkin klassikot Shalimar ja Samsara. Ensimmäinen oma hajuvesi oli aikanaan Anaïs Anaïs...: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjukka: Goutalin tuoksut ovat mulle ihan uusia, täytyykin käydä nuuhkimassa niitä. :) Guerlainilta olen kokeillut muutamaa (en muista enää niiden nmiä) ja ne jäivät lopulta täysin käyttämättä. Tuo Anaiís on ihan legenda jo! :)

      Poista
    2. Goutalia ei saa Suomesta, lähin paikka Tallinnan Kaubamaja. Kannattaa tuoksutella, ne ovat ihan omanlaisiaan. : )

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.